- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Rüsvet verip, kacak isci calistirip, birde isci hayatini hice sayarak yüzlerce canin gitmesine sebep olan kisilere gösterdiginiz bu anlayis varya beni bitirdi..
NE olsasuclanacak baskalari var bu katillere anlayisli olalim tabi..
Yahu adam olmayan yasam odalarini var gibi göstermis, kacak isci calistirmis, asagida olmasi gerektiginden fazla kisi oldugu icin , kacak isci oldugu icin fazla oksijen pompalamaktan olmsu bu facia..
Bassagligi bile dilememesini hakli buluyorsunuz?
Ayrica o kisiye hic tepki yok, adi bile gecmiyor nerereyse, tüm oklar Basbakanda, bence o aldigi tepkilerden dolayi degil, hazir baska bir günah kecisi bulunmusken hic karismayayim diye cikmiyor ortalara..
ben hatim matim indirmedim..kanı temizlemedim de..
kimse ben de dahil duruma dogru demiyor ama neden okudugunuz herşeyi illede kendi tarafınızdan anlıyorsunuz anlamış degilim..
hükümetten sorduk hesabını hadi bu adamlar niye öldü
yahu bundan öte sorumlu sadece hükümet mi ? önerge verdik biz deyip işten sıyrılmaya kalkan şeffaflık denetimi için reddiye koyan ana muhalefet niye bunu inkar edip eveeeeet ben bu şeffaflık denetimini istemedim o sebeble oy moy da vermedim demiyor ?
sen ben hepimiz suçluyuz..
Aha bizim işyerimizin altında kompresor var bir patlasa buradan sag kimse çıkmaz ama birimizde gidip şikayet etmiyoruz...
kayıtsız milletiz biz..Ölmedikçe sorun yok
Bu arada 300 kişi ortada yok. Hala içerde 18 kişi var diyorlar, bu işi 300 civarında bir sayıyla kapamaya çalışıyorlar. Çok üzücü.
Bu insanlar yaşarken yok sayılmış, ölünce de yok. İnsan şunu kedisine köpeğine yapamaz.
Su sözüne öyle katiliyorum ki..kayıtsız milletiz biz..Ölmedikçe sorun yok
ben hatim matim indirmedim..kanı temizlemedim de..
kimse ben de dahil duruma dogru demiyor ama neden okudugunuz herşeyi illede kendi tarafınızdan anlıyorsunuz anlamış degilim..
hükümetten sorduk hesabını hadi bu adamlar niye öldü
yahu bundan öte sorumlu sadece hükümet mi ? önerge verdik biz deyip işten sıyrılmaya kalkan şeffaflık denetimi için reddiye koyan ana muhalefet niye bunu inkar edip eveeeeet ben bu şeffaflık denetimini istemedim o sebeble oy moy da vermedim demiyor ?
sen ben hepimiz suçluyuz..
Aha bizim işyerimizin altında kompresor var bir patlasa buradan sag kimse çıkmaz ama birimizde gidip şikayet etmiyoruz...
kayıtsız milletiz biz..Ölmedikçe sorun yok
bak patron ne diyor: kanunda yok kardeşim diyor yaşam odası falan...
işte dünya çalışma örgütünün çalışma şartlarını imaalamayan dünyada 2 ülke afganistan ve biz...sonuç kanunda yok kardeşim bend e yapmadım suçlu değilim...
bu arada oğlu yok ortada,baba patron burda:)onu getirmemiş konuşmayı bilmiyor diye heralde..
Iste oda neden oluyor biliyor musunuz?
AKP ye ve basbaka karsi olan herkesin her seferinde provakatörlere canak tutmasindan oluyor..
Eger AKP ve Basbakana karsi olan kisiler objektif olmayi ve provakatörlere tepki vermeyi bilse, oda savunma mekanizmasi olusturmaz..
Türkiye de basbakanin ölmüs anasina "o..spu" diyenler bile ayakta alkislaniyor..
Hükümeti savunmak için yazdığınız tek şey CHP yi karalamak.
CHP hatalıysa hükümet aklanıyor mu?
2 gündür yazılanlara yazdığınız tek savunma şefffaflık denetimi.
Benim kafam basmadı ne anlatmak istediğinize,rica etsem bir anlatsanız şeffaflık denetimini CHP ,TObb desteklese idi bu maden kazası ne şeklide önlenecekti.
İnternette işçi sayısı,işçi yaşı yazılınca bu kaza olmayacak mıydı?
Veya şirket çalıştırdığı kaçak işçiyi orda beyan edecek kadar aptal mı?
Vallahi kavrayamıyorum neyi suçluyorsusnuz?
Markete kacmadan ince bir erkege vuruyor markete firiyor ve orada bir kiz babamin katilinin ne isi var diyor. Markette de kizi tokatliyor. Yani hem kiz hem erkek meselesi bu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunları gördün yani hem erkeğe vurulduğunu hem kıza vurulduğunu. erkek çıktı konuştu kız neden çıkıp konuşmuyor acaba.
bunları gördün yani hem erkeğe vurulduğunu hem kıza vurulduğunu. erkek çıktı konuştu kız neden çıkıp konuşmuyor acaba.
Görmenizi istediğim yeri koyulaştırdım.
Duruma doğru demiyor olmanız yetmez. Eğri demeniz gerek. İkisi farklı şeyler.
Tek sorumlu hükümet mi dediğiniz anda, gerisinde söylediğiniz her şey boş.
Hükümet sorumlu tabii. Yasayı siz ve ben mi çıkaracaktık. Uluslararası maden yasasının gerekli maddelerini bakkal amca mı onaylayacaktı. Onları oraya oylarıyla bu işleri yapsın diye yolladı millet.
Ha diyorsanız ki, bu hükümet onu seçenlerin kafa yapısını yansıtır, bunda haklısınız. Hatta ondan nefret edenlerin zihniyetini de yansıtır, genelde biz milletgçe böyleyiz vs vs bir çok şey diyebilirsiniz.
Ancak hiç bir dediğiniz, sorumluluğun hükümette olduğu gerçeğini değiştirmez.
troller almış yine yerini