İfitra derken haberciler o konteynira gitti ve 41 kişi hala konteynirda yasiyor... Sırf deprem zamani kiraci olduklari için.
.. Feyzioğlu na gittiklerini yardim istediklerini söyledi hepsi... Yalan da yok yanlista yok....
Bedava ev derken???????? Deprem diyoruz hanimefendi!!! sizin bugün eviniz yikilsa benim vergimle bedava ev vermeyin onlara desem ne hissedersiniz???
Bu kadarda yapmayin artik yaziktir gunahtir...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burada başbakan kadrosu olarak sorumlu ancak diğer kişiler de ele alınması lazım.
Şimdi bir olay olunca akıl veren çok olur. Önüne gelen bir şey soruyor.. önüne gelen eleştiri yapıyor.
Hatta bu adamları destekleyen, onların ihtiyaçlarını bir fil bilen Maden-Sen, Maden İhracatçılar Birliği gibi kuruluşlar da hadiseden sonra bir şeyler söylüyor. Madem sen eksikleri ve yanlışları biliyordun şimdiye kadar neredeydin?
Iste bizde bu sorunu anlatmaya calisiyoruz..
Elestirmeye, yapici elestiri yapip daha iyisini istemeye firsat kalmiyor.
Bakin o madenlerin sahibi yalan söylemis denetcilere, yada rüsvet vermis, olmayan yasam odalarini var gibi göstermis..
Bu durumda yapilmasi gereken ne?
Önce maden sahibi, sonra o denetimi yapanlar tutuklanmali..
Rüsvetle bu kadar cana mal olan deneticimler en agir cezaya captirilmali, sonra maden sahibi yine rüsvetle bu kadar cana mal oldugu icin en agir cezayi almali..
Sonrasinda kanun koyucuya elestiri getirilip, yeni kanunlar yapmasi istenmeli..
Ama burada maden sahibi, denetimi yapanlar keyiflerine bakiyor..
Neden cünkü birileri algi olusturarak sanki maden basbakaninmista, o iscilerede gidin ölün demis gibi davraniyor..
Yani bazilarin derdi sorunlara cözüm bulup, suclulari cezalandirmak degil...
Varsa basbakan yoksa basbakan ve bu cok yanlis..
evet gofretcim ben bir süredir özdemirin kendi çizgisimnden kaydığını düşünüyordum ki,dün tekrar eksiyi yakaladığına sevindim:)bende Cüneyt özdemiri izledim
gazeteci haberci kimliği dışında, insan kimliğini gösterdi, kendince hesap sordu,
helal olsun diyorum, gözlerim dolu dolu dinledim, titreyen dudaklarından dökülenleri(((
bir avukat Taner Yıldız a istifa edecek misiniz diye sorduğunda ,bir işçi kardeşim bile benim koltuğumdan değerlidir dedi...İstifa et diyebilir neden diyemesin? Ne var bunda?
Her başkana bugün dünyanın her yerinde herkes istifa et diyor herkes kalkip birbirini tokatlasin o vakit?
Niye illa alkis tutmak gerekiyor ? İstifa et diyince tokat yeniyor?
birilerine haddini bildirmek oluyor bu . iftira ise terbiyesizlik olur ne olabilir başka. çamur at izi kalsın . ben sana soruyorum vanla ne ilgisi var konuşmadın. ben sana burda iftira atsam yapmadığın halde yaptın desem bana ne dersin. dinler misin beni. sanmıyorum . soruyorum tekrar hak sahibi olmayan evlerin hesabını neden soruyor. bunu düşün istersen. senin benim vergimle bedava ev. oh kebap. bana demokrasiden bahsetme yine. bu sorumun cevabını ver
Iste böyle elestirmeye firsat kalmiyor guarta..[/COLOR]
aynı fikirdeyim sizinle ,zaten kimsenin farklı bir düşncesi olacğını düşünmek abes..sorumluların ve bunlara göz yuman kişilerin cezalandırılması gerekli..ancak başbakana yöneltilen okların sebebi:bu araştırmaları yapacak,sorumluları bulacak kişinin başbakan olması sebebi ile....aslında kişi olarak da değil,bu krizi yönecetek devlet değil mi,tepesinde de başbakan var...ama başbakaının tavrı yanlış,yoksa kimse onun yüzünde oldu bu kaz avs ithamlarda bulunmuyor ki...
mesela cumhurbaşkanı ılımlı bir tavırla ne dedi,bizim de gelişmiş ülkerlerdeki seviyeye ulaşmamaız lazım....
ama başbakan ne dedi:100 sene önce olmuş kazayı örnek verip,işin fıtratında var dedi..
işte bu üslup farkı insanların öfkesini çekiyor..
[/COLOR]
aynı fikirdeyim sizinle ,zaten kimsenin farklı bir düşncesi olacğını düşünmek abes..sorumluların ve bunlara göz yuman kişilerin cezalandırılması gerekli..ancak başbakana yöneltilen okların sebebi:bu araştırmaları yapacak,sorumluları bulacak kişinin başbakan olması sebebi ile....aslında kişi olarak da değil,bu krizi yönecetek devlet değil mi,tepesinde de başbakan var...ama başbakaının tavrı yanlış,yoksa kimse onun yüzünde oldu bu kaz avs ithamlarda bulunmuyor ki...
mesela cumhurbaşkanı ılımlı bir tavırla ne dedi,bizim de gelişmiş ülkerlerdeki seviyeye ulaşmamaız lazım....
ama başbakan ne dedi:100 sene önce olmuş kazayı örnek verip,işin fıtratında var dedi..
işte bu üslup farkı insanların öfkesini çekiyor..
İstifa et diyebilir neden diyemesin? Ne var bunda?
Her başkana bugün dünyanın her yerinde herkes istifa et diyor herkes kalkip birbirini tokatlasin o vakit?
Niye illa alkis tutmak gerekiyor ? İstifa et diyince tokat yeniyor?
yahu ben 2.500 civarında kişi çalışna bir fabrikada çalışıyorum..bugün gitsen personle ,hangi işletmede kaç kişi çalışıyor bu vardiyada kaç kişi var,gelen gelmeyen hepsini çıkarırılar..
işletme müdürü konuşuyor,kaç kişi var aşağıda belli değil...aşağı yukarı toplam 5.800 kişi toplamdan çalışna var diyor,ulan aşağı yukarı ne demek...
kayıt dışı çalışan da var mutlaka ,rakam vermek istemiyorlar...daha doğrudus bilmiyolardır..
adam o kadra acemi ki zaten saçmalayuıp duruyor..
yaızk o kadar kişinin canları bunlara emanet işte..
Adiler ya..
Iceriye olmasi gerekenden daha fazla isci aldi, kacak isci calistirdilar, olmasi gerekenden cok isci olunca asagida, iceriye fazla temiz hava basmalari gerekti, fazla oksijen pompalama yüzünden de orada yangin oldu..
Büyük ihtimal olay böyle oldu..
Asagida olan kisi sayisini bilmemeleri, yanginin temiz hava basilan yerde cikmasi olayin böyle oldugunu ortaya koyuyor..
Ayrica nasilda biliyorlar islerini, ilk gün cikmadilar ortaya, hedefe Basbakan oturtulup oklar ona cevrilince rahat rahat konusuyor simdi..