Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Ah ah.... Hepinizin yüzünde bir maske takip cikiyorsunuz ama düşüyor iste kritik zamanlarda engel olamiyorsunuz içinizde ki canavara....

TV oyuncularından daha büyük oyuncu hepsi odulu de alkisi da hak ediyor..

Bizlerde buna çanak tutup alkisliyoruz her daim...

Bir gün o tokatlar yumruklar hepimizin suratina inecek o zaman da Yarabbi şükür der geçeriz bünye alisik nasilsa...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şaka maka vatandaş tokatlayan bir Başbakan'ın elinde ülke. Meğer Erbakan ne kibar adammış onu bile arar olduk. Boşuna dememişler gelen gideni aratır diye. Bunu aratacak tipte bir insan hayal edemiyorum bile.

göz muayenesi kesmez onları kalp gözleri kapanmış bacım perde inmiş önüne ne oynatılırsa onu izleyip inanıyorlar.. onlar için yapılacak birşey kalmadı pek yalnızca bi gün Allah korusun korktuklarımız başımıza gelirse o uykudan uyanmış gözlerine bi bakış atmak ve "sadece ben mi oy verdim niye öyle bakıyorsun" dediklerinde suratlarına tükürmek yeterli olacaktır sanırım... acaba utanırlar mı yaptıklarından onu merak etmekteyim...

Kabataş'ta olmayan görüntülere inananlar, Erdoğan'ın görüntüleri olmasına rağmen "tokat attığına" inanmıyor.
Ne garip bir ruh hali.

Kabataş'ta olmayan görüntülere inananlar, Erdoğan'ın görüntüleri olmasına rağmen "tokat attığına" inanmıyor.
Ne garip bir ruh hali.

Sabah elim gitti bu bir daha yazmaya ama sildim yemin ederim.Daha kac farkli acidan video yayinlanmasi gerekiyor ben anlamadim.Yok yani bin tane video var hala sanki afaki bor olay ustunden konusuyormusuz gibi yaptigini dusunmuyorum demek nedir? Bunun meali yaptigina inanmak istemiyorumdur.Bunun icinse pes disinda soylenecek laf yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazdiklarina aynen katiliyorum.
Ben de bu zamana kadar Basbakanimizi cogu konuda savunanlardandim, belli basli konularda hala da sonuna kadar savunurum,orda sikinti yok...

Görtüntüler hakkinda kesin hüküm veremiyorum, fakat eger öyle birsey varsa kesinlikle Basbakanin karsisindayim,
savunulacak, hafiflestirecek hic bir tarafi yok.
Sen bir basbakansin, ne olursa olsun halkinla asla öyle bir münakasa icine giremezsin, ki karsindaki provakatör olur, acili aile olur hic mi hic farketmez.
Insanlarin icinde bulundugu durumu göz önünde bulundurmalisin, su günlerde en fazla sabir ve sagduyu icinde sen olmalisin.
Senin böyle bir zamanda sinirlenme ve kimseye kafa tutma lüksün yok, olamaz da.
Sen halkin icine girdiysen dogrusuyla yanlisiyla onlari kucaklayan taraf olmalisin, geri geldiginde "ya sabir" cekip susmalisin terbiyesizlere karsi.
Cünkü sen Basbakansin, bundan ötesi yok...

Eger bu görüntülerin lanse edildigi gibi dogru bir tarafi varsa; bence Basbakanimizin biraz siyasete ara verme zamani gelmis demektir.

Çok merak ettiğim bişey var. Hani herseyde Başbakanı sucluyorsunuz diyenler var ya. Bu olayin tamamen kader olduğuna mi inaniyorlar? O şirketin, şirketi denetlemesi gereken devletin hiç mi suçu yok yani?

Etrafımda hala kader diyenler var ya inanamıyorum gerçekten...

Ali tezel e göre madenin sahibi bir parti başkanıymış tokat atmayı iyi bilirmiş

yani bir başbakanın böyle bir terbiyesizlik yaptığına inanamıyorum. yandaş medya hariç diğer kanallarda gösterildi görünü pek net olmasada ortada böyle bir görüntü var! onu bu halk baş tacı yaptı o halkı ayaklar altına almaktan çekinmiyor yazıklar olsun

benim artık beynim durdu...
tamam insan bir şeyi savunur
ama buna körü körüne bağlanmak da nedir?
Başbakan yüzlerine tükürse yarabbi şükür diyecek insanlar var pes artık
bazı insanların ağzının ortasına da ben vurmak istiyorum o dereceye geldim artık

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah ,kimsenin kendini hatalı gördüğü yok onlara göre yanlış olan biziz.

