- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
- Konu Sahibi meldaaltuns
Fotoğrafı görmedim ama mesajlardan nasıl bir şey olduğunu az çok anladım şu an ciddi ciddi midem bulanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusma emojisi niye yokYav önceki konusundaki külodu b.klu sandıydım, bir de beklemiş bu donlar, taze kan değildi o. Bu donunda da artık akıntılar kurumuş. Hamile mi bilmem ama daha sık don değişmeli.
Şanslı azınlıktanız bende görmedim, ama görmüş kadar oldum 5 dakikadır midem bulanıyor ahdjffmfGaliba şu boklu donu bi ben goremedim
Bunu niye yapıyosun görsem bu kadar kötü olmazdım cipisss yicektim dahaKirli külot + jölemsi akıntı
Kirli külot + kurumuş kan
Donların biri kırmızı ,diğerini unuttum
Allahımmmm ne iyi kadınım ben . Kutsal külottan kimse eksik kalmasın diye uğraşıyorum
Oha başkan ekran görüntüsü mü çekmiş yoksa ay çıldırtacak bu kadın beni ahskdömdmdmdd
Bibibella pipi bu ne ya jdmdndmdmdmdmdm delirdim görünceDün midem bulanır diye girmemistim ama mesajlar efsane ya sesli sesli güldüm hepinize kapak sesleri buraya kadar geldi
Konu sahibi banin kalkinca bu mesajı da görün.
Kilodunuzun pis olduğu kadar icinizde pişmiş o ne cevaplar Allah aşkına ya ?
Ben bile sinir oldum burda abla dediğiniz insanlar bu tavir mi konusulur?
O abla dediğiniz Bibibella seni cebinden cikarir sen o yaşa geldignde seni de o sekil görmek isterim
Kiskandın mıBibibella pipi bu ne ya jdmdndmdmdmdmdm delirdim görünce
Emin ol bir şey kaybetmedindonlari gorenler gormeyenlere merak uyandiriyor suan.
Sen sussana başkasının fotosunu profil yapmıssinDon kampanyasi baslaticam bu kadin icin. Hayatimda boyle rezil bisey gormedim.
Git kendine don al ablacim 7.5 tele.
Kirmizi don almasini biliyon. Al iste cesit cesit giy. Utanmasida yok bide diyor ay hepimiz kadiniz nolcak sanki. Yika yika arinmaz o pis donlar boykk
Ozguvenim yokmus benim ondan bi de cahilmisimSen sussana başkasının fotosunu profil yapmıssin