Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

1 faturayı ödemeyi geciktirsek çat diye suyu elektriği kesiyorlar
denetimler adam gibi yapılsaydı, çıkacak kömür değil de, yer altında savaş veren işçilerin güvenliği ön plana tutulsaydı bu kadar kayıp olmazdı
Maden ocağının kapısına vursalardı kilidi, eksikleri tamamlayın uyarını çaksaydı hükümet bilanço bu mu olurdu,
iş güvenliği ekipmanlarının eksik olmasından kaynaklanıyor kurtulan sayısı ölenlerin yanında ne kadar minicik bir rakam,

İş kazası değil, işletme terörü resmen.!!!!
insanın isyan edesi geliyor (((

tek teselli, mübarek 3 aylarda olması, şehitlik mertebesine ulaşmaları,
Mekanları cennet olsun ((

yuh yuh yuh içeride 18 kişi varmış

Utanmadan birde çıkıp konuşma mı yapıyorlar ne anlatıyorlar çok merak ediyorum.
Dinleyemiyorum iş yerindeyim.

ntv diye yazın canlı yayın çıkıyor..

kesinlikle ihamlimiz yok diyorlar..yahu insan der ki ,acımız büyük ,mutlaka bizim de ihmalimiz olmuştur vs...
kesinlikle yok diyip duruyorlar...içerde max. 108 kişi var diyor yahu..
877 kişi varmış,363 kişi vardiyadan normal çıkmış,122 kişi sağ çıkarılmış,284 ölü olarak çıkarılmış..

aaa canım ne eksikliği herşeyleri 4-4 'lük.bakan yıldız açıkladı ya

okların önüne kendini atan başbakan,gerektiği gibi davransa gerektiği gibi konuşsa holdingi koruma yönelikli konuşacağına, madenci işçileri sarıp sarmalasaydı bunlar olmazdı

Emin misin egem?
Belki bazi insanlar senin dedigin gibi konusmasi yüzünden tepki vermistir ama oradaki provakasyonun sebebinin bu olmadigini sende icinde biliyorsun bence..
Cünkü daha basbakan konusma yapmadan oturtmuslardi hedefe..
Hatta bir gazeteci daha olay duyulur duyulmaz " soma AKP ye oy vermisti degil mi?" diye sormus arkasindan da " erdogan in mitinginde baretlerinizi salliyordunuz, simdi noldu" dimisti..
Yani, hedefe oturtma zaten baslamisti..
Basbakan in hatasi onlarin saldirilarina karsi savunma mekanizmasini devreye sokmak oldu..

ne diyor pislik ben de dinleyemiyorum işyerindeyim..

Basin çok fazla soru soruyor ve firsat vermiyorlar konuşmalarına .... Sayi konusunda bakani dogruladilar..

Yanginin trafodan olmadigini söylediler....

Kacak işçi olmadigini söylediler küçük yaşta işçi olmadigini söylediler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa canım ne eksikliği herşeyleri 4-4 'lük.bakan yıldız açıkladı ya

dimi egem abla her şey muhteşemdi , kardeşlerimiz dışarıya çıkmayı beceremedikleri için vefat ettiler,
yoksa bakanlarımızın, işletme sahibi denetimcilerimiz tüm önlemleri almıştı olağanüstü bir hal oldu, yoksa mümkün bu kaza.

tövbe yarabbim tövbeeeee

dayıya bak be yeğeninin ne adını biliyormuş,ne yaşını

taşeron işçimiz bile yok diyorlar yahu....
vallahi gitmek lazım,tek tek kapı kapı gezip,evlerden o madendekilerin isim ve sayılarını almak lazım...

pislikler....

Dayıya bak yegeninin yasını bilmiyo diyene kadar işverene bak daha işyerinde kaç kişi çalıştıgını bilmiyor..

Bence maden sahipleri bile bilmiyor asagida kac kisi oldugunu..
Denetim yapiliyormus evet..
2 senede 5 kez denetlenmis ama denetleyenler rüsveti aldiktan ve " hersey yolunda" dedikten sonra istersen hergün denetle..
O denetimi yapanlari en agir sekilde cezalandiracaksin bak neler oluyor..
Ayrica sendikalar neredeymis ya..
Onlarda pek ala bilioyr olmasi gerekir eksiklikleri yanlislari, onlar neredeymis..
Varya bu iste asil suclularin hicbiri ortada yok..
Su sendika yetkililerini bile alacaksin iceri..
Kim görmezden gelmis, kim rüsveti alip oturmus ise alacaksin..

Evet başbakan bu durumu ''olağan şeyler'' diye karşılayarak fii tarihinden örnekler vererek bu durumu normalmiş gibi anlattı.
Bahsettiğiniz saldırılara yine her zamanki gibi cevap verdi. Çok üzüldüm ama hiç şaşırmadım.

bencede denetim yapılıyormuş ama denetime gelecek kişi öğrenmeden holding denetime gelineceğini bir hafta önceden haber alıyormuş

yumruğu görünüyor video da ama kıme vurduğu görünmüyor, gerçekten böyle bırsey yaptıysa adamın cidden
gözü dönmüş demektir. orda asabının bozukluğuda açık korumalar olmasa linç edilecekti kendını markete zor attı

Iste burayi anlatamiyoruz..
Biz zaten dogru yapti demiyoruz..
Sakinligini korumaliydi, provakatörlere karsi sabirli ve sukunetli olmaliydi diyoruz..
Ama daha basbakan Soma ya gitmeden " soma AKP ye oy vermisti degilmi, AKP mitinginde baretlerini salliyordu, noldu simdi" gibi provakatörlükler yapildigini, bazi kisilerin niyetinin sorunu cözmek ve suclulari bulup eksiklikleri gidermek olmadigini, hedefi saptirarak bu ölümlerden rant elde etmek oldugunu söylüyoruz..

Anlatabiliyor muyum?

Arada denetim yapan aracılar varken, iş güvenliği uzmanları varken her türlü dolap çevirelebilecekken, bu ülkede herkes rüşvetle işini görebiliyorken, bakanların kaçak işçi çalışmadığını küçük işçi çalışmadığına emin olması çok tuhaf değil miydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…