Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Eki Görüntüle 1118184

Atatürk'ün Anıları - Ata'ya Küfür Eden Köylü
Atatürk'e hakaretten sanık bir köylü hakkında takibat yapılıyordu. Durumu Atatürk'e arz ettiler,
- Mahkemeye veriyoruz, dediler, size küfür etmiş. Atatürk sordu:
- Ben ne yapmışım ona? Evrakı tetkik edenler açıkladılar:
- Gazete kâğıdı ile sardığı sigarayı yakarken kâğıt tutuşmuş ta ondan.
Atatürk'e bunu söyleyen bir milletvekilidir. Atatürk sormuş,
- Siz hiç gazete kâğıdı ile sigara içtiniz mi?
- Hayır...
- Ben Trablus'tayken içmiştim, bilirim. Pek berbat şey. Köylü bana az küfretmiş. Siz bunun için onu mahkemeye vereceğinize, ona insan gibi sigara içmeyi sağlayınız!.

Hoşgörülü, yüce gönüllü ATATÜRK'ü özledik:KK42::KK31:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Herkes Atatürk olamaz ama en azından ona benzemeye çalışsa. Emin ol bu paylaştığın yazı hakkında sigarayı mı savunmuş yani sizin Atatürk'ünüz diye yorum yapanlar var. Atatürk'ü sevmeyen de çok insan var. Kimse sevmek zorunda değil. Ama insan onun kurduğu ülkede yaşıyorsa nankörlük etmeyecek. Saygı duyacak.

aamin.. işte zaten bizim sorunumuz bu.. sen doğrusun ben doğruyum tartışmaları değilmi bizi bu kadar bölen.. bağırış çağırışsız siyaset konuşulmuyor malesef yanlışları anlatmaya başlayınca ama larla dolu bahane cümleleri ürüyor hemen.. amalar yetmez ama ortada bi yanlışlık varsa halk olarak üstüne gitmeliyiz. bizimkiler napıyor "kim yapmadıki" "kim çalmadıki" "kimi seçelim"... "koskoca başbakan" diye bi cümle var bizde koskoca ne ya alt tarafı halk tarafından seçilmiş bi memur o bugün var yarın yok asıl sen "koskoca halk"sın ama kim anlasın.. nedir kendini bu kadar ezme sebebi bu insanların anlayamıyorum anlayamayacağım... :KK31:

Bende anlamıyorum bir türlü. Biz onları yaşam standartlarımızı yükseltsinler, temsil etsinler diye seçiyoruz, bizi öldürsünler, dövsünler azarlasınlar, milyarca maaş alıp yan gelip yatsınlar diye değil. Hiç bir vatandaş bu muameleyi hak etmiyor.

Kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef onların seçimleri yüzünde bizlerde çekiyoruz,

bir söz var ya 'günde üç posta dayak yiyip yine de kocam diyen kadın gibisin Türkiyem' diye çok doğru.

Eki Görüntüle 1118184

Atatürk'ün Anıları - Ata'ya Küfür Eden Köylü
Atatürk'e hakaretten sanık bir köylü hakkında takibat yapılıyordu. Durumu Atatürk'e arz ettiler,
- Mahkemeye veriyoruz, dediler, size küfür etmiş. Atatürk sordu:
- Ben ne yapmışım ona? Evrakı tetkik edenler açıkladılar:
- Gazete kâğıdı ile sardığı sigarayı yakarken kâğıt tutuşmuş ta ondan.
Atatürk'e bunu söyleyen bir milletvekilidir. Atatürk sormuş,
- Siz hiç gazete kâğıdı ile sigara içtiniz mi?
- Hayır...
- Ben Trablus'tayken içmiştim, bilirim. Pek berbat şey. Köylü bana az küfretmiş. Siz bunun için onu mahkemeye vereceğinize, ona insan gibi sigara içmeyi sağlayınız!.

Hoşgörülü, yüce gönüllü ATATÜRK'ü özledik:KK42::KK31:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEbu ülkeye Atatürk gibi bir lider bir daha asla gelmez maalesef.

Herkes Atatürk olamaz ama en azından ona benzemeye çalışsa. Emin ol bu paylaştığın yazı hakkında sigarayı mı savunmuş yani sizin Atatürk'ünüz diye yorum yapanlar var. Atatürk'ü sevmeyen de çok insan var. Kimse sevmek zorunda değil. Ama insan onun kurduğu ülkede yaşıyorsa nankörlük etmeyecek. Saygı duyacak.

