- 26 Mayıs 2020
- 7.100
- 37.308
- 498
- Konu Sahibi meldaaltuns
İlk defa bir şeyleri kaçırdığım için mutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzulme calcifer hallederİlk defa bir şeyleri kaçırdığım için mutluyum
O dondaki kan kuruyana kadar hic hissetmemissin ki kahverengi olmus. Yas 20 ama yasanilan seyler cooook anlasilan his kaybi falan durumunuz cok vahim.Valla benim içim çürümüüş siz dıştan çürümeye başlamışsınız. Ah canım teyzem ya
Atmis gibi birseydi zaten20 yaşındasın ve bunun adet kani oldugunu idrak edemiyor musun ? Lanet olsun ya yakinda boklu çamaşır da atilir siteye bi o kaldi
Atmis gibi birseydi zaten
Sen gelme ayı der gibi oldu
Zaten okuduklarıma göre donunuzu değiştirmeue genel olarak gitmşyormuşsunuzİşte cahil derken bundan bahsediyordum. Gecenim bir yarısı dur bakalım benim akıntım gelmiş mi gelmemiş mi diye rüya görüp uyanıp kilodumu değiştirmeye gitmiyorum malesef
Ben de kaçırdımGaliba şu boklu donu bi ben goremedim
öyle mi diyorsunnYazık gözleride bozuk heralde bebek gibi bi gadınım
Kız sende oğlunun unu at bari alıştık iyice biz nasıl olsa bütün KK bozuk parayı ararız.Boş zamanlarında kilodunu atıyor galiba hsjsj
donumun bekçisi misiniz hayırdırZaten okuduklarıma göre donunuzu değiştirmeue genel olarak gitmşyormuşsunuz
Ben de kaçırdım
Ama çok şükür diyorum
Bak kaşınan biri daha calcicimmZaten okuduklarıma göre donunuzu değiştirmeue genel olarak gitmşyormuşsunuz
Ben de kaçırdım
Ama çok şükür diyorum
Kirli külot + jölemsi akıntıGeçen konuyu da bunu da göremedim, normalde görmek istemem ama şimdi konu dışı kaldım diye merak ettim
Böyle halka arz edilince söz sahibi oluyorum ister istemezdonumun bekçisi misiniz hayırdır
Lütfen donlar hakkında tanımlayıcı 100 kelimelik bi paragraf yaz hemenKirli külot + jölemsi akıntı
Kirli külot + kurumuş kan
Donların biri kırmızı ,diğerini unuttum
Allahımmmm ne iyi kadınım ben . Kutsal külottan kimse eksik kalmasın diye uğraşıyorum
Ovvvv kapak sesi taaa buraya geldiBöyle halka arz edilince söz sahibi oluyorum ister istemez
Yoksa evde otururken çıkar donunu bakacağım temiz mi diye gelmedim sonuçta