Görgü tanığı Erdoğan'ın attığı yumruğu anlattı: 15-16 yaşlarında bir kız...

of allahım. istanbulda da deprem oldu hangilerine ev yapıldı da verildi. allah aşkına. bilmiyorsan cevap verme. sadece senin kendi evin yıkıldıysa o zaman ev verilebilir.yine de sigorta şartı aranıyordu ev sahibi isen bile. ama vanda sigortalı olmayan hak sahiplerine de ev verildi. konteynırlarda kiracı olup ev istemek ne demek. kira yardımı kabul edilmiyor neden ev istiyorlar . yardım edin o zaman. ev alsınlar

Sendikalara hi girme zaten, en büyük rüsvet ve isci hayatini hice sayma o sendikalarda dönüyor..

[/COLOR]
aynı fikirdeyim sizinle ,zaten kimsenin farklı bir düşncesi olacğını düşünmek abes..sorumluların ve bunlara göz yuman kişilerin cezalandırılması gerekli..ancak başbakana yöneltilen okların sebebi:bu araştırmaları yapacak,sorumluları bulacak kişinin başbakan olması sebebi ile....aslında kişi olarak da değil,bu krizi yönecetek devlet değil mi,tepesinde de başbakan var...ama başbakaının tavrı yanlış,yoksa kimse onun yüzünde oldu bu kaz avs ithamlarda bulunmuyor ki...
mesela cumhurbaşkanı ılımlı bir tavırla ne dedi,bizim de gelişmiş ülkerlerdeki seviyeye ulaşmamaız lazım....
ama başbakan ne dedi:100 sene önce olmuş kazayı örnek verip,işin fıtratında var dedi..
işte bu üslup farkı insanların öfkesini çekiyor..

İstifa et diyebilir neden diyemesin? Ne var bunda?

Her başkana bugün dünyanın her yerinde herkes istifa et diyor herkes kalkip birbirini tokatlasin o vakit?

Niye illa alkis tutmak gerekiyor ? İstifa et diyince tokat yeniyor?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

NTV acin arkadaşlar.....

Sirket sahibi konusuyor....

[/SIZE]
bende Cüneyt özdemiri izledim
gazeteci haberci kimliği dışında, insan kimliğini gösterdi, kendince hesap sordu,
helal olsun diyorum, gözlerim dolu dolu dinledim, titreyen dudaklarından dökülenleri (((
evet gofretcim ben bir süredir özdemirin kendi çizgisimnden kaydığını düşünüyordum ki,dün tekrar eksiyi yakaladığına sevindim:)

bir avukat Taner Yıldız a istifa edecek misiniz diye sorduğunda ,bir işçi kardeşim bile benim koltuğumdan değerlidir dedi...
istifa eder veya etmez ,ilerisi neyi gösterir bilemeyiz ama vicdanları tatmin eden bir cevaptı...

Haddini bildirmek hadsizlik yaparak olmaz hanımefendi...
bu ülkede böyle faciaların ilk adresi Başbakandır....
Böyle büyük faciaların hesabını sormak da tabi ki halka düşer elbette üslup önemlidir...
Ona kesinlikle bir şey diyemem...
Madende çalışanlardan bir şef ilk kamera görüntülerini izlemişsinizdir...
arkasına baka baka gelen adam şef aklı arkadaşlarında sorumluluğuda var....
Tekrar içeri girmiş ve şu an haber yokmuş...
Keşke başbakanın o maden sahibininde azcık sorumluluğu olsa....

Vicdanlı tek bir SORUMLU yok mudur bu topraklarda?

Peki ya en tepedeki?

Tepen atınca vatandaşa "Ananı da al git", Metin Feyzioğlu'na sözü uzatınca "edepsiz",

Perez'e insanlık adına "One minute" diyorsun da...

Şimdi insanların ölümüne neden olanlara "ÇIK LAN ERKEKSEN ORTAYA BU CANLARIN HESABINI SORACAM SANA!" demiyor

Başbakan maden sahibinede sizin yorumunuzla haddini bildirse yaa neyi bekliyoruz?

