Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

bak patron ne diyor: kanunda yok kardeşim diyor yaşam odası falan...
işte dünya çalışma örgütünün çalışma şartlarını imaalamayan dünyada 2 ülke afganistan ve biz...sonuç kanunda yok kardeşim bend e yapmadım suçlu değilim...

bu arada oğlu yok ortada,baba patron burda:)onu getirmemiş konuşmayı bilmiyor diye heralde..

Son düzenleme:

Anlayis mi? Daha önce YAZDIKLARIMI okumadan onyargilarinizla konusmayin benimle..

Sürekli bilip bilmeden insanin dusuncelerini hislerini yargilamaniz beni çileden cikariyor...

O adamin bassagligi dilemesinin benim için zerre önemi yok buna sebep olmuşken.... birini bicaklayip annesine basin sağolsun demekle ayni hesap çünkü.

Sakin yazdim diye anlayis gösteriyirum savunuyorum mu oluyor?

Bu adamlar faziletsiz ise bunu bulmak düzeltmek benim gorevim değil weiss...
O mazlumlari Bu kotu kalplilere karsi koruyacak olan denetleyecek olan sorgulayacak olan devlettir...

Ne devletin bu konuyla ilgili bakanları başkanlari ne simdi konuşanlar asla masum değiller... Kimse kendini bu günahtan siyirmasin bizde siyirmalarina izin vermeyelim savunmayalim...

Biz masumlarimizi savunalim en önce..... mağdur olan makamlar başbakan değil o insanlardır savunma ihtiyacı duyan da başbakan değil somada ki insanlardır...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi ki izlemiyorum tvyi..

küfür müfür kalmadı bende..

işyerindeyim daha iş bile yapmadım..

lanet pislikler.

Hükümeti savunmak için yazdığınız tek şey CHP yi karalamak.
CHP hatalıysa hükümet aklanıyor mu?
2 gündür yazılanlara yazdığınız tek savunma şefffaflık denetimi.
Benim kafam basmadı ne anlatmak istediğinize,rica etsem bir anlatsanız şeffaflık denetimini CHP ,TObb desteklese idi bu maden kazası ne şeklide önlenecekti.
İnternette işçi sayısı,işçi yaşı yazılınca bu kaza olmayacak mıydı?
Veya şirket çalıştırdığı kaçak işçiyi orda beyan edecek kadar aptal mı?
Vallahi kavrayamıyorum neyi suçluyorsusnuz?

kim ve neye dayanarak 300 kişi ortada yok diyorsunuz bunu anlamıyorum. bu 300 kişinin ailesi başvurmuyor mu. bakan 18 kişi başvurdu diyor diğerleri nerde peki. ilk konuşmalarda 383 kişi ilk etapta kaçmış zaten. 302 de şehit var 100yakın yaralı kurtulan var aşağı yukarı 780 falan ediyor ki kişi sayısını da doğruluyor. 300 kişi kaynağın nedir

kayıtsız milletiz biz..Ölmedikçe sorun yok
Su sözüne öyle katiliyorum ki..
Bu konuyu konusuyorduk dün cok sevdigim bir abimle..
Dedi ki " weiss, insanlar böylesi durumda bir günah kecisi bulup, taslayip, vicdanini rahatlatir, oysaki Türk milleti olarak yasaklara karsi degil miyiz? Arabasina TÜV almaya giden bir adamin, emniyet kemeri bozuk oldugu icin TÜV alamamasi sonucu, kanuna, devlete, yasaya sövüp saymasini gülerek izlemyor muyuz? Türkiye de olan "yok artik" dedirtecek ölümlerin top 50 sini gülerek okumuyor muyuz? Sokak ortasinda mac kazandigi icin kursun SIKAN magandalar kac kisinin umrunda? Sokak ortasina bir kadin koyup, fahiseymis izlenimi verip, müsteri erkeklere " bu kadin aids ama ona göre" dendiginde her müsteri olandan " olsun, atin ölümü arpadan olsun cevabi alinmadi mi?.....................Yani insanlar kendi hayatina deger vermiyor ki! Sadece günah kecisi ariyorlar"
Evet cok hakliydi..
Insanlar kendi hayatina kiymet vermiyor ki..
"ben ölmedigim sürece sorun yok" diyor ama ölüncede zaten yapacak birseyi kalmiyor.

Görmenizi istediğim yeri koyulaştırdım.

Duruma doğru demiyor olmanız yetmez. Eğri demeniz gerek. İkisi farklı şeyler.

Tek sorumlu hükümet mi dediğiniz anda, gerisinde söylediğiniz her şey boş.

Hükümet sorumlu tabii. Yasayı siz ve ben mi çıkaracaktık. Uluslararası maden yasasının gerekli maddelerini bakkal amca mı onaylayacaktı. Onları oraya oylarıyla bu işleri yapsın diye yolladı millet.

Ha diyorsanız ki, bu hükümet onu seçenlerin kafa yapısını yansıtır, bunda haklısınız. Hatta ondan nefret edenlerin zihniyetini de yansıtır, genelde biz milletgçe böyleyiz vs vs bir çok şey diyebilirsiniz.

