Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da farklı bir açıdan yeni video:
http://onedio.com/haber/basbakan-in...dilen Anın Yeni Görüntüleri!&utm_medium=tweet
Bu da farklı bir açıdan yeni video:
http://onedio.com/haber/basbakan-in...dilen Anın Yeni Görüntüleri!&utm_medium=tweet
canım ama videoda çok açık değil mi ne olduğu?
Ben bu adamın kanal d eki röportajını izledim adam nerdeyse başbakanımızın eline sağlık iyi ki vurdu diyecek korkudan,
bir tane tokat vurdu diyor ben başbakanımızın korumalarının muhamelesinden şikayetçiyim ,başbakan sinirinden yaptı
ben onun sayesinde işimde çalışıyorum diyor
işinden atılacak korkusuyla iyi sindirilmiş belli.
ya utanmasalar göçüğü bile başbakan yaptı dicekler. nasıl bi zihniyettir ALLAH'ım!!!iftiralar almış başını gidiyo.
çünkü o adam bılıyor kı başbakan o koltukta oldugu surece ona kımse ıs vermeyecek. başbakan nasıl sınırlenmıs kı kendı vurmak ıstemıs bellıBen bu adamın kanal d eki röportajını izledim adam nerdeyse başbakanımızın eline sağlık iyi ki vurdu diyecek korkudan,
bir tane tokat vurdu diyor ben başbakanımızın korumalarının muhamelesinden şikayetçiyim ,başbakan sinirinden yaptı
ben onun sayesinde işimde çalışıyorum diyor
işinden atılacak korkusuyla iyi sindirilmiş belli.
o alevı bende fark ettımBide bu yumruk olayı yaşanmadan önceki görüntülerde kendisini yuhlayan vatandaşın birinin üzerine gidiyor sıkıysa yanımda yuhala filan diye
efeleniyorkorumaları bıraksa vatandaşları sıra dayağına çekecek gözlerinden alevler çıkıyordu.
siz öyle diyorsunuz ben açık bir şey göremedim
gözümle de görmedim.orda hengame yaşanır korumaları bir şey yaparlar yapmasına engel olmak isteyebilir, yani korumasını tutuyor olabilir 1
karşıda kendini masum gösteren başbakanın üstüne saldırdıysa o da onun kolundan tutabilir 2
ya da szin dediğiniz gibidir 3...
siz istediğinize inanın ve öyle yorumlayın.
ben 3 ihtimali de düşüneyim hangisine inanacağım ya da inandığım bana kalsn.tek bir ihtimale saplanıp kalmıyorum yani
çünkü o adam bılıyor kı başbakan o koltukta oldugu surece ona kımse ıs vermeyecek. başbakan nasıl sınırlenmıs kı kendı vurmak ıstemıs bellı
yoksa korumaları ne yapacaklarını çok ıyı bılıyor o durumda. çok yazık! şiddetle kınıyorum
neyse....
o zaman tekrar bakmanda sanırım yarar var :) çünkü her şey bariz ortada,el kol hareketlerini izlersen daha iyi anlarsın,ardından korumalarının o derece saldırması ayrı bi tartışma konusu tabi,kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok,karşısındaki bi insan,yani diceğim şu ki bu olayı nerden tutsan elinde kalıyor,hiç bir ülkenin başbakanına yakışan bi hareket değil
arkadaşlar kanal d yi açın
başbakanın vurduğu iddia edilen genç konuşuyo
o alevı bende fark ettım
fecı korkunc bır ıfadeydı. allah yardımcımız olsun
çok şükür sabit fikirli değilim.olayları her açıdan ele alabiliyorum at gözlüğüyle bakmıyorum
AAA kız değilmiş,bakalım daha neleri başlıkla aynı olacak.hani kızı koltuğunun altına sıkıştırp kafasına kafasına vuruyordu