• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Goodell belirtisiyle hamile olup olmadığımızı bilelim :)

Gebeliği teşhis etmek ayrı bişey hurafe ayrı bişey ama bunu bile ayırt edemeyecek kadar cahilsiniz😂 laf olsun torba dolsun işte..
Bir söz vardı kimin söylediğini unuttum ama "cahillerle tartışmayın ben hiç yenemedim" die😂😂 buna cvp vermek bile lütuf. Bu arada bende önlisans okudum cnm branş farklı sadece😉 ama sağlıkçı olmaktı dileğim olmadı😔
Sana cevap vermiyorum bile
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. gerekeni yapacaktır..

Hayır ne oluyor sabırla zamanını bekleyip herkes gibi öğrenmek yerine en iyisini dr'un anlayacağı kişinin kendi kendine muayenesinin yanıltacağı bir şeyi denemek!
Annelik=sabır işte bu yüzden saçma..

Sizin burada tartışmaya girdiğiniz insanlar aylardır, yıllardır bebek için gecelerini gündüzlerine katıp duydukları, gördükleri en ufak bilgiye umut bağlayan insanlar.. onlardan biri de bendim.
Gidin üşenmeyin kan verin diyorsunuz ya.. o kanı negatif görünceki halimizide bilseniz keşke.
Annelik sabır demişsiniz.. inanın anneliği dibine kadar hak ediyorlar.

Öyle aylar, yıllardan sonra ha deyince kan veremiyorsunuz.. hatta adetiniz geçse bile test yapamıyorsunuz! Sizin tartışmaya girdiğiniz insanlar, emin olun bir hemşireden daha çok bilgiye sahipler artık.
Yani parmak sokmak yerine kan vermenin etkili olduğunu daha iyi bilirler.
Eğer onu tercih ediyorlarsa saygı duymanız gerekir..
kimse sizi bu konuda silah zoruyla tutmuyor yöntemler hoşnuza gitmediyse kalp kırmadan çıkabilirsiniz.

Kızları kışkırtın sonra mune verir cevabı.. ne güzel ya
Hanım efendi üslup güzel olunca her tartışma güzel olur siz merak etmeyin savunduğunuz kişinin şu üslubu çirkin değil hakaret içermiyorsa aynı dili sizinle de konuşamayız..

Sizin burada tartışmaya girdiğiniz insanlar aylardır, yıllardır bebek için gecelerini gündüzlerine katıp duydukları, gördükleri en ufak bilgiye umut bağlayan insanlar.. onlardan biri de bendim.
Gidin üşenmeyin kan verin diyorsunuz ya.. o kanı negatif görünceki halimizide bilseniz keşke.

Öyle aylar, yıllardan sonra ha deyince kan veremiyorsunuz.. hatta adetiniz geçse bile test yapamıyorsunuz! Sizin tartışmaya girdiğiniz insanlar, emin olun bir hemşireden daha çok bilgiye sahipler artık.
kimse sizi bu konuda silah zoruyla tutmuyor yöntemler hoşnuza gitmediyse kalp kırmadan çıkabilirsiniz.
Konuyu nerden nereye bağlamışsınız, umut ayrı mantıklı şeyler ayrı kaldı ki onda da aynı hüsran olma olasılığı mevcut..Bana mantıklı gelmediğini saçma geldiğini güzel bir dille belirttim ilk yazımda sonrakilerde de bana yazılana cevap verdim. Bunun dediklerinizle ne ilgisi var?

Gelip tartışma ortamı yaratın , sonra da Mune ablayı çağırın..Ohh ne alâ memleket :KK51:

Bize doğru gelen bir şey size yanlış gelebilir, saygı duymalısınız..
Merak etmeyin evimizde yığınla test var.

Goodell en erken belirtidir, buraya eleştiri yağdıracağınıza açıp 2 dk. okusaydınız keşke..:KK49:

Ayrıca size mantıklı gelmediğini güzel bir dille falan belirtmediniz, resmen iğneleyici sözler sarfettiniz:KK35: Coseff hanım..

