Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

nereden nereye getirdi anlatsana biraz ?

Marmaray yaptı,duble yollar yaptı bol bol avm rezidans falan yaptı sağolsun güzelim ülkemizi beton yığınına çevirdi.Sonracıma 3.havalimanını yapacak ama şu an dış mihraklar kıskandığı için yapamıyor.Paralel devlet yapılacakları engellemeye çalışıyor.Bitmedi daha var topraklarımızı biraz sattı ama olsun feda olsun ! İnsanları ötekileştirdi,çocukları öldürttü,yetmedi annelerini yuhalattırdı,işçilerin için önlemler almak yerine genelde toma,biber gazı aldı suratlarına iyice sıkabilmek,sindirmek için.Çünkü işçilerin daha çok çalışması daha çok vergi ödemesi gerekliydi ve dolayısıyla kendisinin de daha fazla sıfırlayıpta bitiremeyeceği paralara ihtiyacı vardı.Saymakla bitiremeyiz lafa değil icraata bakarız derken bu icraatlerini kastetmiyorlar tabi de ben hatırlatayım dedim.

Marmaray yaptı,duble yollar yaptı bol bol avm rezidans falan yaptı sağolsun güzelim ülkemizi beton yığınına çevirdi.Sonracıma 3.havalimanını yapacak ama şu an dış mihraklar kıskandığı için yapamıyor.Paralel devlet yapılacakları engellemeye çalışıyor.Bitmedi daha var topraklarımızı biraz sattı ama olsun feda olsun ! İnsanları ötekileştirdi,çocukları öldürttü,yetmedi annelerini yuhalattırdı,işçilerin için önlemler almak yerine genelde toma,biber gazı aldı suratlarına iyice sıkabilmek,sindirmek için.Çünkü işçilerin daha çok çalışması daha çok vergi ödemesi gerekliydi ve dolayısıyla kendisinin de daha fazla sıfırlayıpta bitiremeyeceği paralara ihtiyacı vardı.Saymakla bitiremeyiz lafa değil icraata bakarız derken bu icraatlerini kastetmiyorlar tabi de ben hatırlatayım dedim.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

rabiaya az ağlamadı eşiyle erdoğan
insan önce kendı mılletıne sahıp cıkmalı! insanlar acılı, nıye bu saldırganlık!

Kendi milleti gibi gördüğünü sanmıyorum.Kendi vatandaşına karşı sadece nefret var yüzünde.Azerbaycan başkanı bile ağlarken ki insan olan dayanamaz gayet normal tepkisi bizimki taş duvar.Bence sınanıyoruz !

Eklentiler

• $121.jpg
    $121.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 52
Kendi milleti gibi gördüğünü sanmıyorum.Kendi vatandaşına karşı sadece nefret var yüzünde.Azerbaycan başkanı bile ağlarken ki insan olan dayanamaz gayet normal tepkisi bizimki taş duvar.Bence sınanıyoruz !
yüzünden cok belli zaten, bunu görmeyen ancak görmek ıstemedıgındendır.

Başbakanın surat ifadesinin daha mühim olduğunu kim söyledi ?

Şuan bu baslik erdoganin attığı tokat ile ilgili doğal olarak yorumlarda bununla aalakalı...

Diyorum ki ifade analizi yapmayalım yeterince üzgünüz,gerginiz neden hemen tartışma boyutuna geliyor anlamıyorum...
3. gün bugün ve hala neticelenmedi benim için önemli olan bu.. özellikle kişiye özel,mesaja özel yazılmış bir şey değil yazım...
başbakanı sinirlerine hakim olmamakla eleştiren biz onun düştüğü hataya düşüyoruz..

tokatı göremedım
ama net bır foto dahı olsa fotomontaj dıyenler bıle olur
işte ondan emınım:KK14:

Basbakan istifa seslerine montaj diyorlar inanabiliyor musun?Daha otesi yok.
Kac anne, evlat agliyor orada kim guler yuzle karsilar ki.
Allah ulkemize daha fecilerini yasatmaz insallah.

