Goodell belirtisiyle hamile olup olmadığımızı bilelim :)

Naberr canım senin çok testin vardı dimi, akşam da tekrarla

Kizlar goguslerim iyice hassaslasmaya basladi sadece uclariydi simdi heryeri aciyor goodell a baktim simdi rahim agzi iyice yukari cikmis zor erisiyorum ve yumusak

hadi inşaallah canım:) benim aşağıda sanırım yok bende.

Sabahki testini merak ediyorum :)
Kizlar goguslerim iyice hassaslasmaya basladi sadece uclariydi simdi heryeri aciyor goodell a baktim simdi rahim agzi iyice yukari cikmis zor erisiyorum ve yumusak

Kizlar baksaniza bi bu sabahki testi cekebildim ama net degil kameradan dolayi elimdeyken net görebiliyorum uclarina cizgi koydum gorebilin diye

Ben bu vajinaya parmak sokma işini yapamam siz nasıl yapıyosunuz ya :))

Bugun yine yaptim koyulasma yok ne bileyim testin kendi cizgisi mi acaba moralim bozuldu
Cnm daha adetine var, boşuna stres yapma. Gecen ay ben sabah yapmıştım böyle seninki gibi zar zor göreceğim bir çizgi çıkmıştı, üstelik ilk idrardı. Ama akşamı yaptığımda ki fotosunu atmıştım resmen pembe çizgiyi gördüm. Üstelik fotodakinden netti. Ertesi sabahki ise daha koyuydu. Hemen ümitsizliğe kapılma, adet gününüm geçmesini bekle

Aynen canim beklicem bakalim sagol umarim sende cift cizgiyi gorursun en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…