- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Bu enabizin allah belasını versin hala girmedilersonucunu bekliyoruz seni takip ediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu enabizin allah belasını versin hala girmedilersonucunu bekliyoruz seni takip ediyoruz
canım ya gitmişsin, ayrıca reglolduğunu bilmiyordum yaCnm yaaa, etmem mi aylardır aynı hüsranı yaşadım, en sonuncusu da pozitif sonuçtan sonra regl oldum. Sevincim kabusa döndü, böylesi daha zor oluyor inan. Rabbim sanada hepimize de sağlığıyla gelecek evlatlar nasip etsin inşallah ❤ üzülmek yok, pes etmek yok, çalışmalara dvm❤
sağlık ocağında mi yaptırdın hastanede mi,Bu enabizin allah belasını versin hala girmediler
Saglikocaginda canim eskiden netten bi siteden bakiliyodu artik enabizdan bakilacakmissağlık ocağında mi yaptırdın hastanede mi,
hastanede yaptirdiysan barkod vermediler mi canim
ay onlar sonucu verene kadar göbek çatlatır canım yarın öğleden sonra çıkar bence. nefretediyorum sağlık ocağındanSaglikocaginda canim eskiden netten bi siteden bakiliyodu artik enabizdan bakilacakmis
Yarin kalkinca gidicem ama hic umidim yok ya negatif cikacak gibi hissediyorum o cizgi testin kendi cizgisiydi sanki bidaha test yapmaya da korkuyorumay onlar sonucu verene kadar göbek çatlatır canım yarın öğleden sonra çıkar bence. nefretediyorum sağlık ocağından
çizgi hemen mi çıktı canım, endişelenme güzel sonuç alacaksınYarin kalkinca gidicem ama hic umidim yok ya negatif cikacak gibi hissediyorum o cizgi testin kendi cizgisiydi sanki bidaha test yapmaya da korkuyorum
Pembe birsey goruyodum kurudukca koyulasti ama emin degilimçizgi hemen mi çıktı canım, endişelenme güzel sonuç alacaksın
güzel haberlerini bekliyorum meraklaPembe birsey goruyodum kurudukca koyulasti ama emin degilim
çok sevindim yaa:) kaç çıktı canım. tebrik ederimPozitif :)
Adetten 2 gun once 6.70 cikti ama odrar testi koyulasiyorçok sevindim yaa:) kaç çıktı canım. tebrik ederim
Kolay canim parmagini sokup kontrol ediyosun ben hamile oldugumu oyle anladim bugunde ogrendimay kızlar nasıl yapıyorsunuz şaşırdım valla
Kolay canim parmagini sokup kontrol ediyosun ben hamile oldugumu oyle anladim bugunde ogrendim
Benim kanda degerim 6.70 cikti adetten 2 gun once yaptirdimama kuzum 6 haftalık olursa zaten idrar testinde çıkar ki
Benim kanda degerim 6.70 cikti adetten 2 gun once yaptirdim
Yarin 4 hafta olacak :)şuan ne kdarlık hamilesin allah sağlıkla sıhatle kucağına nasip almayı nasıp etsin :)
Yarin 4 hafta olacak :)
tebrikler kucagina almani nasip etsin masallah diyelimYarin 4 hafta olacak :)