Kizlar goguslerim iyice hassaslasmaya basladi sadece uclariydi simdi heryeri aciyor goodell a baktim simdi rahim agzi iyice yukari cikmis zor erisiyorum ve yumusak
Kizlar goguslerim iyice hassaslasmaya basladi sadece uclariydi simdi heryeri aciyor goodell a baktim simdi rahim agzi iyice yukari cikmis zor erisiyorum ve yumusak
Kizlar baksaniza bi bu sabahki testi cekebildim ama net degil kameradan dolayi elimdeyken net görebiliyorum uclarina cizgi koydum gorebilin diye Eki Görüntüle 2245047
Kizlar baksaniza bi bu sabahki testi cekebildim ama net degil kameradan dolayi elimdeyken net görebiliyorum uclarina cizgi koydum gorebilin diye Eki Görüntüle 2245047
Merhaba kizlar. @Prensess anneesii nin konusundan sonra kafama takilmisti rahim agzinin yumusamasi baya bir arastirdim. Varmis boyle bisey adi da goodell belirtisiymis.
Parmaginizi vajinadan sokuyosunuz sonra yuvarlak birsey var rahim agzi yani onu dokunarak ve kenara dogru sıkıştirarak kontrol ediyorsunuz yumusaksa hamilelik var demekmis. Birkac foto ekliyorum daha iyi anlasilsin diye. Kendim ogrenince sizle de paylasmak istedim.
Not: 4-6.haftalarda belirti ortaya cikiyormus.
Ben üyeliğimi iptal edeceğim cnm, gitmeden iyi dileklerim dualarım sizinle inşallah sende konuyu açan arkadaşta, bu ay müjdeli haberi alırsınız.. Dualarım sizinle
Ben üyeliğimi iptal edeceğim cnm, gitmeden iyi dileklerim dualarım sizinle inşallah sende konuyu açan arkadaşta, bu ay müjdeli haberi alırsınız.. Dualarım sizinle❤
Boşver cnm, yorumlarını okudum. Hadi inşallah bu ay o müjdeyi alırsın cnm bnm, bnm ümidim var. Silik bir çizgide gördüm ben, hemde daha adetine varken. Hayırlısıyla gelsin inşallah mercimeğin
Cnm daha adetine var, boşuna stres yapma. Gecen ay ben sabah yapmıştım böyle seninki gibi zar zor göreceğim bir çizgi çıkmıştı, üstelik ilk idrardı. Ama akşamı yaptığımda ki fotosunu atmıştım resmen pembe çizgiyi gördüm. Üstelik fotodakinden netti. Ertesi sabahki ise daha koyuydu. Hemen ümitsizliğe kapılma, adet gününüm geçmesini bekle
Cnm daha adetine var, boşuna stres yapma. Gecen ay ben sabah yapmıştım böyle seninki gibi zar zor göreceğim bir çizgi çıkmıştı, üstelik ilk idrardı. Ama akşamı yaptığımda ki fotosunu atmıştım resmen pembe çizgiyi gördüm. Üstelik fotodakinden netti. Ertesi sabahki ise daha koyuydu. Hemen ümitsizliğe kapılma, adet gününüm geçmesini bekle❤
Ben üyeliğimi iptal edeceğim cnm, gitmeden iyi dileklerim dualarım sizinle inşallah sende konuyu açan arkadaşta, bu ay müjdeli haberi alırsınız.. Dualarım sizinle❤