Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Haber doğru yalan bilemem ama markete girdirilirken suratinda ki ifade çok sinirlendigini acikca belli ediyordu...

Müthiş bir bozulma ve sinir vardi çok net....

Birilerine bir şey yapiyor o kesin ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir arbede olduğu çok açık görünüyor....
bir başbakanın yapmaması söylemesi gereken çok şeye şahit olduk sayesinde....
yazık ne diyim...

bu haberin tamamen yalan olduğu açık,neymiş kızın kafasını koltuk altına alıp vurmuş bu kadar piskopat biri ülkeyi değil kendini yönetemez.ülkeyi nereden nereye getirdiğine bir bakmak yeter.haince her fırsatta şahsına saldırıyorlar,ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.

nereden nereye getirdi anlatsana biraz ?

Başbakanın surat ifadesinin nasıl olduğunun bir önemi yok..
Önemli olan, yerin en dibinde ulaşılamayan ölümü dirimi emekçilerin bir an önce yüzeye çıkarılması ailelerine gereken yardımın desteğin oluşturulması,yaraların sarılması..

Tokat attı atmadı bilemeyiz net değil ama gerçek birşey var ki ..Devlet adamının durması gerektiği pozisyonda olmadığı ve hengamede kollarının hareket ettiği ortada..

Yazık ki ne yazık... Acılarını paylaşacağı insanlara ne vasıfla böyle sinirli davranabiliyor.

Başkaları için gözyaşı dökerken kendi ülkesindeki toplu ölümler için sağduyulu olması gerekirken takındığı tavır çok ama çok çirkin..

Siyasi boyuta girmeyeceğim ama ülkemin başbakanın böyle davranması acı.

Başbakanın surat ifadesinin nasıl olduğunun bir önemi yok..
Önemli olan, yerin en dibinde ulaşılamayan ölümü dirimi emekçilerin bir an önce yüzeye çıkarılması ailelerine gereken yardımın desteğin oluşturulması,yaraların sarılması..

Başbakanın surat ifadesinin daha mühim olduğunu kim söyledi ?

Şuan bu baslik erdoganin attığı tokat ile ilgili doğal olarak yorumlarda bununla aalakalı...

Ülkemiz böyle bir insan tarafından yönetiliyor işte... !! yazacak öyle çoook şey var ki neyse :KK47:

Başbakan tokat attı mı bilemem ama atmışsa da hiç şaşırmam.Acılı vatandaşlarımızın acılarını anlamasını beklersek çok şey beklemiş oluruz.Acılarının üstüne gitmesin,dalga geçer gibi açıklamalar yapmasın yeterli.İstifa et sesleri arasında yürürken somada istifanın i'sinin bile aklından geçmediğini ve öyle bir ihtimal olmadığını biliyoruz.Ayrıca tokat konusunu net bir görüntü olmadığı için kenara bırakırsak,müşavirinin işçi yakınını tekmelemesi,tayyipin vatandaşa sıkıyosa gel benim yanında yuh çek demesi son derece ayıp,acil kliniklik durumlar malesef.İnsan sormadan edemiyor Allah'ım biz ülkece nasıl büyük bir günah işledik ki böyle insan müsveddelerini bizim başımıza musallat ettin,bu cezayı hakedecek ne yaptık biz ?

herif o kadar yuh sesleriyle etrafındaki polislerle efeleniyor millete resmen :KK51: zaten o insanların acıları var, tepki vermeleri çok olağan.. bin arabana çek git ! Daha markete girmeden başbakan herifin birine yumruk atmaya çalışıyor, kolu tam yetişmiyor.Bir kaç kez yeltelendi hatta..Bu durum karşısında , önündeki korumanın başbakana şaşkın bakışlarına ne demeliydi !!! :KK51: :KK51:

sanki kıza başkası saldırıyor onu tutmaya çalışıyor gibi geldi tam net değil anlayamadım..

Son düzenleme:
montaj :)
Erdoğanın bu insanın acısıyla herşeyi söylemeye hakkı olduğunun bilincinde olup,
böyle bir tepki verip, insanlıktan çıkacağını normalde düşünmem şahsen.
Çünkü bu başbakanlık sıfatına sahip olmakla alakalı değil, insan olmakla alakalı.
O yüzden yakıştıramadım, konduramadım pek.
Umarım gerçek değildir, böyle birşeyin yaşanmamış olmasını diliyorum.

