Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

Canıyla,işiyle tehdit ediliyor olmasın ? Bunu düşünmüyor musun yoksa ?

ya neyi tehtit edecek adam kendini göstermiş boy boy. işi de yok facesine bakarsanız yurt dışında yaşadığını görürsünüz. madende çalışmıyor yani . sende araştır ve bunları düşün istersen. neden şikayetçi olmuyor böyle biri. ilk olarak mhp li milletvekili ile konuşmuş ve orda hatırlamıyorum başbakan mı vurdu diyor . nasıl hatırlamaz . daha sonra ne oldu da hatırladı.

kim ve neye dayanarak 300 kişi ortada yok diyorsunuz bunu anlamıyorum. bu 300 kişinin ailesi başvurmuyor mu. bakan 18 kişi başvurdu diyor diğerleri nerde peki. ilk konuşmalarda 383 kişi ilk etapta kaçmış zaten. 302 de şehit var 100yakın yaralı kurtulan var aşağı yukarı 780 falan ediyor ki kişi sayısını da doğruluyor. 300 kişi kaynağın nedir

İşçilerin söylediklerine bakarak böyle diyorum. Açın halkın arnesı programını 11 akrabasını kaybetmiş işçiyi dinleyin. Söyleşi yapılan ailelere bakarak diyorum.

Sorunu görmek istemiyorsunuz hala. Yaralı diye bildirdikleri insanlar ölü ölü. Ailelere de vermiyorlar, yerini de söylemiyorlar. Açın Abdullah Gül'e gelip 1000 lira maaşım var 3 gündür kaybımı aramaktan param bitti oraqsı buraya burası başka yere yolluyor deyince Abdullah Gül para işini hallederiz kolay deyince kadın isyan ediyor: Para istemiyorum ben bana kocamı (oplumu) bulun, diyor.

Bazı larının dikkat çektiği gibi: Milyonlarca oyu iki saatte saydılar, ölüleri 3 gündür sayamıyorlar nedense.

Yandaş kanal haberlerinde gösterildiği gibi değil hiç bir şey, inanmıyorsanız, orda akrabası olanlarla konuşun olmadı gidip kendileriyle konuşun. Dün Halk Arenası'na çıkan işçilere açıkça söylemişler: Çıkarsanız işten atacağız.

Siz hala ana akım medyaya inanıyorsunuz.

Canıyla,işiyle tehdit ediliyor olmasın ? Bunu düşünmüyor musun yoksa ?

Sevda gerçekten hala gansterlik oynanıyor olabilir mi? Konuşacak olan insan çıkıp her kanalda istediğini söylemiyor mu? Ya da en şaşalı gazetecilere konuşmuyor mu?
Ben gerçekten korkudan konuşamayana inanmıyorum.

niye 3 gündür önerge önerge yazılınca maksat savunmak degilde karalamak mı ?

hemen anlatayım sana desteklenseydi ne olacaktı..

sermaye şirketleri ve bir çok bu tkk kanunundaki maddelerde agır şartlarla çalışan işletmeler risk payı yüksek olan işletmeler kendilerini saga sola kaçıramayacaktı...

denetimin babasını görecekti.

haa eger derseniz ne denetimi kardeşim o zaman demek ki bütün kanunlar denetimler gereksiz yapılmasın o zaman..

ne diye önerge verildi ki gidip orada denetim yapılsın diye yani şirket aptal degilse niye yırtalım kendini ya da niye yırtasın ?

mantık bu mu ?

eger buysa öyle saça böyle tarak deriz geçeriz..

müstehaktır deriz mesela ya da başka birşey..

yani anlamak anlamak diyorsunuz anlaşmak için ortak paydamız yok..

sadece acımız ortak

Mümkün değil anlamam zaten.
Mecliste 320 milletvekili olan hükümet partisi ,ne CHP, nede MHP..
Mesela birilerine rant sağlamak,cep doldurmak için 1. derece sit alanı hemen bir torba yasanın içine eklenerek 2. derece sit alanı ilan edilebiliyor AKP milletvekillerinin oylarıyla değil mi?
Her türlü kanun tasarısını şak diye geçirebilecek sayıları varken bunun geçmemesinin sebebi CHP ve TOBB mudur?
Kendinizi çok fena kandırıyorsunuz.