Gelip tartışma ortamı yaratın , sonra da Mune ablayı çağırın..Ohh ne alâ memleket :KK51:

Bize doğru gelen bir şey size yanlış gelebilir, saygı duymalısınız..
Merak etmeyin evimizde yığınla test var.

Goodell en erken belirtidir, buraya eleştiri yağdıracağınıza açıp 2 dk. okusaydınız keşke..:KK49:

Coseff hanım..
Bizim araştırmadan, kafadan uydurma yaptığımızı zannetti galiba ön yargısıyla!
Birde cahilce bir iddia attı ortaya, bebek tuzluyormuşuz, konuyla ne alakaysa..
Saçmalamayın die terbiyesizce yorum başlatan kendisi ama cahilliğini yüzüne vurduğum için admin e şikayet edilen ben😂😂 gülüyorum gerçekten. Ha birde
Bu yöntemin ovulasyon dönemindede kullanıldığını söylesem bilmez, gelip burada mantık abidesi kesilir. Hepimiz burada mükemmel anne ve anne adaylarıyız. Kimsenin annelik gibi kutsal bir görevi eleştirme hakkı yok.
Test yapmaya korkan, sürekli hayal kırıklığı yaşayan anne adaylarına test öncesi ümit verici bir yöntemi söylemek olsa olsa iyilik yapmak olur. Yoksa kendisinden daha daha iyi biliyoruz bizde kan testi veya idrar testi yapmayı. Ama gelde anlat ön yargısından kulağını herşeye kapatmış insanı😒

Eklentiler

• Screenshot_20190311-111144.jpg
    Screenshot_20190311-111144.jpg
    537,2 KB · Görüntüleme: 268
Bizim araştırmadan, kafadan uydurma yaptığımızı zannetti galiba ön yargısıyla!
Birde cahilce bir iddia attı ortaya, bebek tuzluyormuşuz, konuyla ne alakaysa..
Saçmalamayın die terbiyesizce yorum başlatan kendisi ama cahilliğini yüzüne vurduğum için admin e şikayet edilen ben😂😂 gülüyorum gerçekten. Ha birde
Bu yöntemin ovulasyon dönemindede kullanıldığını söylesem bilmez, gelip burada mantık abidesi kesilir. Hepimiz burada mükemmel anne ve anne adaylarıyız. Kimsenin annelik gibi kutsal bir görevi eleştirme hakkı yok.
Test yapmaya korkan, sürekli hayal kırıklığı yaşayan anne adaylarına test öncesi ümit verici bir yöntemi söylemek olsa olsa iyilik yapmak olur. Yoksa kendisinden daha daha iyi biliyoruz bizde kan testi veya idrar testi yapmayı. Ama gelde anlat ön yargısından kulağını herşeye kapatmış insanı😒
Valla bu bekleyişler çok kötü, insan hemen öğrenmek istiyor. Yaşamayan bilemez gelip burada düdük otturmek kolay gelir adama

Selam kizlar bosverin kimseye bisey aciklamak zorunda değiliz ben bugun dpo 11 sanip test yaptim 10mus megerse :D testte çıkmadi bisey ama rahim agzini kontrol ettigimde cok geriye gitmişti zor ulaştım

Orası öyle 😒 Seninde beklemelerinin sonu hayır olsun inşallah cnm bnm 🙏 müjdeli haberi enn kısa zamanda alırsın inşallah ❤🙏
Allah razı olsun canım, :KK68:
Duanda unutma bizleri de 🍁🌷

Gitmişsin:( Inşaallah fazla sürmez yasağın canım 🤲🤲❣⚘

Selam kizlar bosverin kimseye bisey aciklamak zorunda değiliz ben bugun dpo 11 sanip test yaptim 10mus megerse :KK70: testte çıkmadi bisey ama rahim agzini kontrol ettigimde cok geriye gitmişti zor ulaştım
Dpo neydi canım:)) ben bi batta satta kalmışım, bilmiyorum onu (:

hadi inşaallah bu ay güzel haberlerini alırız:dua: benim de var 4 gun

Back