Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

basbayağı belli orada bir şey olduğu, savunanlar hala neyi savunuyor Allah aşkına... elinizi vicdanınıza koyun biraz..

Dünya ayağa kalkmaz hanımefendi bir çok şey yaşandı bugüne kadar sizin deyiminizle herşey ondan bilindi üzerine gidildi ama birşey olmadı korkmayın bu kez de birşey olmaz olsa olsa mağdur olur bakınız mesajınıza :KK53::KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kanal D ye konuşan Taner Kuruca olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı; "Ben alışveriş yapmak için markete girmiştim. Başbakan korumaları işle birlikte kalabalık bir grup, halkı selamlamak için caddeye çıkmışlar. Ben de kendisini görmek için dükkanın önüne çıktım. Bir grup o sırada protesto etmeye başlayınca, sayın Başbakan ve yakın korumaları, koruma ablukasına alıp marketin içine güvenli bir şekilde sokmak istediler. Ben de o sırada arbede içinde kalmak istemedim. Göstericilerle, eylemcilerle alakam yoktu. Kalabalığın üzerime doğru yürüdüğünü görünce sayın Başbakan ile yüzü yüze kaldım. O esnada korumaları da iteklemeye başlayınca, sayın Başbakan da kalabalığa kızgınlığına ve öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu. O tokatın kendisinden geldiğine üzülmüyorum ama, yanındaki yakın korumaları bana çok sert girip darbelediler beni. Tek bir tokat geldi. Sayın başbakanın bilinçli olarak değil istem dışı yaptığına inanıyorum. Yakın korumalarının müdahalesiyle birkaç darbe aldım. Markette dondurma dolabının önüne düştüm."
Taner Kuruca, Erdoğan'dan şikayetçi olmayacağını, özür dilemesinin yeterli olacağını söyledi.

.....
$yenigo2.jpg $BnsJw5bIYAA9wo6.jpg

ya utanmasalar göçüğü bile başbakan yaptı dicekler. nasıl bi zihniyettir ALLAH'ım!!!iftiralar almış başını gidiyo.

Ya Allah askina bu nasil bir sacmaliktir bir insan bu kadar kotu biri olsa misal kendine bu kadar zarar verecek birseyi yapar mi dunyanin ayaga kalkacagini bile bile . Ya artik kiyamet kopsa basbakandan bilmeyi biraksin bazilari gercekten. Gezi olaylari 17 aralik ekmek almaya giderken hayatini kaybeden cocuk daha neyin sucunu basbakanimiza atacaklar merak ediyorum insaf ya.. Allah korkusu biraz... !!

şimdi tatlım insan kendine bu kadar zarar verecek bi olayı yapar mı demişin yapar çünkü ona bi zarar gelmez şimdiye dek herşeyi alaşağı edip akladı kendini bunuda halleder bizim memlekette bu kadar saf insan varken ayakta uyutur hiç tasalanma... konuşmalarındaki iğnelemeyi duydun gördün kim olsa tepki gösterir bu devletin hatası suçlanacak başka hiçkimse yok devletin başında olan kimse o suçlanır bu işletmelerin sürekli kontrol altında tutulması ve eğer gerekli önlemler yoksa çalışma izninin geri çekilmesi gerekir ama bu işletme daha yeni yapılan bir denetlemeden çok çabuk sıyrılmış görünüyor bu kimin suçu? devletin.. devletin başında kim var? başbakan...
o çocuk hakkındada sakın bu şekilde düşünme birilerini öldürmüş bile olsa o bi çocuktu bırak eylemi.. çocuk kısmı anlamaz dinlemez dur desende durmaz seninde çocuğun olacak ilerde çocuğun alsa başını gitse karışsa bi olaylara dermisin yine çocuğuma bak benim ölmüş ama haketmiş ne işi vardı orda diye? sızlamaz mı hiç yüreğin gerçekten etrafındakiler oğluna çamur attıklarında... o yavrunun annesinin vebalini alırsın üstüne yapma bunu seninde başına gelir kaldıramassın... evet Allah korkusu biraz.. azıcık Allah korkusu taşıda o adam çeker giderdi şimdiye kadar ama gram yok kul hakkı yedi çocukların insanların ölümüne sebep oldu ve hala pişkin pişkin ordan ahkam kesiyor azıcık Allah korkusu olsa olması gereken yerde olurdu... mahkemede yargının önünde...

evt 300 tane can Hakk'ın rahmetine kavuştu...

....

unutuldu sıra geldi kavgaya. sen şöyleydin ben böyle diyorum kesin vurmuştur yok yapmamışştır.... ha bi durun ya

yazık

bu tam olarak kavga değil,derdimizi anlatmaya çalışıyoruz,anlamayanlara anlatmaya çalışıyoruz,bizimde içimiz yandı,bunu siyaset olarakta algılamayın,artık insanların bişeyleri görmesi gerekiyor,şimdi susarsak hep susturulcaz,acımızı yaşıyoruz,derdimizi de anlatmaya çalışıyoruz :KK50:

ya utanmasalar göçüğü bile başbakan yaptı dicekler. nasıl bi zihniyettir ALLAH'ım!!!iftiralar almış başını gidiyo.
ne yani 282 candan bahsediyoruz giden bir daha gelmeyecek .bunca acının üstüne tekmeler tokatlar konuşulurken (tokadı)bunu halkına reva gören birilerinden bahsederken siz bula bula bunu mu ayıp buldunuz asıl size ayıp

Son düzenleme:
Canim ben o cocuga bisey demiyorum Rabbim sabir versin ailesinede ama herseyin suclusu olarakta birini gormek cok mu dogru..

Eki Görüntüle 1115410

bi paylaşm da benden olsn o zaman.

ama lütfen tartışma olmasn.

Kanal D ye konuşan Taner Kuruca olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı; "Ben alışveriş yapmak için markete girmiştim. Başbakan korumaları işle birlikte kalabalık bir grup, halkı selamlamak için caddeye çıkmışlar. Ben de kendisini görmek için dükkanın önüne çıktım. Bir grup o sırada protesto etmeye başlayınca, sayın Başbakan ve yakın korumaları, koruma ablukasına alıp marketin içine güvenli bir şekilde sokmak istediler. Ben de o sırada arbede içinde kalmak istemedim. Göstericilerle, eylemcilerle alakam yoktu. Kalabalığın üzerime doğru yürüdüğünü görünce sayın Başbakan ile yüzü yüze kaldım. O esnada korumaları da iteklemeye başlayınca, sayın Başbakan da kalabalığa kızgınlığına ve öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu. O tokatın kendisinden geldiğine üzülmüyorum ama, yanındaki yakın korumaları bana çok sert girip darbelediler beni. Tek bir tokat geldi. Sayın başbakanın bilinçli olarak değil istem dışı yaptığına inanıyorum. Yakın korumalarının müdahalesiyle birkaç darbe aldım. Markette dondurma dolabının önüne düştüm."
Taner Kuruca, Erdoğan'dan şikayetçi olmayacağını, özür dilemesinin yeterli olacağını söyledi.

Birde şunu izleyin...
http://onedio.com/haber/basbakan-in...dilen Anın Yeni Görüntüleri!&utm_medium=tweet

X