Yani artik gercekten anlasilmaz bir konusma dönüyor.
Basbakani elestiren kisilerden;
Biri yaziyor " o mazlumlari koruyacak olan devlettir"
Digeri yaziyor " yani devlet o yasalari cikarsa bu kazalar olmayacak miydi?"

Eeee simdi ne yapsin size göre devlet..
Yatak atip madenlerin önünde mi yatsin?
Devlet yasa cikarmisti denilince, " yine kacak isci calistirmayacaklar miydi, yine böyle olmayacak miydi" deniyor.
Maden isletmecisi rüsvetle olmayan yasam odalari var göstermis denilince " devlet koruyacakti insanlari deniyor"

Okuduğunu kavrayamıyorsun weiss..
İyice oku,anlamaya çalış,sonra gel konuşalım.

Hadi sizin gül hatrınız için vurmamış olsun,

Bir başbakanın kendi vatandaşını boynundan kavrayıp kendine ekmesi gel bakayım buraya...... diye davrnmasını siz bir başbakana yakıştırıyor musunuz?

Bu davranışları dışarıda 17 18 yaşındaki çocuklar yapıyor.
başbakan neye bu kadar sinirlenmiş de cocugu kafasından tutup kendine çekiyor? hiç mi eleştiri kabul etmeyecek hemen şiddete başvuracak?
ve onu savunan da sizler hayret hayret..

Ben videoları izlemedim. Gerçekten böyle bir şey yaptıysa bu çooook farklı bir boyut gerçekten. Yani yaptıysa eğer bundan sonra korumaya ne hacet. Kendi yetiyor baksana herkese.

çocugun konuşması da zaten besbelli korku.

nerdeyse başbakan onu hırpaladıgı için başbakandan özür dileyecek. var mı böyle bir şey?
yapmayın kac yaşında insanlarsınız olmayan şeyi savunuyorsunuz

Bu kadar konu açıldı Alp Gürkan nerede diyen olmadı?
İş yerinde katliam oluyor patron yok. Aynen de orada olması gerekiyor. Nerede bu adamlar?

Dünden beri ben kaç defa sordum, akşam yayında madenciler bin tane sorunda bahsetti hala şirketin hiçbir yetkilisi gözaltına alınmadı bir sorumlu çıkmadı diye adam şimdi çıkmış şirketine toz kondurmuyor...

Son düzenleme:
ya neyi tehtit edecek adam kendini göstermiş boy boy. işi de yok facesine bakarsanız yurt dışında yaşadığını görürsünüz. madende çalışmıyor yani . sende araştır ve bunları düşün istersen. neden şikayetçi olmuyor böyle biri. ilk olarak mhp li milletvekili ile konuşmuş ve orda hatırlamıyorum başbakan mı vurdu diyor . nasıl hatırlamaz . daha sonra ne oldu da hatırladı.

Tamam.:KK34::KK34::KK34:

Mesela birilerine rant sağlamak,cep doldurmak için 1. derece sit alanı hemen bir torba yasanın içine eklenerek 2. derece sit alanı ilan edilebiliyor AKP milletvekillerinin oylarıyla değil mi?
Her türlü kanun tasarısını şak diye geçirebilecek sayıları varken bunun geçmemesinin sebebi CHP ve TOBB mudur?

tamam biz kendimizi kandırıyoruz no problem..

Yasanın olmaması haklı gerekçe mi? Bu insanlar bu sektörde dünyayı geziyorlar. Görüyorlar sektörün yaralarını bunla kurtulan canları.. yapsalardı.. yasa yok diye suçları sıfır mı?
Onu geçtim bir sürü dernek var bu işin içinde. Demek ki onlar da oturduğu yerden martaval okuyormuş. Onlar baskı yapsalardı yasa için, düzen için…

Bu işin ilk sorumlusu Hükümettir, yasayı onaylamayan o, umursamayan o, muhalefetin şu sistede önerge geçirme gücü bile yok.

Bu işçilerin katili bizzat hükümettir.

Ben videoları izlemedim. Gerçekten böyle bir şey yaptıysa bu çooook farklı bir boyut gerçekten. Yani yaptıysa eğer bundan sonra korumaya ne hacet. Kendi yetiyor baksana herkese.

ipek dün egem abla ekledi buraya yakın videoyu bulursam veririm linki.
boynundan kavrayıp kendine çekiyor. ha vurmus ha bunu yapmmıs ne farkediyor ki

bunu bir de savunuyorlar anlamıyorum.

