- Konu Sahibi meldaaltuns
Nereye kusacagini sasirirdinGaliba şu boklu donu bi ben goremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye kusacagini sasirirdinGaliba şu boklu donu bi ben goremedim
Iki rekat sukur namazi kil bence gsgshshsBen de göremedim
Kendi kaşındı jajajaNereye kusacagini sasirirdin
Sizinde öz güven ispatlama şekliniz tartışılır yani. En azından don resmiyle ispatlamıyor obaşkasının fotoğraflarını profil fotoğrafı olarak kullanan birine göre fazla özgüvenlisin :d
tartıştığımız konu o değil. Akıntımı atmıştımYok öyle bir çamaşır atmadı. Kan kurumuş artık kahverengiye dönmüştü rengi.
üzerine doğru kusardı eminimmNereye kusacagini sasirirdin
Kız güzel olduğumu nerden bildin?B
benden daha seviyesiz arıyorsan ayna karşısına geçip o güzel yansımana bakabilirsin mervecim
Öeftartıştığımız konu o değil. Akıntımı atmıştım
üzerine doğru kusardı eminimm
Betimleme yapmazsak yalnizYok öyle bir çamaşır atmadı. Kan kurumuş artık kahverengiye dönmüştü rengi.
TahminKız güzel olduğumu nerden bildin?
Tartışılan bir diğer çamaşırınız oydu hanımefendi, ya ışıktan ya kameradan farklı sanmıştım ilk gördüğümde. Onu diyor.tartıştığımız konu o değil. Akıntımı atmıştım
üzerine doğru kusardı eminimm
Yapma bunu kendineBen de göremedim
Bakmayan bir, bakan bin pişman gsgsgshshshYapma bunu kendine
VijjjjdansizsınKendi kaşındı jajaja
Sana helal olsun.Tahmin
Ama için çürümüş dona bakarsak evladim teyze dedin bak beni çok üzdün şimdiT
Teyzecim benim yaşım 20 o yüzden teyze diyorum yanlış anlamayın ha sakınn. Göndereyim size yakın istiyorsanız ?
Valla benim içim çürümüüş siz dıştan çürümeye başlamışsınız. Ah canım teyzem yaAma için çürümüş dona bakarsak evladim teyze dedin bak beni çok üzdün şimdi
Yazık kız 20 yaşinda öyle donla geziceme 40 yaşında dıştan çürürümValla benim içim çürümüüş siz dıştan çürümeye başlamışsınız. Ah canım teyzem ya
Siz dıştan çürümeye devam edin bu saatten bu yaştan sonra anca onu yapabilirsiniz zatenYazık kız 20 yaşinda öyle donla geziceme 40 yaşında dıştan çürürüm