Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Ya Allah askina bu nasil bir sacmaliktir bir insan bu kadar kotu biri olsa misal kendine bu kadar zarar verecek birseyi yapar mi dunyanin ayaga kalkacagini bile bile . Ya artik kiyamet kopsa basbakandan bilmeyi biraksin bazilari gercekten. Gezi olaylari 17 aralik ekmek almaya giderken hayatini kaybeden cocuk daha neyin sucunu basbakanimiza atacaklar merak ediyorum insaf ya.. Allah korkusu biraz... !!

kanal d haberde o anı yaşayan kişi anlatıyor... açın bir bakın isterseniz....

kim bunlar ya kim bunlar ne zannediyorlar kendilerini kim bunlar sinirlerim zıpladı yerinden haberlerde gördüm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cehennemim dibini elbet boylayacaklar, çıkmış adam da istem dışı yaptı diyor neyi koruyorsun, neden korkuyorsun, o kim ya o kim ahhhhhhhhhhhhhhhh delirecem:84::84::84::84::84::84

Adam yine sakin konuşuyor....
Bir başbakana toz kondurmayanlar açıp dinlesin...
Kanal D haber....

kanal d haberde o anı yaşayan kişi anlatıyor... açın bir bakın isterseniz....

Izliyorum merak etme ama boyle biseye inanmıyorum ...basbakan hergun milyonlarca kisiden hakaret isitiyor hic biseyyapmiyorda ortalik bu kadar karisikken biri bisey dedi diye tokat atacak ole mi oortaligi karistirmak icin yapilan biseydwn baska bisey degil...

şu an resmen sinirden başım dönüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Izliyorum merak etme ama boyle biseye inanmıyorum ...basbakan hergun milyonlarca kisiden hakaret isitiyor hic biseyyapmiyorda ortalik bu kadar karisikken biri bisey dedi diye tokat atacak ole mi oortaligi karistirmak icin yapilan biseydwn baska bisey degil...

he he yapmaz he yapmaz yapmaz hiç bişey yapmaz niye yapsıın ki o melek melek, özel kalemide melek bunların hepsi melek siz de meleksiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

he he yapmaz he yapmaz yapmaz hiç bişey yapmaz niye yapsıın ki o melek melek, özel kalemide melek bunların hepsi melek siz de meleksiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Hic kimseye bisey ispatlamak zorunda degiliz o sizin fikriniz buda benim fikrim ..

başbakan sert çıkışları fevri hareketleri olan bir insan bunun bir çok örneği var....
en basiti....http://www.vidivodo.com/video/anani-al-git/260876

bakmakla görmek arasında fark vardır elbet siz sadece bakmayı seçiyorsunuz anlaşılan iyi akşamlar....

Hic kimseye bisey ispatlamak zorunda degiliz o sizin fikriniz buda benim fikrim ..

Sizin ispat diye ortaya attığınız şeyi ben kaile alıp okumam bile güle güle size :KK3:..
Elbet göreceğiz hakkın alındığını herkesten büyük Allah var çok şükür dünyada borusunu öttüren öttürsün..........

Son düzenleme:
Ya Allah askina bu nasil bir sacmaliktir bir insan bu kadar kotu biri olsa misal kendine bu kadar zarar verecek birseyi yapar mi dunyanin ayaga kalkacagini bile bile . Ya artik kiyamet kopsa basbakandan bilmeyi biraksin bazilari gercekten. Gezi olaylari 17 aralik ekmek almaya giderken hayatini kaybeden cocuk daha neyin sucunu basbakanimiza atacaklar merak ediyorum insaf ya.. Allah korkusu biraz... !!

Dünya ayağa kalkmaz hanımefendi bir çok şey yaşandı bugüne kadar sizin deyiminizle herşey ondan bilindi üzerine gidildi ama birşey olmadı korkmayın bu kez de birşey olmaz olsa olsa mağdur olur bakınız mesajınıza :KK53::KK53::KK53:

fevri çıkışları var ama bu kadarını yapacak kadar kontrolsüz değildir,kendini böylesi bir duruma düşürmez diye düşünüyorum,yani umarım

Kanal D ye konuşan Taner Kuruca olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı; "Ben alışveriş yapmak için markete girmiştim. Başbakan korumaları işle birlikte kalabalık bir grup, halkı selamlamak için caddeye çıkmışlar. Ben de kendisini görmek için dükkanın önüne çıktım. Bir grup o sırada protesto etmeye başlayınca, sayın Başbakan ve yakın korumaları, koruma ablukasına alıp marketin içine güvenli bir şekilde sokmak istediler. Ben de o sırada arbede içinde kalmak istemedim. Göstericilerle, eylemcilerle alakam yoktu. Kalabalığın üzerime doğru yürüdüğünü görünce sayın Başbakan ile yüzü yüze kaldım. O esnada korumaları da iteklemeye başlayınca, sayın Başbakan da kalabalığa kızgınlığına ve öfkesine hakim olamayıp maalesef istem dışı bir hareket yaparak bir tokat vurdu. O tokatın kendisinden geldiğine üzülmüyorum ama, yanındaki yakın korumaları bana çok sert girip darbelediler beni. Tek bir tokat geldi. Sayın başbakanın bilinçli olarak değil istem dışı yaptığına inanıyorum. Yakın korumalarının müdahalesiyle birkaç darbe aldım. Markette dondurma dolabının önüne düştüm."
Taner Kuruca, Erdoğan'dan şikayetçi olmayacağını, özür dilemesinin yeterli olacağını söyledi.

Son düzenleme:
ben orda tokat olduğunu düşünmüyorum,ama bariz bir şekilde birini ittiği açık,hırpalama var,dün ananıda al git diyen,bugün hırpalayan adam :KK14:

Hala savunanlarıda var,bide başımızdan eksik etmesin demişler,şaka gibi,nerden nereye getirdi ülkeyi demişler,ne getirmesi olanıda götürdü,bu mudur ülkenin iyi hali,her yerde bi sıkıntı,ölüm,insanların nefreti,bu mu iyi yöneticilik :KK14:

evt 300 tane can Hakk'ın rahmetine kavuştu...

....

unutuldu sıra geldi kavgaya. sen şöyleydin ben böyle diyorum kesin vurmuştur yok yapmamışştır.... ha bi durun ya

yazık

yaa bencede ALLAHTAN KORKSUNLAR biraz ...

Gelişmiş Türkiye Gerçeği işte; En az 282 işçinin ölmüş olması!!!

yok be angry ne 282 isi
ordan çıkan madencilerin ağzında: ''aşağıda en az 500 kişi var''

X