- Konu Sahibi meldaaltuns
Dedi doktor hanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben görsel için kızmayacağım size tamam,ama Allah aşkına mantıklı bir şekilde düşünün. bizim bu anlattıklarınızdan ve attığınız görselden sizin gebe olup olmadığınızı anlayabilmemiz mümkün mü ??
yapmayın Allah aşkına. şuraya konu açmaktan daha kolay gidip eczaneden gebelik testi almak.
Yalniz cahil dedigin kişi bir doktor ama yinede sen bilirsinAy sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdan
Kız o doktorAy sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdan
Ouww kelepceKusura bakma burada görsel yeri varsa ve bir çok kadın bu şekilde şikayetlerini paylaşabiliyorsa ben de paylaşırım rahatsızlık duyuyorsan çıkıp git ellerine kelepçe vurmadık ya burada dur diye
Yasak görsel paylaşmak bilmiyorsunuz dimi ?GÖRSELLİ SORU HASSAS OLANLAR GİRMESİN
Başlıkta hemde büyük harflerle yazılmış.
Girmeseniz madem?
Yalniz cahil dedigin kişi bir doktor ama yinede sen bilirs
luabli doktor diyelim ?Yalniz cahil dedigin kişi bir doktor ama yinede sen bilirsin
Ahahahaha karşındaki hanımefendi doktor bunu biliyomusunAy sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdan
Luabli ne demek?luabli doktor diyelim ?
Öff kadınız diye sizin her şeyiniz görmek zorunda mıyız?Yani siz de bir kadınsınız bunlar hepimizin başına gelebilecek gayet doğal şeyler. Ki yazdım girmesin hassas olanlar diye. Girmeseydiniz ?
Mesleğini merak ediyor olsam siz söylemeden kendim sorardım ?Ahahahaha karşındaki hanımefendi doktor bunu biliyomusun
Görmek istemiyorsan girme kardeşim zorla mı sokuyoruz sizi buraya. Koskocaman harflerle girmesin istemeyen demişim. İsteyip de girmişsin resmen kavga etmeye haspamÖff kadınız diye sizin her şeyiniz görmek zorunda mıyız?
ZorundayizÖff kadınız diye sizin her şeyiniz görmek zorunda mıyız?
Ay sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdan
sonra niye ülkeden gitmek istiyorsun, neden mesleğinden bıktın.luabli doktor diyelim ?
Ne kadar asabisin yaa aaaa doveceksin bizi elinden gelseMesleğini merak ediyor olsam siz söylemeden kendim sorardım ?
Ney doktor diyecen?luabli doktor diyelim ?
Boş zamanlarında kilodunu atıyor galiba hsjsjSizin derdiniz ne buda eski konunuz. Doktora gitsenize. Pis pis resimlerinizi yükleyip durmuşsunuz
GÖRSELLİ SORUDUR hassas olanlar girmesin kan var.
Mesleginin ne oldugunu bilmediğiniz bi insana da cahil demezsiniz ozaman.Mesleğini merak ediyor olsam siz söylemeden kendim sorardım ?