Sevda gerçekten hala gansterlik oynanıyor olabilir mi? Konuşacak olan insan çıkıp her kanalda istediğini söylemiyor mu? Ya da en şaşalı gazetecilere konuşmuyor mu?
Ben gerçekten korkudan konuşamayana inanmıyorum.

Bu yaşananlardan sonra hiçbir şeye olmaz demiyorum İpek.

Q sen de üretim ortamında çalışıyorsun. Her şey kanunda var mı? Olmayan şeyler tamamen patronun insiyatifinde. Biliyorsa bir yenilik getirsin koysun herkese örnek olsun.
Kaldı ki artık üretim işçisi eskisi gibi hor görülmüyor aslında. Performans arttırma zart zurt adı altında bir sürü şey yapılıyor. Sen tekstilcisin daha çok imkan var bunları yapmaya fabrikada. Kanunda yer almayan ama sizde olan bir şey yok?
Bu tamamen iş verenin iyi niyeti?
Kanunda yok diye bu hayati şeyi yerine getirmiyorsa en az kanun yapmayanlar kadar suçludur.

şimdi konunun bu yönü var tabii ki ipekcim..birincisi devlet bu kanunu koymamakla iş güvenşliğini yeterince yaptırm uygulamadığı içn suçlu.
ikinici işyeri işçi güvenliğini düşünmek zorunda..

tabi ki benim işteyerimde kanunda zorunlu olmayan çok şey mevcut..artıma tesislerinden,işçi güvenliğine kadar. düşünüyor ki patron,işçime bişey olursa,benim de başım derde girer,can sağlığı içn yapmasa da kendi güvenliği için yapıyor..
itfaiye mesela aldılar itfaiye arabası ,işçi eğittiler,yangın olursa pamuk iplik var burda,yanarsa müdahale için...kendi maliyetini de düşnüyor tabii ki ama sonuçta güvenlik işte..
burda da iş kazaları oluyor..anında polis savcı geliyor,işletme müdürleri gözaltına alınıyor..bunlar ortada geziyor,şimdi de açıklama yapıyor işletme müdürleri..
ama mesela kreş olması gerekirken yapmıyor,maliyeti sebebi ile,ama en azındn can güvenliği ile ilgi değil..:)
bize devamlı müfettiş geliyor,yanıcı kimyasalların depolarından,işçi bilgilerini yetereliliğine kadar...hatta inan kapıların dışarı açılması gerektiği yangında kaçmak için diyerek kapı yönleri değiştirildi...
ayrıca müfettiş kendi seçtiği işçilerle özel odalarda görüşüyorlar...
bunlar al gülüm ver gülüm demek ki..

Dün sırf bu açıklamaları yaptığım için ban yedim parkon boşver, sonra da biz siyaset yapan vicdansızlar oluyoruz.

Konusmus demis ki nisanlim memur bende uni ogrencisiyim. Basima is velmesinden korkuyorum demis.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki bu kız 14 15 yaşında nasıl üniversite öğrencisi. bununda cevabını istiyorum. haberde öyle yazıyor 14 -15 yaşında kız başbakan koltuğuna almış vur allah vur. vay be

Dünde beri ben kaç defa sordum, akşam yayında madenciler bin tane sorunda bahsetti hala şirketin hiçbir yetkilisi gözaltına alınmadı bir sorumlu çıkmadı diye adam şimdi çıkmış şirketine toz kondurmuyor...

Hayret ediyorum işte medyanın bu kadar çekimser kalmasına. Gerçekten medya her şey demek. İsterse birini ünlü yapar, birini bitirir, birini kahraman, birini suçlu ya da suçsuz.
Van depreminde yıkılan evin müteahitti ortada yok diye günlerce manşet yaptılar yerlere vurdular.

Kaçıncı gündeyiz hiçbir gazete+tv Alp Gürkan adını telaffuz etmedi.
Asıl rüşvet nerede dönüyor acaba?

isterse kız ya da erkek farketmez isterse 30 yasında olsun bir basbakan bu davranısta bulunamaz.

ben kendime dahi yakıştırmıyorum normal bir vatandaş iken.

X