Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

canım ama videoda çok açık değil mi ne olduğu?

siz öyle diyorsunuz ben açık bir şey göremedim

gözümle de görmedim.orda hengame yaşanır korumaları bir şey yaparlar yapmasına engel olmak isteyebilir, yani korumasını tutuyor olabilir 1

karşıda kendini masum gösteren başbakanın üstüne saldırdıysa o da onun kolundan tutabilir 2

ya da szin dediğiniz gibidir 3...

siz istediğinize inanın ve öyle yorumlayın.

ben 3 ihtimali de düşüneyim hangisine inanacağım ya da inandığım bana kalsn.tek bir ihtimale saplanıp kalmıyorum yani

15-16 yaşındaki kızı koltuk altına alıp defalarca vuruyordu hani?
ama konuşan erkek..
yahu neye inanacağımızı şaşırdık
evet ortada bir arbede var ama tam olark ne yaşandı bilmiyoruz
hiç bi yaptığını savunmam başbakanın ama bu kadr ayan beyan bunu yapabilr mi ki?

Ben bu adamın kanal d eki röportajını izledim adam nerdeyse başbakanımızın eline sağlık iyi ki vurdu diyecek korkudan,

bir tane tokat vurdu diyor ben başbakanımızın korumalarının muhamelesinden şikayetçiyim ,başbakan sinirinden yaptı

ben onun sayesinde işimde çalışıyorum diyor:53:

işinden atılacak korkusuyla iyi sindirilmiş belli.

Kesinlikle katılıyorum!!! :ssz: yoksa sindirilcek bir durum değil bu

Bide bu yumruk olayı yaşanmadan önceki görüntülerde kendisini yuhlayan vatandaşın birinin üzerine gidiyor sıkıysa yanımda yuhala filan diye

efeleniyor:53:korumaları bıraksa vatandaşları sıra dayağına çekecek gözlerinden alevler çıkıyordu.

Ben bu adamın kanal d eki röportajını izledim adam nerdeyse başbakanımızın eline sağlık iyi ki vurdu diyecek korkudan,

bir tane tokat vurdu diyor ben başbakanımızın korumalarının muhamelesinden şikayetçiyim ,başbakan sinirinden yaptı

ben onun sayesinde işimde çalışıyorum diyor:53:

işinden atılacak korkusuyla iyi sindirilmiş belli.
çünkü o adam bılıyor kı başbakan o koltukta oldugu surece ona kımse ıs vermeyecek. başbakan nasıl sınırlenmıs kı kendı vurmak ıstemıs bellı
yoksa korumaları ne yapacaklarını çok ıyı bılıyor o durumda. çok yazık! şiddetle kınıyorum
neyse....

Bide bu yumruk olayı yaşanmadan önceki görüntülerde kendisini yuhlayan vatandaşın birinin üzerine gidiyor sıkıysa yanımda yuhala filan diye

efeleniyor:53:korumaları bıraksa vatandaşları sıra dayağına çekecek gözlerinden alevler çıkıyordu.
o alevı bende fark ettım
fecı korkunc bır ıfadeydı. allah yardımcımız olsun

siz öyle diyorsunuz ben açık bir şey göremedim

gözümle de görmedim.orda hengame yaşanır korumaları bir şey yaparlar yapmasına engel olmak isteyebilir, yani korumasını tutuyor olabilir 1

karşıda kendini masum gösteren başbakanın üstüne saldırdıysa o da onun kolundan tutabilir 2

ya da szin dediğiniz gibidir 3...

siz istediğinize inanın ve öyle yorumlayın.

ben 3 ihtimali de düşüneyim hangisine inanacağım ya da inandığım bana kalsn.tek bir ihtimale saplanıp kalmıyorum yani

o zaman tekrar bakmanda sanırım yarar var :) çünkü her şey bariz ortada,el kol hareketlerini izlersen daha iyi anlarsın,ardından korumalarının o derece saldırması ayrı bi tartışma konusu tabi,kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok,karşısındaki bi insan,yani diceğim şu ki bu olayı nerden tutsan elinde kalıyor,hiç bir ülkenin başbakanına yakışan bi hareket değil :50:

çünkü o adam bılıyor kı başbakan o koltukta oldugu surece ona kımse ıs vermeyecek. başbakan nasıl sınırlenmıs kı kendı vurmak ıstemıs bellı
yoksa korumaları ne yapacaklarını çok ıyı bılıyor o durumda. çok yazık! şiddetle kınıyorum
neyse....

Adam çaresiz bırakılmış baskı altında konuştuğu o kadar belli ki yoksa kim dayak yediği için memnun olur.

zaten bizler gibi çoğu insan anlıyor neden böyle konuştuğunu kabul etmek istemeyenlerde kendileri bilir herşey ortada

korku imparatorluğunda yaşıyoruz yazık bizlere.

o zaman tekrar bakmanda sanırım yarar var :) çünkü her şey bariz ortada,el kol hareketlerini izlersen daha iyi anlarsın,ardından korumalarının o derece saldırması ayrı bi tartışma konusu tabi,kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok,karşısındaki bi insan,yani diceğim şu ki bu olayı nerden tutsan elinde kalıyor,hiç bir ülkenin başbakanına yakışan bi hareket değil :50:

çok şükür sabit fikirli değilim.olayları her açıdan ele alabiliyorum at gözlüğüyle bakmıyorum

Ben şimdi daha net bi görüntü izledim, kız değil erkek. Yumruk sallamış ama rast gelmemiş vurduğu kişiye. Ama sonra korumalar haşat etmiş tabi.
Faceden izledim yükleyebilirsem yüklicem, marketin içinden çekilmiş.

Back