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah ,kimsenin kendini hatalı gördüğü yok onlara göre yanlış olan biziz.

aamin.. işte zaten bizim sorunumuz bu.. sen doğrusun ben doğruyum tartışmaları değilmi bizi bu kadar bölen.. bağırış çağırışsız siyaset konuşulmuyor malesef yanlışları anlatmaya başlayınca ama larla dolu bahane cümleleri ürüyor hemen.. amalar yetmez ama ortada bi yanlışlık varsa halk olarak üstüne gitmeliyiz. bizimkiler napıyor "kim yapmadıki" "kim çalmadıki" "kimi seçelim"... "koskoca başbakan" diye bi cümle var bizde koskoca ne ya alt tarafı halk tarafından seçilmiş bi memur o bugün var yarın yok asıl sen "koskoca halk"sın ama kim anlasın.. nedir kendini bu kadar ezme sebebi bu insanların anlayamıyorum anlayamayacağım...

Bende anlamıyorum bir türlü. Biz onları yaşam standartlarımızı yükseltsinler, temsil etsinler diye seçiyoruz, bizi öldürsünler, dövsünler azarlasınlar, milyarca maaş alıp yan gelip yatsınlar diye değil. Hiç bir vatandaş bu muameleyi hak etmiyor.

Son düzenleme:

bizim milletimize müstehak ya... valla bak.. adam vurmayı geçtim suratına etse yarabbi şükür başkanım dicek adamlar... osmanlı hortlatma taraftarıya arkadaşlar tokadıda öle yüceltirler artık... çıkar yakında capsleri...

Atatürk'ün Anıları - Ata'ya Küfür Eden Köylü
Atatürk'e hakaretten sanık bir köylü hakkında takibat yapılıyordu. Durumu Atatürk'e arz ettiler,
- Mahkemeye veriyoruz, dediler, size küfür etmiş. Atatürk sordu:
- Ben ne yapmışım ona? Evrakı tetkik edenler açıkladılar:
- Gazete kâğıdı ile sardığı sigarayı yakarken kâğıt tutuşmuş ta ondan.
Atatürk'e bunu söyleyen bir milletvekilidir. Atatürk sormuş,
- Siz hiç gazete kâğıdı ile sigara içtiniz mi?
- Hayır...
- Ben Trablus'tayken içmiştim, bilirim. Pek berbat şey. Köylü bana az küfretmiş. Siz bunun için onu mahkemeye vereceğinize, ona insan gibi sigara içmeyi sağlayınız!.

Hoşgörülü, yüce gönüllü ATATÜRK'ü özledik

Basbakanin vurdugu yerde gul biter,Seriatin kestigi parmak acimaz gibi zavalli dusunceleri olan insanlara aciyorum sadece. Sonumuz hayrolsun ama hayirli bir sey goremiyorum. Halk olarak haklarimizi bilmiyoruz.

Ahhh ahhh Ataturk gibisi 1000 yilda zor gelir. Yattigi yer nur olsun. Saygiyla aniyorum bu vesile ile.

Atatürk'ün Anıları - Ata'ya Küfür Eden Köylü
Atatürk'e hakaretten sanık bir köylü hakkında takibat yapılıyordu. Durumu Atatürk'e arz ettiler,
- Mahkemeye veriyoruz, dediler, size küfür etmiş. Atatürk sordu:
- Ben ne yapmışım ona? Evrakı tetkik edenler açıkladılar:
- Gazete kâğıdı ile sardığı sigarayı yakarken kâğıt tutuşmuş ta ondan.
Atatürk'e bunu söyleyen bir milletvekilidir. Atatürk sormuş,
- Siz hiç gazete kâğıdı ile sigara içtiniz mi?
- Hayır...
- Ben Trablus'tayken içmiştim, bilirim. Pek berbat şey. Köylü bana az küfretmiş. Siz bunun için onu mahkemeye vereceğinize, ona insan gibi sigara içmeyi sağlayınız!.

Hoşgörülü, yüce gönüllü ATATÜRK'ü özledik[/QUOTE]

Aaaay ne kadar abartıyorsunuz yaaa bu adamı.Ne var yani Kurtuluş Savaşı'nı başlatmıi tamam ama zaten aslında onu padişah görevlendirmiş vahdettin bize yanlış,kötü biri olarak gösteriliyo,osmanlıyı sevmeyen bazı kötü niyetli insanlardan dolayı.mesela bu adam iyi diyolar ama rakı içiyomuş çok günah oysaki bir türk böle birini sevmemeli bence oysaki başşbakanımız namazında niyazında ve memlekete hizmet veriyo ama siz chpliler kıskanıyonuz hep.

Şaka,şaka.Aklımı kaçırmadım henüz.Sadece yukarıdakine benzer düşüncelere sahip insanlarla çok karşılaştım,hala da karşılaşıyorum.Ben taklitlerini yaparken sinirim bozuldu,bu adamlar kendilerine nasıl tahammül ediyorlar anlamak güç.Anekdot çok güzelmiş,ilk buradan duydum,teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…