Aynen hem onun kurduğu ülkede yaşa hem onun verdiği haklarla seni kimin yöneteceğine karar ver insan yerine kon bide nankörlük et.

Sevmeyen sevmesin ama saygı duymak zorunda.

başbakanın şu - tokadı yersin - demesi adamı ensesinden çekmesi falan..

net videoları izleyince gördüm evt savunulcak bi tarafı yok çok çabuk sinirleniyor

twitterı kapattırdığında da kızmıştm zaten.

onu destekleyen biri olarak yaptıklarını ona hiç hiç yakıştıramadım hiç olmadı

kendisini severim ve desteklerim. ama sınırı aşmamalı olmaz böyle

çok çirkin....

TV ye çıkan Maden şçileri neden yalan söylesin ki?

Ayrıca benim de ş yermde hiç güvenlik namına birşey yok. Hangi partiye yakın söylemeyeceğim.

Hazir konusu acilmisken su habere: http://odatv.com/n.php?n=neden-cehenneme-git-erdogan-dedik-1805141200 yapilmis bir yorumu bu sayfaya tasimak istedim:
"Temel birgün İngiltere'de otobanda giderken radyodan bir anons duyar: Dikkat dikkat! Otobanda ters yönde giden bir araç vardır.Lütfen görürseniz azami dikkat sarf ediniz. Temel bunun üzerine sinirlenir; ne bir tanesi bunların hepsi ters gidiyo.. Başta başçalan, baştalan, başyalan padişahımız, fst.. diktatörümüz ..... efendi hazretleri olmak üzere pek çok Akapeli de bu paranoyak durum,bu ruh hali hakim. Aslında kendileri doğrular, haklılar, doğru işler yapıyorlar ama onları çekemeyenler, kıskananlar, hazmedemeyenler, karşı duruşu olanlar, lobiler, yapılar, paraleller, Cehapeliler, Mehapeliler, Aleviler, solcular, ateistler,vs vs vs vs var. Ortada yaygara koparanlar bu kötü insanlar. Akapenin duruşu, yöntemleri, tuttuğu yol doğru ama bu insanlar karşı duruş sergiliyorlar.T.... paşam o yüzden vatandaş tokatlıyor,o yüzden üzerlerine yürüyor. O yüzden Akpolislerini halkın üzerine salıyor. Otobanda tek doğru giden Akape! Kalanlar hep ters yönden geliyorlar.Yani şurda şunun şurası 300 adet insan ölmüş. Bunu bu kadar büyütmeye ne gerek varki ? El kiri gibi yıkarsın geçer gider. Gelişen büyüyen Akape Türkiyesinde böyle şeyleri gündem yapıp konu yapıp padişahımızın hızını kesmek istiyorlar bu alçaklar. Akape böyle oyunlara gelmeyecek, dik duruşunu devam ettirecektir.Yürü f...t diktatör padişahım kim tutar seni. Yalakalarının yandaşlarının omuzlarında yükseleceksin...2014-05-18 13:KK33:08"

Uslup bir gazete haberi yorumu icin pek kaba sayilmaz, velakin kk'de kurallar olduguna benden biraz da olsa sansur yemis durumda.. Erdogani Ataturk'le kiyaslamayin. Ne Ataturk, ne de bu ulkede gelmis gecmis hic bir basbakan halkinin arasinda yuruyebilmek icin 1500 korumaya ihtiyac duymadi bu ulkede bu gune dek... Yazik, Suleyman Demirel in bir kac korumasi olurdu yururken yakinlarinda, o da Demirel'den ziyade unlu sapkasini hayranlarindan korumak icin... Kapip kacanin elinde kalirdi sapka cunki..:KK1: Linc edilme tehlikesi ile karsilasan, sokaklarda yuzlerce insan tarafindan yuhalanan, yuzbinlercesi tarafindan istifaya davet edilen bir basbakan hic hatirlamiyorum ben.. Bunca nefreti ustunde toplamayi basarabilen ilk basbakandir Erdogan... Kendi ektiklerini biciyor, ne de olsa halkin icine "bizim yuzde elli", "ateist", "alevi", "dinsiz" "basortulu baci" gibi kavramlari nefret tohumlari olarak yerlestiren kendisi. Sonucu da bu.