Iste böyle elestirmeye firsat kalmiyor guarta..
Yani surda su hata var buradada su hata var demeye firsat kalmiyor..
Daha Basbakan bir aciklama yapmadan, katil Erdogan sloganlari attirilmaya baslandi..
Attirilmaya diyorum cünkü birileri provake etmek icin yapti..
Kozludaki patlama sonrasi bu yasam odalari kanunlarla sart hale getirilmisti..
Kim itiraz edip kanunun uygulanmasini 2016 ya attirdi biliyor musun?
Bir arastir...
Yani evet yanlislar var ama yanlislari dogru birsekilde konusup, cözüm bulunmasini istemeyen ve tek derdi basbakan olan insanlar yüzünden bu duruma geliyor..
Basbakan inda elbette hatasi var..Özellikle son zamanlarda cok fazla saldiri oluyor , sanirim savunma mekanizmasi devreye giriyor..

verilen örnek 1862 yılında İngiltere maden kazasında 203 işçi öldü,
2014 yılına gelinmiş, şaka gibi resmen yaaa

Son düzenleme:
Maden sahibi samimiyeten uzak geldi. Bi ara ağlar gibi oldu. Hani bakın çok üzgünüm anlatmaya çalışıyor sürekli.

kem küm,kem küm yeterince hazırlanamamışlar,sanki ekrana çıkmaları için zorlanmışlar:44:

yahu ben 2.500 civarında kişi çalışna bir fabrikada çalışıyorum..bugün gitsen personle ,hangi işletmede kaç kişi çalışıyor bu vardiyada kaç kişi var,gelen gelmeyen hepsini çıkarırılar..
işletme müdürü konuşuyor,kaç kişi var aşağıda belli değil...aşağı yukarı toplam 5.800 kişi toplamdan çalışna var diyor,ulan aşağı yukarı ne demek...
kayıt dışı çalışan da var mutlaka ,rakam vermek istemiyorlar...daha doğrudus bilmiyolardır..
adam o kadra acemi ki zaten saçmalayuıp duruyor..
yaızk o kadar kişinin canları bunlara emanet işte..

Biz kimse " istifa et" diyemez mi diyorz?
Elbette diyebilir..
Biz sadece " istifa et diyordun" sözünün " israil dölü" gibi carpitilmasini düzeltiyoruz..
Sonrasinda da ekliyoruz, o kisi ölmüs anasina dahi küfretse sabretmeliydi, sukunetini korumaliydi diye..
Yani biz dogrulari konusuyoruz/ konusmak istiyoruz..

Ne konuştuğunu anlayamıyorum son ses actim ama hem stresli hem heyecanlilar keşke tane tane anlatsalar....

Adiler ya..
Iceriye olmasi gerekenden daha fazla isci aldi, kacak isci calistirdilar, olmasi gerekenden cok isci olunca asagida, iceriye fazla temiz hava basmalari gerekti, fazla oksijen pompalama yüzünden de orada yangin oldu..
Büyük ihtimal olay böyle oldu..
Asagida olan kisi sayisini bilmemeleri, yanginin temiz hava basilan yerde cikmasi olayin böyle oldugunu ortaya koyuyor..
Ayrica nasilda biliyorlar islerini, ilk gün cikmadilar ortaya, hedefe Basbakan oturtulup oklar ona cevrilince rahat rahat konusuyor simdi..

Son düzenleme:

aynen kayıt dışı olduğu için kem küm ediyorlar

Utanmadan birde çıkıp konuşma mı yapıyorlar ne anlatıyorlar çok merak ediyorum.
Dinleyemiyorum iş yerindeyim.

okların önüne kendini atan başbakan,gerektiği gibi davransa gerektiği gibi konuşsa holdingi koruma yönelikli konuşacağına, madenci işçileri sarıp sarmalasaydı bunlar olmazdı

Zaten bakanın sayı verememesinden belliydi kaçak işçi çalıştırdıkları.

Benim sinir olduğum yok öyle kurumsal böyle harika bu kadar denetleniyor kaçak işçi olamaz denmesi. Ve en son bakan 18 kişi kaldı asagida diyor. Anlamıyorum ne yapılmaya çalışılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…