Başbakanlarının ak pak olduğunu
Ne kadar inkar ederlerse etsinler gerçekler kabak gibi ortada bu çabalar boşa aklı başında insanlar ortada görüntülü kanıtlar varken bu resme
inanmaz zaten göz var izan var topluca bir göz muayenesinden geçsinler.
Kabataş'ta olmayan görüntülere inananlar, Erdoğan'ın görüntüleri olmasına rağmen "tokat attığına" inanmıyor.
Ne garip bir ruh hali.
Bir çok konuda erdoğanı savunmuşumdur ama bu son olaylarda savunulacak pek birşey yok.
Görüntülerde çok net görünmüyor açıkçası vurup vurmadığı, ama çok gergin olduğu ve bir arbede
olduğu belli. Bir başbakana sağduyu yakışırdı, hele de vurduysa bu hiç yakışmadı.
Karşıında ki provakatör olsa bile başbakana yakışmazdı.
Başbakanın hayatını tehlikeye sokacak bir durum varsa buna zaten korumalar müdahele ederdi,
başbakanın bu kadar gergin olmasına, bu kadar anlayışsız olmasına gerek yoktu.
Ayrıca madenlerle ilgili , bu işin fıtratında var ölüm, tarzında konuşmaları da hoşuma gitmedi.
Madem öyle, en üst seviye de güvenlik önlemleri alınmalıydı bu yerlerde.
Her yerde her an bir kaza olabilir bu olağan , bu erdoğanın suçu değil elbette,
herşeyi erdoğan eliyle yapmış gibi davranmanında anlamı yok ama, eğer gerekli önlemler alınmış
olsaydı keşke, o zaman vicdanlar rahat olurdu, olacağı kimse engellemeyez ama önlem alınabilir.
göz muayenesi kesmez onları kalp gözleri kapanmış bacım perde inmiş önüne ne oynatılırsa onu izleyip inanıyorlar.. onlar için yapılacak birşey kalmadı pek yalnızca bi gün Allah korusun korktuklarımız başımıza gelirse o uykudan uyanmış gözlerine bi bakış atmak ve "sadece ben mi oy verdim niye öyle bakıyorsun" dediklerinde suratlarına tükürmek yeterli olacaktır sanırım... acaba utanırlar mı yaptıklarından onu merak etmekteyim...
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah ,kimsenin kendini hatalı gördüğü yok onlara göre yanlış olan biziz.
aamin.. işte zaten bizim sorunumuz bu.. sen doğrusun ben doğruyum tartışmaları değilmi bizi bu kadar bölen.. bağırış çağırışsız siyaset konuşulmuyor malesef yanlışları anlatmaya başlayınca ama larla dolu bahane cümleleri ürüyor hemen.. amalar yetmez ama ortada bi yanlışlık varsa halk olarak üstüne gitmeliyiz. bizimkiler napıyor "kim yapmadıki" "kim çalmadıki" "kimi seçelim"... "koskoca başbakan" diye bi cümle var bizde koskoca ne ya alt tarafı halk tarafından seçilmiş bi memur o bugün var yarın yok asıl sen "koskoca halk"sın ama kim anlasın.. nedir kendini bu kadar ezme sebebi bu insanların anlayamıyorum anlayamayacağım...
Bende anlamıyorum bir türlü. Biz onları yaşam standartlarımızı yükseltsinler, temsil etsinler diye seçiyoruz, bizi öldürsünler, dövsünler azarlasınlar, milyarca maaş alıp yan gelip yatsınlar diye değil. Hiç bir vatandaş bu muameleyi hak etmiyor.
Eki Görüntüle 1118184
Atatürk'ün Anıları - Ata'ya Küfür Eden Köylü
Atatürk'e hakaretten sanık bir köylü hakkında takibat yapılıyordu. Durumu Atatürk'e arz ettiler,
- Mahkemeye veriyoruz, dediler, size küfür etmiş. Atatürk sordu:
- Ben ne yapmışım ona? Evrakı tetkik edenler açıkladılar:
- Gazete kâğıdı ile sardığı sigarayı yakarken kâğıt tutuşmuş ta ondan.
Atatürk'e bunu söyleyen bir milletvekilidir. Atatürk sormuş,
- Siz hiç gazete kâğıdı ile sigara içtiniz mi?
- Hayır...
- Ben Trablus'tayken içmiştim, bilirim. Pek berbat şey. Köylü bana az küfretmiş. Siz bunun için onu mahkemeye vereceğinize, ona insan gibi sigara içmeyi sağlayınız!.
Hoşgörülü, yüce gönüllü ATATÜRK'ü özledik