- 15 Ocak 2017
- 103
- 61
- 28
canim hamileligin kesinlessin ve eger bu ay bende bisey olmazsaOzlem210 ben bu ay bal çörekotu tarcin yaptim birde
bal corekotu tarcin yapip kafami gömcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim hamileligin kesinlessin ve eger bu ay bende bisey olmazsaOzlem210 ben bu ay bal çörekotu tarcin yaptim birde
Aksama bisey degismez ki canim yarin sabah ya da yarin aksam yapacam 2 gunde bir artiyor ya deger ondanNaberr canım senin çok testin vardı dimi, akşam da tekrarla
heyecanlandım:)Aksama bisey degismez ki canim yarin sabah ya da yarin aksam yapacam 2 gunde bir artiyor ya deger ondan
Bende yaa ama cokta sevinmeyim diyorum belki bu test bozuktur falanheyecanlandım:)
Kizlar goguslerim iyice hassaslasmaya basladi sadece uclariydi simdi heryeri aciyor goodell a baktim simdi rahim agzi iyice yukari cikmis zor erisiyorum ve yumusak
Kizlar baksaniza bi bu sabahki testi cekebildim ama net degil kameradan dolayi elimdeyken net görebiliyorum uclarina cizgi koydum gorebilin diye Eki Görüntüle 2245047
tebrikler kan testi ver kesinlessin halk bilgilensin bizide haberdar et bizede ugur getirsinKizlar baksaniza bi bu sabahki testi cekebildim ama net degil kameradan dolayi elimdeyken net görebiliyorum uclarina cizgi koydum gorebilin diye Eki Görüntüle 2245047
Ben bu vajinaya parmak sokma işini yapamam siz nasıl yapıyosunuz ya :))Merhaba kizlar. @Prensess anneesii nin konusundan sonra kafama takilmisti rahim agzinin yumusamasi baya bir arastirdim. Varmis boyle bisey adi da goodell belirtisiymis.
Parmaginizi vajinadan sokuyosunuz sonra yuvarlak birsey var rahim agzi yani onu dokunarak ve kenara dogru sıkıştirarak kontrol ediyorsunuz yumusaksa hamilelik var demekmis. Birkac foto ekliyorum daha iyi anlasilsin diye. Kendim ogrenince sizle de paylasmak istedim.
Not: 4-6.haftalarda belirti ortaya cikiyormus.
Eki Görüntüle 2243138
Eki Görüntüle 2243139
Bugun yine test yaptim aynı koyulukta cikti çok silik o yuzden kan vermeye gitmedimtebrikler kan testi ver kesinlessin halk bilgilensin bizide haberdar et bizede ugur getirsin
Ben üyeliğimi iptal edeceğim cnm, gitmeden iyi dileklerim dualarım sizinle inşallah sende konuyu açan arkadaşta, bu ay müjdeli haberi alırsınız.. Dualarım sizinleAllah razı olsun canım,
Duanda unutma bizleri de
Gitmişsin Inşaallah fazla sürmez yasağın canım ❣⚘
Niye iptal ediyorsun canimBen üyeliğimi iptal edeceğim cnm, gitmeden iyi dileklerim dualarım sizinle inşallah sende konuyu açan arkadaşta, bu ay müjdeli haberi alırsınız.. Dualarım sizinle❤
Bugun yine yaptim koyulasma yok ne bileyim testin kendi cizgisi mi acaba moralim bozuldubariz belli, tebrik ederim canım
Boşver cnm, yorumlarını okudum. Hadi inşallah bu ay o müjdeyi alırsın cnm bnm, bnm ümidim var. Silik bir çizgide gördüm ben, hemde daha adetine varken. Hayırlısıyla gelsin inşallah mercimeğinNiye iptal ediyorsun canim
Cnm daha adetine var, boşuna stres yapma. Gecen ay ben sabah yapmıştım böyle seninki gibi zar zor göreceğim bir çizgi çıkmıştı, üstelik ilk idrardı. Ama akşamı yaptığımda ki fotosunu atmıştım resmen pembe çizgiyi gördüm. Üstelik fotodakinden netti. Ertesi sabahki ise daha koyuydu. Hemen ümitsizliğe kapılma, adet gününüm geçmesini bekleBugun yine yaptim koyulasma yok ne bileyim testin kendi cizgisi mi acaba moralim bozuldu
Aynen canim beklicem bakalim sagol umarim sende cift cizgiyi gorursun en kisa zamandaCnm daha adetine var, boşuna stres yapma. Gecen ay ben sabah yapmıştım böyle seninki gibi zar zor göreceğim bir çizgi çıkmıştı, üstelik ilk idrardı. Ama akşamı yaptığımda ki fotosunu atmıştım resmen pembe çizgiyi gördüm. Üstelik fotodakinden netti. Ertesi sabahki ise daha koyuydu. Hemen ümitsizliğe kapılma, adet gününüm geçmesini bekle❤
AminnnnAynen canim beklicem bakalim sagol umarim sende cift cizgiyi gorursun en kisa zamanda
gitme canım ya kendini bilmezler için değmezBen üyeliğimi iptal edeceğim cnm, gitmeden iyi dileklerim dualarım sizinle inşallah sende konuyu açan arkadaşta, bu ay müjdeli haberi alırsınız.. Dualarım sizinle❤