Utanmadan birde çıkıp konuşma mı yapıyorlar ne anlatıyorlar çok merak ediyorum.
Dinleyemiyorum iş yerindeyim.
Daha çok anlatamiyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Utanmadan birde çıkıp konuşma mı yapıyorlar ne anlatıyorlar çok merak ediyorum.
Dinleyemiyorum iş yerindeyim.
1 faturayı ödemeyi geciktirsek çat diye suyu elektriği kesiyorlar
denetimler adam gibi yapılsaydı, çıkacak kömür değil de, yer altında savaş veren işçilerin güvenliği ön plana tutulsaydı bu kadar kayıp olmazdı
Maden ocağının kapısına vursalardı kilidi, eksikleri tamamlayın uyarını çaksaydı hükümet bilanço bu mu olurdu,
iş güvenliği ekipmanlarının eksik olmasından kaynaklanıyor kurtulan sayısı ölenlerin yanında ne kadar minicik bir rakam,
İş kazası değil, işletme terörü resmen.!!!!
insanın isyan edesi geliyor(((
tek teselli, mübarek 3 aylarda olması, şehitlik mertebesine ulaşmaları,
Mekanları cennet olsun((
okların önüne kendini atan başbakan,gerektiği gibi davransa gerektiği gibi konuşsa holdingi koruma yönelikli konuşacağına, madenci işçileri sarıp sarmalasaydı bunlar olmazdı
ne diyor pislik ben de dinleyemiyorum işyerindeyim..
ne diyor pislik ben de dinleyemiyorum işyerindeyim..
aaa canım ne eksikliği herşeyleri 4-4 'lük.bakan yıldız açıkladı ya
Zaten bakanın sayı verememesinden belliydi kaçak işçi çalıştırdıkları.
Benim sinir olduğum yok öyle kurumsal böyle harika bu kadar denetleniyor kaçak işçi olamaz denmesi. Ve en son bakan 18 kişi kaldı asagida diyor. Anlamıyorum ne yapılmaya çalışılıyor.
Emin misin egem?
Belki bazi insanlar senin dedigin gibi konusmasi yüzünden tepki vermistir ama oradaki provakasyonun sebebinin bu olmadigini sende icinde biliyorsun bence..
Cünkü daha basbakan konusma yapmadan oturtmuslardi hedefe..
Hatta bir gazeteci daha olay duyulur duyulmaz " soma AKP ye oy vermisti degil mi?" diye sormus arkasindan da " erdogan in mitinginde baretlerinizi salliyordunuz, simdi noldu" dimisti..
Yani, hedefe oturtma zaten baslamisti..
Basbakan in hatasi onlarin saldirilarina karsi savunma mekanizmasini devreye sokmak oldu..
Evet başbakan bu durumu ''olağan şeyler'' diye karşılayarak fii tarihinden örnekler vererek bu durumu normalmiş gibi anlattı.
Bahsettiğiniz saldırılara yine her zamanki gibi cevap verdi. Çok üzüldüm ama hiç şaşırmadım.