- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya Allah askina bu nasil bir sacmaliktir bir insan bu kadar kotu biri olsa misal kendine bu kadar zarar verecek birseyi yapar mi dunyanin ayaga kalkacagini bile bile . Ya artik kiyamet kopsa basbakandan bilmeyi biraksin bazilari gercekten. Gezi olaylari 17 aralik ekmek almaya giderken hayatini kaybeden cocuk daha neyin sucunu basbakanimiza atacaklar merak ediyorum insaf ya.. Allah korkusu biraz... !!
kanal d haberde o anı yaşayan kişi anlatıyor... açın bir bakın isterseniz....
Kanal D de anlatıyor yumruk yiyen vatandaş!!
Izliyorum merak etme ama boyle biseye inanmıyorum ...basbakan hergun milyonlarca kisiden hakaret isitiyor hic biseyyapmiyorda ortalik bu kadar karisikken biri bisey dedi diye tokat atacak ole mi oortaligi karistirmak icin yapilan biseydwn baska bisey degil...
he he yapmaz he yapmaz yapmaz hiç bişey yapmaz niye yapsıın ki o melek melek, özel kalemide melek bunların hepsi melek siz de meleksiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Izliyorum merak etme ama boyle biseye inanmıyorum ...basbakan hergun milyonlarca kisiden hakaret isitiyor hic biseyyapmiyorda ortalik bu kadar karisikken biri bisey dedi diye tokat atacak ole mi oortaligi karistirmak icin yapilan biseydwn baska bisey degil...
Hic kimseye bisey ispatlamak zorunda degiliz o sizin fikriniz buda benim fikrim ..
Hic kimseye bisey ispatlamak zorunda degiliz o sizin fikriniz buda benim fikrim ..
Ya Allah askina bu nasil bir sacmaliktir bir insan bu kadar kotu biri olsa misal kendine bu kadar zarar verecek birseyi yapar mi dunyanin ayaga kalkacagini bile bile . Ya artik kiyamet kopsa basbakandan bilmeyi biraksin bazilari gercekten. Gezi olaylari 17 aralik ekmek almaya giderken hayatini kaybeden cocuk daha neyin sucunu basbakanimiza atacaklar merak ediyorum insaf ya.. Allah korkusu biraz... !!
Dünya ayağa kalkmaz hanımefendi bir çok şey yaşandı bugüne kadar sizin deyiminizle herşey ondan bilindi üzerine gidildi ama birşey olmadı korkmayın bu kez de birşey olmaz olsa olsa mağdur olur bakınız mesajınıza
yaa bencede ALLAHTAN KORKSUNLAR biraz ...Ya Allah askina bu nasil bir sacmaliktir bir insan bu kadar kotu biri olsa misal kendine bu kadar zarar verecek birseyi yapar mi dunyanin ayaga kalkacagini bile bile . Ya artik kiyamet kopsa basbakandan bilmeyi biraksin bazilari gercekten. Gezi olaylari 17 aralik ekmek almaya giderken hayatini kaybeden cocuk daha neyin sucunu basbakanimiza atacaklar merak ediyorum insaf ya.. Allah korkusu biraz... !!
Gelişmiş Türkiye Gerçeği işte; En az 282 işçinin ölmüş olması!!!