Ancak hiç bir dediğiniz, sorumluluğun hükümette olduğu gerçeğini değiştirmez.

Q sen de üretim ortamında çalışıyorsun. Her şey kanunda var mı? Olmayan şeyler tamamen patronun insiyatifinde. Biliyorsa bir yenilik getirsin koysun herkese örnek olsun.
Kaldı ki artık üretim işçisi eskisi gibi hor görülmüyor aslında. Performans arttırma zart zurt adı altında bir sürü şey yapılıyor. Sen tekstilcisin daha çok imkan var bunları yapmaya fabrikada. Kanunda yer almayan ama sizde olan bir şey yok?
Bu tamamen iş verenin iyi niyeti?
Kanunda yok diye bu hayati şeyi yerine getirmiyorsa en az kanun yapmayanlar kadar suçludur.

O öyle olmasa şöyle olur, bu böyle olmasa şöyle olur demekle olacak iş değil bunlar.
Bunu ben yaparım sen yaparsın ama o bir başbakan öyle ya da böyle aldığı oylar ile ülkeyi yönetiyor.
Soğukkanlı ve yapıcı olmayı her zaman başarabilmeli.
Bunlar bana küfür ediyor, bunlarda onlara çanak tutuyor o halde bende açarım ağzımı yumarım gözü mü öyle mi bu mudur yani? Bu kadar mı basit.
Hani bu ülkenin adaleti var hani yargısı var. Haksızlığa uğradığında o zaman hukuki yollarla çözsün meselelerini.
Neden mahallede kavga eden kadınlar gibi davranıyor? neden biliyor musun onun bu davranışını da alkışlayanlar olduğu için.

niye 3 gündür önerge önerge yazılınca maksat savunmak degilde karalamak mı ?

hemen anlatayım sana desteklenseydi ne olacaktı..

sermaye şirketleri ve bir çok bu tkk kanunundaki maddelerde agır şartlarla çalışan işletmeler risk payı yüksek olan işletmeler kendilerini saga sola kaçıramayacaktı...

denetimin babasını görecekti.

haa eger derseniz ne denetimi kardeşim o zaman demek ki bütün kanunlar denetimler gereksiz yapılmasın o zaman..

ne diye önerge verildi ki gidip orada denetim yapılsın diye yani şirket aptal degilse niye yırtalım kendini ya da niye yırtasın ?

mantık bu mu ?

eger buysa öyle saça böyle tarak deriz geçeriz..

müstehaktır deriz mesela ya da başka birşey..

yani anlamak anlamak diyorsunuz anlaşmak için ortak paydamız yok..

sadece acımız ortak

Markete kacmadan ince bir erkege vuruyor markete firiyor ve orada bir kiz babamin katilinin ne isi var diyor. Markette de kizi tokatliyor. Yani hem kiz hem erkek meselesi bu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunları gördün yani hem erkeğe vurulduğunu hem kıza vurulduğunu. erkek çıktı konuştu kız neden çıkıp konuşmuyor acaba.

bunları gördün yani hem erkeğe vurulduğunu hem kıza vurulduğunu. erkek çıktı konuştu kız neden çıkıp konuşmuyor acaba.

Konusmus demis ki nisanlim memur bende uni ogrencisiyim. Basima is velmesinden korkuyorum demis.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yasanın olmaması haklı gerekçe mi? Bu insanlar bu sektörde dünyayı geziyorlar. Görüyorlar sektörün yaralarını bunla kurtulan canları.. yapsalardı.. yasa yok diye suçları sıfır mı?
Onu geçtim bir sürü dernek var bu işin içinde. Demek ki onlar da oturduğu yerden martaval okuyormuş. Onlar baskı yapsalardı yasa için, düzen için…

Hadi sizin gül hatrınız için vurmamış olsun,

Bir başbakanın kendi vatandaşını boynundan kavrayıp kendine ekmesi gel bakayım buraya...... diye davrnmasını siz bir başbakana yakıştırıyor musunuz?

Bu davranışları dışarıda 17 18 yaşındaki çocuklar yapıyor.
başbakan neye bu kadar sinirlenmiş de cocugu kafasından tutup kendine çekiyor? hiç mi eleştiri kabul etmeyecek hemen şiddete başvuracak?
ve onu savunan da sizler hayret hayret..

Yani artik gercekten anlasilmaz bir konusma dönüyor.
Basbakani elestiren kisilerden;
Biri yaziyor " o mazlumlari koruyacak olan devlettir"
Digeri yaziyor " yani devlet o yasalari cikarsa bu kazalar olmayacak miydi?"

Eeee simdi ne yapsin size göre devlet..
Yatak atip madenlerin önünde mi yatsin?
Devlet yasa cikarmisti denilince, " yine kacak isci calistirmayacaklar miydi, yine böyle olmayacak miydi" deniyor.
Maden isletmecisi rüsvetle olmayan yasam odalari var göstermis denilince " devlet koruyacakti insanlari deniyor"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…