- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Ben o zaman erisemem ki canim :) ahahhaben bi yerde şu doktorun muayene ettiği gibi uzanır vaziyette olunca daha sağlıklı sonuç elde edilir diye okudum canım o yüzden sordum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben o zaman erisemem ki canim :) ahahhaben bi yerde şu doktorun muayene ettiği gibi uzanır vaziyette olunca daha sağlıklı sonuç elde edilir diye okudum canım o yüzden sordum:)
niye ki ben rahatlıkla ulaşabiliyorum canımBen o zaman erisemem ki canim :) ahahha
Benim parmaklarim cok uzun degil ayakta bile zor ulasiyorum :) bir de chadwick belirtisi varmis vajinanin içi ve disi kirmizimsi morumsu oluyormus damar artisina bagliniye ki ben rahatlıkla ulaşabiliyorum canım
Ay yok o kadarını yapamayız demi:)) Ayna tutalımBenim parmaklarim cok uzun degil ayakta bile zor ulasiyorum :) bir de chadwick belirtisi varmis vajinanin içi ve disi kirmizimsi morumsu oluyormus damar artisina bagli
Napacagimizi sasirdik artikAyyy ne gülüyorum yorumlara
Halbuki ben attım ortaya da iyimi neyse bu ay inşallah bebiş haberini alırız cnm, takipteyim seni ve bu yöntemi özellikle adetinden 1 gün önce felan dene. Yumuşaksa testi de adetten sonra yaparsın, kesin çıkar o zaman. Gereksiz çok teste para verdim, bu yöntemi bilseydim zamanında hiç vermezdimNapacagimizi sasirdik artik
Ne alakası var saçmalamakla?? Buda bir yöntem! eskiden bhgc mi vardı yada idrar testleri. Böyle öğreniliyordu. İşede yarıyorsa denemekten ne zarar gelir acabaHatunlar aşmış kendini.. Kadın doğumcuya ne gerek var modunda tıp ne küüüü?
Yavvv ne kadar erinen bir milletiz gidin beta hcgnize baktırın olmadı erken gebelik test kitleri var..Saçmalamayın artık..
Yarin bi test yapacam bende cok test var toplu almistim. Bu test zaten bilimsel bisey anatomisini bilen herkes kullanabilir ayni rahim agzini kontrol ederek yumurtlama donemini anladigimiz gibi. Dis gebelik zamaninda o kadar cok kan verdim ki kesin cikana kadar kan vermem :)Halbuki ben attım ortaya da iyimi neyse bu ay inşallah bebiş haberini alırız cnm, takipteyim seni❤ ve bu yöntemi özellikle adetinden 1 gün önce felan dene. Yumuşaksa testi de adetten sonra yaparsın, kesin çıkar o zaman. Gereksiz çok teste para verdim, bu yöntemi bilseydim zamanında hiç vermezdim
Dış gebelik mi geçirdin Rabbim bir daha yaşatmasın cnm. Üzüldüm.Yarin bi test yapacam bende cok test var toplu almistim. Bu test zaten bilimsel bisey anatomisini bilen herkes kullanabilir ayni rahim agzini kontrol ederek yumurtlama donemini anladigimiz gibi. Dis gebelik zamaninda o kadar cok kan verdim ki kesin cikana kadar kan vermem :)
Evet canim sag tupum patladi alindi tek tupum var yani. Bende laboquick kullaniyorum ama kaset senin dediklerin erken gebelik testi daha iyi onlarDış gebelik mi geçirdin Rabbim bir daha yaşatmasın cnm. Üzüldüm.
Bende bu ay internetten getirttim labocuik ovulasyon testi erken gösteren test birde idrar testi ama değişik bişey geldi. Kaset test gibi değil böyle uzun bir çubuk gibi. Bakalım denemeye dvm senin bu ay inşallah tutar cnm, uzun zamandır takip ediyorum, görüyordum. Bu ayda müjdeni okurum inşallah ❤
Ayy cnm yaaa Allah büyük, inşallah seninde minicik bir meleğin olur, inşallah Çok geçmiş olsunEvet canim sag tupum patladi alindi tek tupum var yani. Bende laboquick kullaniyorum ama kaset senin dediklerin erken gebelik testi daha iyi onlar
Sagol canim hepimiz kavusalim en kisa zamandaAyy cnm yaaa Allah büyük, inşallah seninde minicik bir meleğin olur, inşallah Çok geçmiş olsun
Siz her eskide kalanı yapıyorsanız vay halinize.. Çocuğu da tuzluyorsunuzdur Allah vere..Ne alakası var saçmalamakla?? Buda bir yöntem! eskiden bhgc mi vardı yada idrar testleri. Böyle öğreniliyordu. İşede yarıyorsa denemekten ne zarar gelir acaba
Siz niye bu kadar dert ettiniz ki siz yapmayin bilimsel birsey ayrica bu kucumsediginiz sey goodell belirtisi diye aratirsaniz pek cok pdf bulabilirsiniz ve bende lisans mezunu bir saglikciyim zamani gelince bhcg tetkiki yaptiririz merak etmeyinSiz her eskide kalanı yapıyorsanız vay halinize.. Çocuğu da tuzluyorsunuzdur Allah vere..
Yıl olmuş 2019 19.yy güdümü ile pelvik muayene..Sanırsın Kars'ta 3mt kardan hastaneye gidememiş eczane bulamamış..
Gebeliği teşhis etmek ayrı bişey hurafe ayrı bişey ama bunu bile ayırt edemeyecek kadar cahilsiniz laf olsun torba dolsun işte..Siz her eskide kalanı yapıyorsanız vay halinize.. Çocuğu da tuzluyorsunuzdur Allah vere..
Yıl olmuş 2019 19.yy güdümü ile pelvik muayene..Sanırsın Kars'ta 3mt kardan hastaneye gidememiş eczane bulamamış..
Bir söz vardı kimin söylediğini unuttum ama "cahillerle tartışmayın ben hiç yenemedim" die buna cvp vermek bile lütuf. Bu arada bende önlisans okudum cnm branş farklı sadece ama sağlıkçı olmaktı dileğim olmadıSiz niye bu kadar dert ettiniz ki siz yapmayin bilimsel birsey ayrica bu kucumsediginiz sey goodell belirtisi diye aratirsaniz pek cok pdf bulabilirsiniz ve bende lisans mezunu bir saglikciyim zamani gelince bhcg tetkiki yaptiririz merak etmeyin
Hayır ne oluyor sabırla zamanını bekleyip herkes gibi öğrenmek yerine en iyisini dr'un anlayacağı kişinin kendi kendine muayenesinin yanıltacağı bir şeyi denemek!Siz niye bu kadar dert ettiniz ki siz yapmayin bilimsel birsey ayrica bu kucumsediginiz sey goodell belirtisi diye aratirsaniz pek cok pdf bulabilirsiniz ve bende lisans mezunu bir saglikciyim zamani gelince bhcg tetkiki yaptiririz merak etmeyin