Bu adam artık hiçbir şeyi hesaplayamıyor. Hesaplayabilse oraya gidip acısı olan insanlara olur böyle şeyler kazadır demez. 100 yıl önceki kazaları söyleyip hadi yine iyiyiz bizde az ölü var demez. Bu adama kimse konuşmayı öğretmiyor mu? Konuşmalarını kendi mi hazırlıyor bilmiyorum. Başbakanla zıt görüşlerde olmama onu kötü görmek istediğim anlamına gelmez. Ben isterdim ki bizim başkanımız gitsin orda baretini çizmelerini geçirsin, çamura bulansın, yanına şirketin sahibini de alsın. İnsanlara ne kadar üzgün olduklarını göstersinler birlikte.

Ama başbakan oraya avukatlık yapmaya gitmiş besbelli. Kimbilir o şirketle ne gibi ortaklıklar söz konusu. Şirket sahibi çıkmıyor. Sanki adama sen sus biz halledicez bu işi denmiş. O adam geri planda. Başbakan ve bakanlar devamlı bir savunma halinde. Savunmayın ya Allah için savunmayın olanları. 15 yaşında çocuk varsa istifa ederim deme. Olabilir, çalıştırılmış olabilir sen nereden bilicen çalışma bakanı olarak. Bilemezsin. Nasıl kefil oluyorsun böyle. İş güvenliği uzmanın, denetleme uzmanların, vs rüşvet yediler belki. Belki de denetim zamanı her şey düzgün yürüyor sonra kaçak işçiler geliyor. Bunu sen bir bakan olarak bilmen kolay bir şey değil. Bakan böyle bir savunmaya giriştikçe ben şüpheleniyorum. Savunuyorsa acaba rüşveti yiyen denetleme uzmanı değil de bizzat bakanımızın kendisi mi?

Ama iş sayıları konuşmaya gelince. Evet bize özel sektörün verdiği sayılar var. ama ben bu sayılara kefil olamam o yüzden söylemiyorum. Ulan 15 yaşında çocuk çalıştırmaz derken nasıl kefil oluyorsun peki?

Başbakan o konuşmayı yaptıktan sonra ben tokat da beklerim. Gidip orda provakatörler var demesin. Yok provakatör falan. Dışardan sırf olay çıkarmak için gelen de yok. Sadece canı burnunda aileler var. Bırakın küfür de etsin. Hoşgör onu. Canı, en sevdiği yerin kaç metre altında kalmış. Bırak bir günlük başbakanına da milletvekiline de Atatürke de bu ülkeye de küfretsin. Canı kime isterse.

Müsteşarı 2 askerin tuttuğu savunmasız adamı o hınçla tekmeliyorsa başbakanın kendisi yaptı mı yapmadı mı tartışmak bile anlamsız artık.

Siyaset çok kirli. Siyasiler kirli insanlar. Siz halksınız. O pisliklerin avukatlığını yapmayın artık.

bunlar insan mı allah aşkına ya
insan mı?????????
biri kalkar tekme atar bi de utanmadan pişkin pişkin ''evet o bendim'' der
biri gider yumruk atarr!!!
insanların acısı ciğerlerini yakmış ayıp ya ayıp
utanın kendinizden utanın!!!!

marketin kamera görüntülerine polis el koymuş. Kimseye göstermiyor muş? Neden? :KK51:

Ha bu arada soma holding şirket sahibinin olay yerinde elini sıkmakta nedir kardeşim? Nedir bu? :KK51:

Son düzenleme:
marketin kamera görüntülerine polis el koymuş. Kimseye göstermiyor muş? Neden? :KK51:

Ha bu arada soma holding şirket sahibinin olay yerinde elini sıkmakta nedir kardeşim? Nedir bu? :KK51:

bak ne güzelde başardık demeye sıkmıştır..bide sırıtıyor orda varya ah ahhh o korumalar olmadan girsin bakalım bi de görelim

X