Olaylari nasilda saptiriyordunuz ya sacmaliga bak koltugunun altina sikistirip yumruklamis daha neler bu kadar sacma bir yorum duymadim görmedim

BAHSETTİĞİNİZ TİPLER MESLEklerinde asla ilerlemiyor hemen kendini farkettiriyor.BAşbakan ise TÜRKİYE'NİN kalkınmasına ve halkın kendine olan güveninin gelmesine sebeb olmuş,ATATÜRK'TEN SONRAKİ EN BAŞARLI LİDER .DİKKAT İŞTE BU YÜZDEN HERKES ONA KARŞI.AMA DEVLETİNİ SEVEN İLERLEMESİNDEN MEMNUN OLANLAR BAŞKA.SAĞCI SOLCU FARK ETMEDEN HERKES ONU TAKDİR EDİYOR.

masallarda yaşıyorsun dünya tarihinde çook psikopat ülke yönetmiş ve zamanında senin gibi kul köle olanı da çok olmuş. hitler stalin vs. başbakanınızın da onlarla bu kadar benzer yönleri olması da tesadüf değil zanlımca.

bu yorum değil. bir haber. linkide verilmiiş.
Ben artik hicbirseye üzülemiyorum malesef o kadar aci yasadikki şu 3 gün icerisinde kafami kaldiramiyorum agridan yediğim lokma bogazima takılıyor ordaki masumlari gördükçe eger ki böyle vicdansizliklar oluyorsa ve birileride bunlara göz yümüyorsa sayet Allaha havale ediyirum baskada sözüm yok...

Son düzenleme:
bu haberin tamamen yalan olduğu açık,neymiş kızın kafasını koltuk altına alıp vurmuş bu kadar piskopat biri ülkeyi değil kendini yönetemez.ülkeyi nereden nereye getirdiğine bir bakmak yeter.haince her fırsatta şahsına saldırıyorlar,ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.

Aman Allah korusun tez zamanda gebersin . Hala savunuyorsunuz ya ..O oldu yalan bu oldu fotomontaj.Hepimiz yasa büründük peki neden? 15 gün önce önergeyi kabul etmeyen akp milletvekilleri yüzünden, özelleştirilen soma madenleri yüzünden. Bu haberi bilemem doğru mu yanlış mı ama Allah aşkına içiniz biraz acısın be içinize bi şüphe düşsün de şu dikdatörü savunmaktan vazgeçin artık.Soma faciasına olan yorumunu da gördük hala neyin savunması bu??Kanım donuyor böyle zihniyetleri gördükçe.

Ya Allah askina bu nasil bir sacmaliktir bir insan bu kadar kotu biri olsa misal kendine bu kadar zarar verecek birseyi yapar mi dunyanin ayaga kalkacagini bile bile . Ya artik kiyamet kopsa basbakandan bilmeyi biraksin bazilari gercekten. Gezi olaylari 17 aralik ekmek almaya giderken hayatini kaybeden cocuk daha neyin sucunu basbakanimiza atacaklar merak ediyorum insaf ya.. Allah korkusu biraz... !!

Basbakan istifa seslerine montaj diyorlar inanabiliyor musun?Daha otesi yok.
Kac anne, evlat agliyor orada kim guler yuzle karsilar ki.
Allah ulkemize daha fecilerini yasatmaz insallah.

Montaj değilse de, Soma halkı değildir. Dışarıdan gelen provakatörlerdir. :KK14:

Somalı isyan edemez çünkü başbakana.

masallarda yaşıyorsun dünya tarihinde çook psikopat ülke yönetmiş ve zamanında senin gibi kul köle olanı da çok olmuş. hitler stalin vs. başbakanınızın da onlarla bu kadar benzer yönleri olması da tesadüf değil zanlımca.

kimseye kul köle değilim.hitler ve stalinle aynı kategoriye koyduğunuza göre onların katlettiği insanlardan habersiz masal dünyanızdan GELİŞMİŞ TÜRKİYE GERÇEĞİNE DAVET EDİYORUM

X