Günümüzde para, rant düzeni oluşturulmuş... Bir taraf milyon dolarlar içinde yüzerken diğer taraf asgari ücretle geçinmeye çalışması. :KK51: İnsanların yoksullaştırılıp, köleleştirilip, düşük ücretlerle çalıştırıp buna mecburi tamah ettirmeleri.. Bu sömürü düzeni eleştirebilecek cesaret hangilerinde var ? :KK51: Yok tabiki. Çünkü yumruğu suratlarının ortalarına yerler..Halkın adamı olmaktansa rantın adamı olmak daha kolay dimi? Ezilen, sömürülen bir alt tabaka her zaman olmalı ki bunların zenginliği kat kat artsın. Sonra Allah verdikçe veriyor desinler. Allah çok sabırlıdır gün gelir vurdukça da vuruyor olmasın.

şimdi tatlım insan kendine bu kadar zarar verecek bi olayı yapar mı demişin yapar çünkü ona bi zarar gelmez şimdiye dek herşeyi alaşağı edip akladı kendini bunuda halleder bizim memlekette bu kadar saf insan varken ayakta uyutur hiç tasalanma... konuşmalarındaki iğnelemeyi duydun gördün kim olsa tepki gösterir bu devletin hatası suçlanacak başka hiçkimse yok devletin başında olan kimse o suçlanır bu işletmelerin sürekli kontrol altında tutulması ve eğer gerekli önlemler yoksa çalışma izninin geri çekilmesi gerekir ama bu işletme daha yeni yapılan bir denetlemeden çok çabuk sıyrılmış görünüyor bu kimin suçu? devletin.. devletin başında kim var? başbakan...
o çocuk hakkındada sakın bu şekilde düşünme birilerini öldürmüş bile olsa o bi çocuktu bırak eylemi.. çocuk kısmı anlamaz dinlemez dur desende durmaz seninde çocuğun olacak ilerde çocuğun alsa başını gitse karışsa bi olaylara dermisin yine çocuğuma bak benim ölmüş ama haketmiş ne işi vardı orda diye? sızlamaz mı hiç yüreğin gerçekten etrafındakiler oğluna çamur attıklarında... o yavrunun annesinin vebalini alırsın üstüne yapma bunu seninde başına gelir kaldıramassın... evet Allah korkusu biraz.. azıcık Allah korkusu taşıda o adam çeker giderdi şimdiye kadar ama gram yok kul hakkı yedi çocukların insanların ölümüne sebep oldu ve hala pişkin pişkin ordan ahkam kesiyor azıcık Allah korkusu olsa olması gereken yerde olurdu... mahkemede yargının önünde...
ayyy ayyy bakıyorum da senaryolarınız almış başını gitmiş...evet felsefe size çok şey katmış:hayallerde yüzüyorsunuz:KK1:

Son düzenleme:
ayyy ayyy bakıyorum da senaryolarınız almış başını gitmiş...evet felsefe size çok şey katmış:hayallerde yüzüyorsunuz:KK1:

Hayırdır canınız mı sıkıldı? yoksa kimse polemiğe girmiyormu artık sizinle... ah canııım :KK33: bide sizin senaryolarınızı dinleyelim buyrun... :KK31:

Hayırdır canınız mı sıkıldı? yoksa kimse polemiğe girmiyormu artık sizinle... ah canııım :KK33: bide sizin senaryolarınızı dinleyelim buyrun... :KK31:
bir de sizin senaryolarınız derken beni de senaryocu sandınız kendiniz gibi sanırım:KK37:bu arada ben kimseyle polemiğe girme gibi bi derdim yok.neyi tartışıyım ki.yarası olan gocunur hesabı burda iftiralarla saldıranlar polemiğe girenlerin tek derdi SAYIN BAŞBAKANIMIZA OLAN NEFRETLERİDİR.ben ülkemden başbakanımdan memnunum.siz ve sizin gibiler de kendi kendinizi teselli edin.bahçeli,kılıçdaroğlu gibi:KK1:LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ:KK9::KK1:

