Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Ortaya çıkmış galiba zaten kız olmadığı.
Ben yumruk atabileceğine bile inanmamıştım ama ortada görüntüler var.

Son düzenleme:
ortada çok fazla yalan haber dönüyor malesef,biz anlayabiliyoruz yanlışı doğruyu :34:

tartışmaya girmeye gerek yok,bu kafalar böyle,ülkeyi iflasın eşine getirip ceplerine dolduranlardan sonra hizmet edip borçları kapatanları anlamak feraset işi arkadaş.

peki bunun altında başka gerçeklerde varsa hemen başbakanı yargılamak çok yanlış

Son düzenleme:
tartışmaya girmeye gerek yok,bu kafalar böyle,ülkeyi iflasın eşine getirip ceplerine dolduranlardan sonra hizmet edip borçları kapatanları anlamak feraset işi arkadaş.

anlayamadınız sanırım,cepleri doldurmak demişken kayıtları dinleyin derim :34: lütfen montaj onlar demeyin.

kadın olması durumun vahametini arttırır sadece, elestiren herhangi birine yumruk atma hakkını gormesi degil mi asıl sorun olan?

biri yumruklar, digeri azarlar, oburu tekmeler...
alıp veremedikleri nedir anlamıyorum -halkın cebi bombos zaten de- canlarını da aldınız daha ne kaldı geriye?!

peki bunun altında başka gerçeklerde varsa hemen başbakanı yargılamak çok yanlış

Yorumlarınızın hepsini takip ettim de sürekli başbakana karşı bir savunma içerisindesiniz sizce hiç mi hatası yok videoyu kaç kere izledim bilmiyorum ama tokat seslerini iyi dinlerseniz duyabilirsiniz kendisi ya da bir başkası acılı bir vatandaşa bunları yapmayı hiçbir şey gerektirmez. Keşke bunların hiç biri yaşanmasaydı. Bence artık daha fazla başbakanı savunmayın. Allah herkesin yardımcısı olsun hepimizin başı sağolsun.

Bide bu yumruk olayı yaşanmadan önceki görüntülerde kendisini yuhlayan vatandaşın birinin üzerine gidiyor sıkıysa yanımda yuhala filan diye

efeleniyor:53:korumaları bıraksa vatandaşları sıra dayağına çekecek gözlerinden alevler çıkıyordu.

aaaa ne ayıp,gayet mülayim halim ve selim,kibar nazik bir başbakanımız var hiç böyle şeyler söyler mi,halkını kucaklayan sımsıcak başbakanımız.sevgiyle konuşur her zaman.bakışları sevgiden heeeepppppp yaşarır:ssz:

[video=youtube;yF93SFDpEpc]http://www.youtube.com/watch?v=yF93SFDpEpc&feature=share[/video]

Başbakanın yapması gereken konuşmayı Devlet Bahçeli yaptı.. kimseyi suçlamadan sadece 'hep birlikte bunu da atlatacağız' diyerek devlet adamlığını yaptı yine.. bu da muhalefete devamlı 'suçlamak için yer arıyorlar' diyenlere cevap olmuştur sanırım.. yapanı alkışlarım yapmayanı eleştiririm ben vatandaşım hepimiz öyle olsak keşke... sorumlu arıyoruz evet suç mu? birilerini suçlamakla bir yere varamaz devlet adamları önce kendilerini suçlayacaklar.. ama en başta ellerini vicdanlarına koyup (geçmişte yaşanmış diğer kazaları örnek göstermek yerine) insan olacaklar!! öfkelenmek kimin hakkı? bu sorunun cevabı asla başbakan değil...

bu yorum değil. bir haber. linkide verilmiiş.

Kanal D de izledik röportajını,çok sakindi anlatırken.Sanki yaşadığı çok olağan bir durummuş gibi..:53:
biz izlerken maden de çalıştığını anladık.. düzgün cümleler kurarak şivesiz konuştu..Yöre insanı değil tahminim..
Herşey oluyor artık bilemiyoruz kafayı yemek üzereyiz...

ben hala iyimser bir şekil de olmamalı,olmamıştır ümidindeyim..:50:

Son düzenleme:
Kanal D de izledik röportajını,çok sakindi anlatırken.Sanki yaşadığı çok olağan bir durummuş gibi..:53:
biz izlerken maden de çalıştığını anladık.. düzgün cümleler kurarak şivesiz konuştu..Yöre insanı değil di..
Herşey oluyor artık bilemiyoruz kafayı yemek üzereyiz...

ben hala iyimser bir şekil de olmamalı,olmamıştır ümidindeyim..:50:
bende olmamasını diliyorum. ülkemin başbakanına yakıştıramıyorum bunu..

Son düzenleme:
ağız dalaşına girmek değil amacım ben kendimi bildikten sonra...gerisi boş isteyen istediğini söyleyebilir.

Aynen , biz de seni biliyoruz ALLAHa şükür. Atatürk düşmanı olduğunu mesela .
O yüzden anlıyoruz seni merak etme. :34:

Yeni videoyu izleyip hala savunanlara Önce vicdan sonra göz sagligi diliyorum Allahtan.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hani video da başbakan diyor ya sıkıysa benim yanımda yuhalayın diye.sıkıysa kendisi korumasız gezsin:50:

Son düzenleme:
Back