- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünya ayağa kalkmaz hanımefendi bir çok şey yaşandı bugüne kadar sizin deyiminizle herşey ondan bilindi üzerine gidildi ama birşey olmadı korkmayın bu kez de birşey olmaz olsa olsa mağdur olur bakınız mesajınıza
Kanal D ye konuşan Taner Kuruca olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı; "Ben alışveriş yapmak için markete girmiştim. Başbakan korumaları işle birlikte kalabalık bir grup, halkı selamlamak için caddeye çıkmışlar. Ben de kendisini görmek için dükkanın önüne çıktım. Bir grup o sırada protesto etmeye başlayınca, sayın Başbakan ve yakın korumaları, koruma ablukasına alıp marketin içine güvenli bir şekilde sokmak istediler. Ben de o sırada arbede içinde kalmak istemedim. Göstericilerle, eylemcilerle alakam yoktu. Kalabalığın üzerime doğru yürüdüğünü görünce sayın Başbakan ile yüzü yüze kaldım. O esnada korumaları da iteklemeye başlayınca, sayın Başbakan da kalabalığa kızgınlığına ve öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu. O tokatın kendisinden geldiğine üzülmüyorum ama, yanındaki yakın korumaları bana çok sert girip darbelediler beni. Tek bir tokat geldi. Sayın başbakanın bilinçli olarak değil istem dışı yaptığına inanıyorum. Yakın korumalarının müdahalesiyle birkaç darbe aldım. Markette dondurma dolabının önüne düştüm."
Taner Kuruca, Erdoğan'dan şikayetçi olmayacağını, özür dilemesinin yeterli olacağını söyledi.
Ya Allah askina bu nasil bir sacmaliktir bir insan bu kadar kotu biri olsa misal kendine bu kadar zarar verecek birseyi yapar mi dunyanin ayaga kalkacagini bile bile . Ya artik kiyamet kopsa basbakandan bilmeyi biraksin bazilari gercekten. Gezi olaylari 17 aralik ekmek almaya giderken hayatini kaybeden cocuk daha neyin sucunu basbakanimiza atacaklar merak ediyorum insaf ya.. Allah korkusu biraz... !!
evt 300 tane can Hakk'ın rahmetine kavuştu...
....
unutuldu sıra geldi kavgaya. sen şöyleydin ben böyle diyorum kesin vurmuştur yok yapmamışştır.... ha bi durun ya
yazık
ay eli acımıştır başbakanınızın bundan da mağduriyet çıkar mı
Bu da farklı bir açıdan yeni video:
http://onedio.com/haber/basbakan-in...dilen Anın Yeni Görüntüleri!&utm_medium=tweet
ya utanmasalar göçüğü bile başbakan yaptı dicekler. nasıl bi zihniyettir ALLAH'ım!!!iftiralar almış başını gidiyo.
Böyle bir şeye maruz kalan insan nasıl olurda şikyetçi olmaz? Nasıl bi nefretle itmiş,insan değil sanki karşısındaki..
Kesin çıkartır
üstüne bi de acıtasyon yapar''ben somadayken..'' diyede ekler
ne yani 282 candan bahsediyoruz giden bir daha gelmeyecek .bunca acının üstüne tekmeler tokatlar konuşulurken (tokadı)bunu halkına reva gören birilerinden bahsederken siz bula bula bunu mu ayıp buldunuz asıl size ayıpya utanmasalar göçüğü bile başbakan yaptı dicekler. nasıl bi zihniyettir ALLAH'ım!!!iftiralar almış başını gidiyo.
canım ama videoda çok açık değil mi ne olduğu?