Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

haberin YALAN oduğu çok aşikar ortadaydı zaten... Başbakan yardımcısı hüseyin çelikin yaptığı basın toplantısında anlattı herşeyi..
'biri ortaya bi yalan atıyo sonra kendi de inanıyor':KK14:

Hala akıllanmadık.Hala.Daha kaç can yanmalı ?

Hüseyin Çelik'e inanan bir insan bana şehitlere üzülüyorum demesin.

bunları gördün yani hem erkeğe vurulduğunu hem kıza vurulduğunu. erkek çıktı konuştu kız neden çıkıp konuşmuyor acaba.

Ama bunu bir tanik anlatiyir yani haberi belki kiz kucuk gosteriyor. Haberi mi okumadiniz? Anlamadim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet buyrun gerçek!
Allah siZin gibi i.. ( kendisi söylemiş zaten ne olduğunu )amaçlarına ulaşmalarına izin vermesin inş

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Evet buyrun gerçek!
Allah siZin gibi i.. ( kendisi söylemiş zaten ne olduğunu )amaçlarına ulaşmalarına izin vermesin inş

iki ayrı adamı aynı kişi yaptınız ya helal olsun gözleriniz mi bozuk gerçekten?

Sırf adamı yalancı çıkarmak için verdiğiniz çabayı keşke gerçekleri kabullenmek için gösterseydiniz yazık.

Evet buyrun gerçek!
heee gerçek gerçek...paylaşmadan önce bi bakaydınız ya...:KK14:bu resimlerdeki insanların birbiriyle alakası yok.

Son düzenleme:
Bir çok konuda erdoğanı savunmuşumdur ama bu son olaylarda savunulacak pek birşey yok.
Görüntülerde çok net görünmüyor açıkçası vurup vurmadığı, ama çok gergin olduğu ve bir arbede
olduğu belli. Bir başbakana sağduyu yakışırdı, hele de vurduysa bu hiç yakışmadı.
Karşıında ki provakatör olsa bile başbakana yakışmazdı.
Başbakanın hayatını tehlikeye sokacak bir durum varsa buna zaten korumalar müdahele ederdi,
başbakanın bu kadar gergin olmasına, bu kadar anlayışsız olmasına gerek yoktu.
Ayrıca madenlerle ilgili , bu işin fıtratında var ölüm, tarzında konuşmaları da hoşuma gitmedi.
Madem öyle, en üst seviye de güvenlik önlemleri alınmalıydı bu yerlerde.
Her yerde her an bir kaza olabilir bu olağan , bu erdoğanın suçu değil elbette,
herşeyi erdoğan eliyle yapmış gibi davranmanında anlamı yok ama, eğer gerekli önlemler alınmış
olsaydı keşke, o zaman vicdanlar rahat olurdu, olacağı kimse engellemeyez ama önlem alınabilir.

Bu fotoyu halk adamıyım diye geçinen Nihat doğan da paylaşmış bide adama hareketler edip milleti onun olduğuna inandırmaya çalışmış koptum

görünce:KK60:

Bu fotoyu halk adamıyım diye geçinen Nihat doğan da paylaşmış bide adama hareketler edip milleti onun olduğuna inandırmaya çalışmış koptum

görünce:KK60:

Ya hayır bu fotoğrafa bile bakıp inanabilen insanlar, Başbakan'ın yuhalarsan tokatı yersin açıklamasına ve ortada görüntüler olmasına rağmen neyi inkar etmeye çalışıyorlar. Neyi kanıtlamaya çalışıyorlar.

Ya hayır bu fotoğrafa bile bakıp inanabilen insanlar, Başbakan'ın yuhalarsan tokatı yersin açıklamasına ve ortada görüntüler olmasına rağmen neyi inkar etmeye çalışıyorlar. Neyi kanıtlamaya çalışıyorlar.

Başbakanlarının ak pak olduğunu:KK53:

Ne kadar inkar ederlerse etsinler gerçekler kabak gibi ortada bu çabalar boşa aklı başında insanlar ortada görüntülü kanıtlar varken bu resme

inanmaz zaten göz var izan var topluca bir göz muayenesinden geçsinler.

Artık savunucular boşuna efor sarfetmesin bence.Kendi ağzıyla söylüyor:"Bu ülkenin başbakanına yuh çekersen tokadı yersin."
Bu kadar net:KK19:
http://haber.dha.com.tr/newpics/news/160520141816152503070.mp4

Kendi kendine yapiyor böyle böyle bitirecek kendini... Bu kadar yılda profesyonel olması gerekirken tam tersi uç gün önce siyasete girmiş gencler gibi tavir takinmaya basladi....

Sen basbakansin bu kimliğini evde birakip 40 korumanla sokağa cikamazsin... Eğer metanetli duramiyorsan makam koltuğundan ayrilmamalisin...

bugün burda eylem vardı üniversite öğrencileri öyle yaya yolunda yürüyüş yapıyorlar taşkınlık yok zaten hepsi küçük yaşça..oradan bir adam çıktı bağırıyor 'vatan hainleri o.... çocukları...şrf.z.ler ' şok oldum ..ya o insanlar ne yapıyorda bu kadar hakareti hakediyor ortada taşkınlık bile yok...işte bunlar hep olay çıksında bunlar terörist olsun diye uğraşanlar yazıkk...polisler adamı sakinleştiriyor ama yok hala bağırıyor illa olay çıkaracak o kadar ağır konuştu ki ben utandım şahsen bunlar ortalık karıştırmak isteyen tipler ilk defa şahit oldum..

Ne hatırladım bak şimdi.Başbakan Suat kılıcı dovdu muhabbetı vardı bi ara.Demek sınırlendı mı pata küte dalıyor cevresıne.Ben bb olsam ilk Egemen baıstan baslardım.Kendisine de burdan tavsıyem bu yöndedir.

Başbakan Erdoğan'ın yerel seçimler öncesi bir vatandaşa tokat attığı kameralar yansıyan Sarıgül'e tepkisi sert olmuştu. Erdoğan, 24 Mart Trabzon mitinginde şu ifadeleri kullanmıştı: “İstanbul’daki Büyükşehir belediye başkan adayı, Trabzonlu hemşerime el kaldırıyor. Bunları gördünüz di mi? Bunlar anarşist. Bunların her yeri terörle ortaklaşa yürüyor. Sen nasıl olur da benim bir vatandaşıma yumruk sallarsın. Bunlarda edep, adap yok. Ben diyorum ki, gerçek yumruğu benim hemşerilerim, Trabzonlu kardeşlerim sandıkta bunlara vursun. İstanbul vuracak ama Trabzon bir başka vursun. İnşallah Karadeniz'in dalgaları bunları bu defa çok daha farklı şekilde boğsun."

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X