evet gerçekten çok belli canım sabit fikirli olmadığın,her açıdan ele aldığın
ağız dalaşına girmek değil amacım ben kendimi bildikten sonra...gerisi boş isteyen istediğini söyleyebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet gerçekten çok belli canım sabit fikirli olmadığın,her açıdan ele aldığın
işte ilk haberler böyleydi. olay yavaş yavaş açığa çıkıyor..AAA kız değilmiş,bakalım daha neleri başlıkla aynı olacak.hani kızı koltuğunun altına sıkıştırp kafasına kafasına vuruyordu
ortada çok fazla yalan haber dönüyor malesef,biz anlayabiliyoruz yanlışı doğruyu
işte ilk haberler böyleydi. olay yavaş yavaş açığa çıkıyor..
tartışmaya girmeye gerek yok,bu kafalar böyle,ülkeyi iflasın eşine getirip ceplerine dolduranlardan sonra hizmet edip borçları kapatanları anlamak feraset işi arkadaş.
saçtan kız sanıldı..Saçı biraz uzun ya il videoda kadın zannedildi bazıları tarafından galiba.
saçtan kız sanıldı..
peki bunun altında başka gerçeklerde varsa hemen başbakanı yargılamak çok yanlış
Bide bu yumruk olayı yaşanmadan önceki görüntülerde kendisini yuhlayan vatandaşın birinin üzerine gidiyor sıkıysa yanımda yuhala filan diye
efeleniyorkorumaları bıraksa vatandaşları sıra dayağına çekecek gözlerinden alevler çıkıyordu.
peki bunun altında başka gerçeklerde varsa hemen başbakanı yargılamak çok yanlış
bu yorum değil. bir haber. linkide verilmiiş.
bende olmamasını diliyorum. ülkemin başbakanına yakıştıramıyorum bunu..Kanal D de izledik röportajını,çok sakindi anlatırken.Sanki yaşadığı çok olağan bir durummuş gibi..
biz izlerken maden de çalıştığını anladık.. düzgün cümleler kurarak şivesiz konuştu..Yöre insanı değil di..
Herşey oluyor artık bilemiyoruz kafayı yemek üzereyiz...
ben hala iyimser bir şekil de olmamalı,olmamıştır ümidindeyim..
ağız dalaşına girmek değil amacım ben kendimi bildikten sonra...gerisi boş isteyen istediğini söyleyebilir.