Goodell belirtisiyle hamile olup olmadığımızı bilelim :)

Aaaaa regl mi oldun neyse hiç üzülme şurda 14 gün sonra yumurtlaman başlıcak, ovulasyon testi kullan cnm. Nasip önümüzdeki ayadır inşallah ❤❤❤
maalesef kuzum

Bu ay umutluydum. Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim dualarını esirgeme:)

Evet labaquick canim ama emin olamıyorum yarin kan versem mi diye düşünüyorum
benim de bata 9 kala pozitifti laboquick canım.

için rahat edecekse sabah bi kan ver en azından kesinleşmiş olur☺

maalesef kuzum

Bu ay umutluydum. Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim dualarını esirgeme:)
Cnm yaaa, etmem mi aylardır aynı hüsranı yaşadım, en sonuncusu da pozitif sonuçtan sonra regl oldum. Sevincim kabusa döndü, böylesi daha zor oluyor inan. Rabbim sanada hepimize de sağlığıyla gelecek evlatlar nasip etsin inşallah üzülmek yok, pes etmek yok, çalışmalara dvm

Eklentiler

• IMG_20190314_011547.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 191
Cizgi testin kendi cizgisi mi acaba diye korkuyorum ama daha once hic olmamisti böyle cunku hep cok incelerim olsaydi gorurdum
Olumlu düşün olumlu olsun canım, bir yerde okudum da stres normal gelişecek gebeliği kimyasala çevirirmiş. Belki şuan yeni yeni yerleşiyor miniğin, o yüzden bu kadar silik. Öyle düşün sen, kan testinide adet gününde yaptır bence, biraz daha bekle derim. Çizgin inşallah dahada netleşir ve daha rahat kafayla gidersin testeşimdi güzel düşün güzel olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…