- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.977
- 598
- Konu Sahibi meldaaltuns
Hobileri arasinda don ve vucut akıntısıni paylasmak var ablanınBoş zamanlarında kilodunu atıyor galiba hsjsj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hobileri arasinda don ve vucut akıntısıni paylasmak var ablanınBoş zamanlarında kilodunu atıyor galiba hsjsj
Bana nasıl yaklaşılırsa size o şekilde yaklaşırım kimse kusura bakmasın. Daha güzel cümlelerle güzel kelimelerle üslubunuza dikkat ederek konuşsaydınız karşılığı aynı olurdu.sonra niye ülkeden gitmek istiyorsun, neden mesleğinden bıktın.
bu yüzden işte,böyle muameleler ve çok daha kötülerine maruz kaldığımız için.
yordunuz,gerçekten...
Kutsal bir külot o biz cahiller anlayamayızBoş zamanlarında kilodunu atıyor galiba hsjsj
Reglime daha 10 gün var yazıyor idrak edemiyorsunuz siz sanırım kıyamamEee arkadaşım sen de bir tuhafsın, leş gibi çamaşırlarını paylaşıyorsun. Diğer konuna da denk gelmiştim. Altı üstü bir testle öğrenebilecekken bu kadar rezilliğe ne gerek var?
Banlanacaksın bebeyim sakin olGörmek istemiyorsan girme kardeşim zorla mı sokuyoruz sizi buraya. Koskocaman harflerle girmesin istemeyen demişim. İsteyip de girmişsin resmen kavga etmeye haspam
Öpsün mü bi de?Bana nasıl yaklaşılırsa size o şekilde yaklaşırım kimse kusura bakmasın. Daha güzel cümlelerle güzel kelimelerle üslubunuza dikkat ederek konuşsaydınız karşılığı aynı olurdu.
Kendisi doktor.Ay sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdan
Sanırım her ay onu giyiyor yıkamadan aKutsal bir külot o biz cahiller anlayamayız
Hayır bilmiyordum. Her gün atıldığı için bilmiyordumYasak görsel paylaşmak bilmiyorsunuz dimi ?
Cahil diyen sizdiniz di mi az önce? Peki.Reglime daha 10 gün var yazıyor idrak edemiyorsunuz siz sanırım kıyamam
Yaa lütfen öpsün ne yaparım ben beni öpmezse ağlarımmÖpsün mü bi de?
ben görsel için kızmayacağım size tamam,ama Allah aşkına mantıklı bir şekilde düşünün. bizim bu anlattıklarınızdan ve attığınız görselden sizin gebe olup olmadığınızı anlayabilmemiz mümkün mü ??
yapmayın Allah aşkına. şuraya konu açmaktan daha kolay gidip eczaneden gebelik testi almak.
ne demişim size Allah aşkına? nerede saygısızlık etmişim?Bana nasıl yaklaşılırsa size o şekilde yaklaşırım kimse kusura bakmasın. Daha güzel cümlelerle güzel kelimelerle üslubunuza dikkat ederek konuşsaydınız karşılığı aynı olurdu.
Yahu kutsal donlu bakire doktora göstersene bize sorana kadar.Reglime daha 10 gün var yazıyor idrak edemiyorsunuz siz sanırım kıyamam
Banlanacaksın bebeyim sakin ol
Bir dahakine sizi paylaşayım bok niyetine ?Hobileri arasinda don ve vucut akıntısıni paylasmak var ablanın
Ağlamanı gerektiren başka durumlar varYaa lütfen öpsün ne yaparım ben beni öpmezse ağlarımm
Regle on gün var biz donundan fal bakar gibi hamilelik var mı yok mu ona mı karar vereceğiz?Reglime daha 10 gün var yazıyor idrak edemiyorsunuz siz sanırım kıyamam
Nereden bilebiliriz biz diye çıkışıyorsunuzne demişim size Allah aşkına? nerede saygısızlık etmişim?
Terbiye?bebeğim
Bir dahakine sizi paylaşayım bok niyetine ?
Kendini paylaşsanda olur yada başka bir külotbebeğim
Bir dahakine sizi paylaşayım bok niyetine ?