• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goodell belirtisiyle hamile olup olmadığımızı bilelim :)

Yemio ki yese 1 hafta zor yedi .s cok moralim bozuk kimseyede diemiom cewremde esim icin, 1 sene her ay bos hefesim varmis icim doluki anlatamam , belki bi mucize olur diorum ama umudum gitti testten sonra goguslerim o kadar cok acioki bu sabah bi kez daha yaptim elle muayene ayakda hic degmio oturken hala yarik gibi ama biraz sertlesmis gibi emin degilim 1 kere yapiom mumkun oldukca ama diorum ya inanmiorum artik olabilicegine dahada muayene etmicem rabbim bi mucize olursa olur olmazsa tup bebek isi bizim icin cok zor cunku cok para gidiomus bnm o kadar paramiz yok anlican rabbime emanet bebegim .s o yuzden ii degilim belli etmiorum kimseye dengesizim cok zor mus cok zor .😕😭
Zor canim anlıyorum seni benim teyzemlerinde boyle problemi vardi hatta onun spermlerin cogu ölüydu ama oldu bebekleri keciboynuzu yedi hep enistem

Kızlar bu yöntemi hala deneyen var mı ? Nasıl oluyor
Ya bn deniodumda enfeksyonluyken anlasilmio mesela yumurtladigim zmn inanilmZ yumusak oluo rahim agzi ayni yumusaklik olmasi gerekio sanirim hamileyken ama adete yakin hep sert ve asagiya inio belkide tam beceremiom bn bilemedim 😖

Ya bn deniodumda enfeksyonluyken anlasilmio mesela yumurtladigim zmn inanilmZ yumusak oluo rahim agzi ayni yumusaklik olmasi gerekio sanirim hamileyken ama adete yakin hep sert ve asagiya inio belkide tam beceremiom bn bilemedim 😖
Eskiden bi ebenin böyle muayene edip söylediğini görmüştüm ama neye bakıp anladığını bilmiyordum. Bunu steril bi eldivenle yapmak gerekir . Enfeksiyonun varken şakın yapma. Daha kötü olur Allah korusun . İnşallah bu ay senin bebişinde sana tutunur🤲🏻🤲🏻

Eskiden bi ebenin böyle muayene edip söylediğini görmüştüm ama neye bakıp anladığını bilmiyordum. Bunu steril bi eldivenle yapmak gerekir . Enfeksiyonun varken şakın yapma. Daha kötü olur Allah korusun . İnşallah bu ay senin bebişinde sana tutunur🤲🏻🤲🏻
Insallah cnm bnm ya bn bilmeden yapiodum artik yapmiorum zaten enfeksyon oldugu bi donem yaptiginda yapisi farkliydi ordan biliom su anda da var enfeksyon daha beter olurum yapamm oyuzden insallah bebislerimiz olur ya bkliorum dualarimla 11 gun bitti umarim adet olmayiz ve hayirli saglikli bebegimiz olur 🤲🤲🤲🤲

Back