bir de sizin senaryolarınız derken beni de senaryocu sandınız kendiniz gibi sanırım:KK37:bu arada ben kimseyle polemiğe girme gibi bi derdim yok.neyi tartışıyım ki.yarası olan gocunur hesabı burda iftiralarla saldıranlar polemiğe girenlerin tek derdi SAYIN BAŞBAKANIMIZA OLAN NEFRETLERİDİR.ben ülkemden başbakanımdan memnunum.siz ve sizin gibiler de kendi kendinizi teselli edin.bahçeli,kılıçdaroğlu gibi:KK1:LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ:KK9::KK1:

ben saadetçiyim tatlım :KK70: geldiği yer sizinkinin :KK53: mesela hangi konuda iftira attık? yaranız yok madem neden böyle saçma bi cevap verdiniz senaryo olduğunu düşündüğünüz bi yoruma? ölümün şehit kardeşlerimizin ailelerinin acısına teselli olarak madenciliğin fıtratında olduğunu söyleyen ve bilmem kaç senesinden kalma kazalarla örnek veren bir başbakana nasıl nefret duymam? başbakanım dediğin o adamdan yediği tokadı söylemeye bile korkan insanların olduğu bi memlekette beni ne teselli eder? bu bizim ayıbımız ki o adamı hala orda tutuyoruz.. yada sizin ayıbınız demeliyim sanırım... rabbim sorsun hesabını ne diyeyim... inşallah bi gün pişman olmazsınız seçiminizden.. sizin pişman olduğunuz gün biz size kendinizi teselli edin diyemeyeceğiz çünkü hepimizin teselliye ihtiyacı olacak.. başbakanın bizi düşünse o lanet nükleer zehir makinalarını Türkiyeye sokmazdı... madenine sahip çıkamayan olası bir nükleer patlamayı nasıl önleyebilcek acaba... sadece para için insan hayatı tehlikeye atılmaz bi zahmet iletiver başbakanına...

Son düzenleme:
ben saadetçiyim tatlım :KK70: geldiği yer sizinkinin :KK53: mesela hangi konuda iftira attık? yaranız yok madem neden böyle saçma bi cevap verdiniz senaryo olduğunu düşündüğünüz bi yoruma? ölümün şehit kardeşlerimizin ailelerinin acısına teselli olarak madenciliğin fıtratında olduğunu söyleyen ve bilmem kaç senesinden kalma kazalarla örnek veren bir başbakana nasıl nefret duymam? başbakanım dediğin o adamdan yediği tokadı söylemeye bile korkan insanların olduğu bi memlekette beni ne teselli eder? bu bizim ayıbımız ki o adamı hala orda tutuyoruz.. yada sizin ayıbınız demeliyim sanırım... rabbim sorsun hesabını ne diyeyim... inşallah bi gün pişman olmazsınız seçiminizden.. sizin pişman olduğunuz gün biz size kendinizi teselli edin diyemeyeceğiz çünkü hepimizin teselliye ihtiyacı olacak.. başbakanın bizi düşünse o lanet nükleer zehir makinalarını Türkiyeye sokmazdı... madenine sahip çıkamayan olası bir nükleer patlamayı nasıl önleyebilcek acaba... sadece para için insan hayatı tehlikeye atılmaz bi zahmet iletiver başbakanına...

Boşver canım . "Ben memnunum" naraları atanlara laf anlatmak , duvara anlatmaktan beter . Onlara söyleyeceğimi duvara anlatsam dile gelir :KK51:

Boşver canım . "Ben memnunum" naraları atanlara laf anlatmak , duvara anlatmaktan beter . Onlara söyleyeceğimi duvara anlatsam dile gelir :KK51:

hoşuma gidiyo böyle sayıyolar sayıyolar alıyolar cevabı sonunda polemiğe girmicem diye kaçıyolarya zevkten dört köşe oluyorum sırf o yüzden tartışıyorum vallaha bak :KK53:

hoşuma gidiyo böyle sayıyolar sayıyolar alıyolar cevabı sonunda polemiğe girmicem diye kaçıyolarya zevkten dört köşe oluyorum sırf o yüzden tartışıyorum vallaha bak :KK53:

Bir de "bana cevap verme" deyip deyip cevap verenler , "muhattabım olamazsın" deyip muhattap alanlar var :KK1:

