- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
senden umidim var ben regl oldumBugun yine yaptim koyulasma yok ne bileyim testin kendi cizgisi mi acaba moralim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senden umidim var ben regl oldumBugun yine yaptim koyulasma yok ne bileyim testin kendi cizgisi mi acaba moralim bozuldu
Benim hiç umidim yok canim adet olurum yakinda bende cizgi koyulasmadi ve bence o testin kendi cizgisi olabilirsenden umidim var ben regl oldum
Boşver tatlım, zaten iptal edemiyorum. Mesaj attım bekliyorum. Sende ne var ne yok? Güzel haberini bekliyorumgitme canım ya kendini bilmezler için değmez
Aaaaa regl mi oldun neyse hiç üzülme şurda 14 gün sonra yumurtlaman başlıcak, ovulasyon testi kullan cnm. Nasip önümüzdeki ayadır inşallahsenden umidim var ben regl oldum
maalesef kuzumAaaaa regl mi oldun neyse hiç üzülme şurda 14 gün sonra yumurtlaman başlıcak, ovulasyon testi kullan cnm. Nasip önümüzdeki ayadır inşallah ❤❤❤
laboquick ise hassas olduğu için bazen böyle çıkıyor canimBenim hiç umidim yok canim adet olurum yakinda bende cizgi koyulasmadi ve bence o testin kendi cizgisi olabilir
Evet labaquick canim ama emin olamıyorum yarin kan versem mi diye düşünüyorumlaboquick ise hassas olduğu için bazen böyle çıkıyor canim
benim de bata 9 kala pozitifti laboquick canım.Evet labaquick canim ama emin olamıyorum yarin kan versem mi diye düşünüyorum
Benim 16 mart bat olsaydi koyu cikardi bu cizgi cok belirsizbenim de bata 9 kala pozitifti laboquick canım.
için rahat edecekse sabah bi kan ver en azından kesinleşmiş olur☺
Cnm yaaa, etmem mi aylardır aynı hüsranı yaşadım, en sonuncusu da pozitif sonuçtan sonra regl oldum. Sevincim kabusa döndü, böylesi daha zor oluyor inan. Rabbim sanada hepimize de sağlığıyla gelecek evlatlar nasip etsin inşallah üzülmek yok, pes etmek yok, çalışmalara dvmmaalesef kuzum
Bu ay umutluydum. Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim dualarını esirgeme:)
Kizlar teste baksaniza bi efekt yaptim bugun yaptimEki Görüntüle 2245392
İşaretlediğim yerde bir çizgi görüyorum ben, hayırlısı olsun senin içinKizlar teste baksaniza bi efekt yaptim bugun yaptimEki Görüntüle 2245392
Evet canim tam da orda cizgi ama cok cok silik yarin kan vericemİşaretlediğim yerde bir çizgi görüyorum ben, hayırlısı olsun senin için
Cizgi testin kendi cizgisi mi acaba diye korkuyorum ama daha once hic olmamisti böyle cunku hep cok incelerim olsaydi gorurdumGüzel sonuç alırsın inşallah canım
Olumlu düşün olumlu olsun canım, bir yerde okudum da stres normal gelişecek gebeliği kimyasala çevirirmiş. Belki şuan yeni yeni yerleşiyor miniğin, o yüzden bu kadar silik. Öyle düşün sen, kan testinide adet gününde yaptır bence, biraz daha bekle derim. Çizgin inşallah dahada netleşir ve daha rahat kafayla gidersin testeşimdi güzel düşün güzel olsun herşeyCizgi testin kendi cizgisi mi acaba diye korkuyorum ama daha once hic olmamisti böyle cunku hep cok incelerim olsaydi gorurdum
Evet ama sonuc cikmadiYaptırdın mı kan testini canım
sonucunu bekliyoruz seni takip ediyoruzEvet ama sonuc cikmadi