Bir de "bana cevap verme" deyip deyip cevap verenler , "muhattabım olamazsın" deyip muhattap alanlar var :KK1:

hahaha ayynen :KK9: hayır yani kendi geldi bana ben kaç gün önce yapmışım yorumumu ne geliyosun adam akıllı cevabın yoksa :KK1: anca çocuk çocuk oh çatlayınlar patlayınlar yaranız var gocununlar.. biz ne gocuncaz daa alnımız ak yüzümüz açık hırsız savunmuyoz uğursuz savunmuyoz.. sinirleri bozuluyo biz böle doğru şeyler yazdımı kendilerince cevap yazıyolar tepki olarak ama komik duruma düşüyolar bunu anlamıyolar işte.. oraya gülüyo gibi yapıyo ama bi yerleriyle soluyodur kesin sinirden :KK60::KK60::KK60:

hahaha ayynen :KK9: hayır yani kendi geldi bana ben kaç gün önce yapmışım yorumumu ne geliyosun adam akıllı cevabın yoksa :KK1: anca çocuk çocuk oh çatlayınlar patlayınlar yaranız var gocununlar.. biz ne gocuncaz daa alnımız ak yüzümüz açık hırsız savunmuyoz uğursuz savunmuyoz.. sinirleri bozuluyo biz böle doğru şeyler yazdımı kendilerince cevap yazıyolar tepki olarak ama komik duruma düşüyolar bunu anlamıyolar işte.. oraya gülüyo gibi yapıyo ama bi yerleriyle soluyodur kesin sinirden :KK60::KK60::KK60:
canım neyin cevabını alıyor muşuz?soru sormadımki sana,yorum yaptım.,sinirlemem gerek yok,polemiğe hiç yok e çünkü istediğimiz kişi iktidar.sinirden gözü dönen hakaretlere basit oyunlara başvuran sizlersiniz.hayal aleminde yüzüyosun dediğimizde de dolaylı dolaylı hakaretlere geçiyosun.felesefe sende ters etki yapmış gerçekten!
bu arada tokadı yiyen haketti canım diyecem ama tokat falan yok yalan.başbakanı sevmek zorunda değil kimse ama saygı duymak zorunda.hakaret et arabasını tekmele ya da misal polise ana avrad söv polis tepki vermesin.o tepki vermesin bu tepki vermesin.oh ne ala!o maden kazasına herkes o kadar sevinmiş ki malzeme oldu onlara.allahtan korkmuyorsunuz bari utanın.o kazayı da başbakan yaptı değil mi tövbe tövbe...adam gezi parkında adam somada.neymiş de soma işçilerinin yakınıymış!devir eski devir değil.başbakana kimse bişey yapıştıramaz.başbakanımızn kılına zara gelse can feda ederiz.ÇÜNKÜ BİZ BAŞBAKANIMIZDAN(AĞUSTOSDA CUMHURBAŞKANIMZ)MEMNUNUZ:KK16:

Son düzenleme:
İnsanlara yumruk atıyorlar acıları var demeden, vatandaşı tekmeliyorlar tepki verebilirler deyip empati bile kurmadan bir tek söze bile tahammülleri yok tutturmuşlar provakatör diye ve hala bir parti ve bir kişi uğruna kendi ülkenizin vatandaşını satıyorsunuz gözardı ediyorsunuz. O kadar gözünüzü bürümüş ki Erdoğan aşkı, o ne yapsa haklı, vursa da haklı, sövse de haklı. Bir an ya bir an için oradaki insanların yerine koyun kendinizi babanız kardeşiniz olmasına gerek yok can ciğer arkadaşınız, komşunuz ihmaller zincirinden ölse yine de padişahım çok yaşa tarzında hükümeti mi tutacaksınız. Denetlemeyen, eksiklerini görüp o madeni kapattırmayan kişileri savunup kadercilik oynuyorsunuz. O insanlar ne yaptı da tekmeyi yumruğu haketti yok yani ben bir şey göremedim suikast mı planladılar, tabanca mı vardı ellerinde. Zaten koruma ordusuyla gelen başbakana kim ne yapabilir. Koruması ayrı başbakan ayrı vuruyor hiç mi utanma kalmadı hiç mi vicdan yok başlarını öne eğeceklerine, özür dileyeceklerine saldırıyorlar bu nasıl başbakandır ki hiç insafı yok, sabrı yok, acısı olanlara saygısı yok. O bizim canımız feda olsun herşey ona bu biat nereden geliyor, kula kulluk nereden geliyor. Hiç mi hatası yok dört dörtlük m bu insan. Ateş düştüğü yeri yakar. Bu kader filan değil. Bu mesleğin fıtratında bu var diyen insan o zaman iş gösterseydi o insanlara. O insanlar orada çalışmak zorunda ama orada çalışıyor diye ölmek zorunda değil. Ama kime anlatıyoruz ki. Zaten Erdoğan halkı dövmeyiş şiddeti savunmasa o müşavirini çoktan işten atardı o tekmelerine karşılık ama herkeste bir savunma rapor almışmış tekmelene vatandaş ne halde soran yok adamın kravatı bile yamulmamış yana kaymamış ama rapor alacak kadar darp yemiş vay bee.. Siz böyle biat ettiğiniz sürece bu adam ne yapsa yeri size güveniyor çünkü ne yapsa padişahım çok yaşa diyenlere. Bravo devam edin.. :KK19:

canım neyin cevabını alıyor muşuz?soru sormadımki sana,yorum yaptım.,sinirlemem gerek yok,polemiğe hiç yok e çünkü istediğimiz kişi iktidar.sinirden gözü dönen hakaretlere basit oyunlara başvuran sizlersiniz.hayal aleminde yüzüyosun dediğimizde de dolaylı dolaylı hakaretlere geçiyosun.felesefe sende ters etki yapmış gerçekten!
bu arada tokadı yiyen haketti canım.başbakanı sevmek zorunda değil kimse ama saygı duymak zorunda.hakaret et arabasını tekmele başbakan tepki vermesin.oh ne ala!o maden kazasına herkes o kadar sevinmiş ki malzeme oldu onlara.allahtan korkmuyorsunuz bari utanın.o kazayı da başbakan yaptı değil mi tövbe tövbe...adam gezi parkında adam somada.neymiş de soma işçilerinin yakınıymış!devir eski devir değil.başbakana kimse bişey yapıştıramaz.başbakanımızn kılına zara gelse can feda ederiz.ÇÜNKÜ BİZ BAŞBAKANIMIZDAN(AĞUSTOSDA CUMHURBAŞKANIMZ)MEMNUNUZ:KK16:

Bırakın Allah aşkına can feda ederiz laflarını ya. Allah' ın verdiği canı hırsız, rüşvetçi, hakkında tonla soruşturma dosyası bulunan, dokunulmazlığı kalktığı an kendini içeride bulacak olan, siyaseti bıraktığında sırf o soruşturmalardan içeri girmesin diye kaçmak için ülkelerden ülke beğenecek olan adamımı canınızı feda edeceksiniz. Demek bu kadar ucuz bir canınız var. 301 canın sorumlusu bir adamı savunuyorsanız ve hala desteklemeye devam ediyorsanız o adam kadar sizde suçlusunuz. Neden mi ? Göz yumduğunuz için. Bu arada sizden ricam biraz gündemi takip edin. Bilip bilmeden buraya gelip yorum yazmayın. O tokat yiyen ve gezi parkındaki adama benzetilen kişinin kimliği belli. Aynı kişi değiller yani. Üstelik yine gündemden bir haber olduğunuz belli. Tokatı yiyen genç Başbakan' ın arabasını teklemelemedi. Eğer varsa elinizde bir kanıt gösterin. Yoksa da susun bi zahmet. O adam orada Başbakan'a da şiddet göstermedi, hakaret etmedi. Eğer bununla ilgilide bir kanıtınız varsa buyrun bekliyoruz. Yuhalamak bir hakaret değildir. 301 canın sorumlusu bir Başbakan sırf bu yüzden yuhalandı diye adam tokatlarsa, vatandaşından tokat yiyen, yüzüne şişe fırlatılan liderlerin o adamları öldürmesi lazım. Öyle yüzlerce koruma ile milyarlık takımları üstüne çekip endam göstermek Başbakanlık değil. Heleki böyle bir facianın ardından bunlar normal şeyler diyerek o ölmüşlere saygısızlık yapmak değil Başbakan'a hiçbir insana yakışmaz.

X