- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
Bence arkana bakmadan kaç
bir kaç defa yanımda da kızlardan rahatsız olacağım biçimde bahsettiler,hiç hoşlanmam böyle erkek muhabbetinden ..
İlk başlarda mi kız sohbetleri vardı sadece yoksa her bulusmanizda mı bu kız muhabbetleri..eger hep öyleyse uzak dur. Değilse seni merak etmesi falan güzel.
Demek ki sana olan kibar davranislarinda numara yapiyor. Numara yapan erkekten hayir gelmez, baska kizlarin arkasindan kotu konusan da.
Kötü konuşma derken sadece arkadaşının bir kızla birlikte olduğunu söyledi hoşuma gitmeyen bu oldu
Uğraşmaya değmez. Parasıyla kibirlenen ve her kızla çıkandan hayır gelmez. Ha dersen ben onu adam ederim filan o zaman başka uğraşırsın. Ama birkaç ay sonra eski kız arkadaş sıfatına düşmek istemiyorsan ki zaten çapkın boşver uğraşmaya değmez derim.
Ona mi kalmis...
üniversitede olur öyle muhabbetler bence çok da mühim değil. ama biraz uçarı bi tipe benziyor. siz de o söyleminden bile rahatsız olduysanız, bence karakterleriniz de pek uymuyor. çok bulaşmayın derim
aynen hoşlanmadıgınızı anlamıştır muhtemelen. tanımadan ne oldugunu bilemezsiniz. belki de gerçekten sizden hoşlanıyor ve sizi incitmemeye çalışıyorBenim yanımda normalde olduğundan çok daha kibar ve özenli davranıyor ve o tür muhabbeti asla acmiyor kafamı karıştırıyor,belkide benim davranışlarima bakarak bunu yapıyor yani karakter farklılığı belki de haklısınız
bir sorun yok.=)
o da seni önemsiyor belli ki.
benim de kibirli bir sevgilim vardı. mesleğiyle çok övünürdü altan alta. bazen de aleni olarak.
ben de sessiz sakin dinlerdim. gülümserdim. bir şey demezdim.
çünkü bana çok saygı ve sevgi doluydu.
ben olgunluk yaparak sakince karşıladım bu durumu.
sonra yapmadı öyle şeyler. biz iyice yakınlaşınca böyle oldu. zaman ver. akışına bırak ve tadını çıkarmaya bak.
güzel şeyler bunlar. her ilişki insana bir şeyler öğretiyor.
kimisi yıkarak, kimisi mutlu ederek, kimisi inişli çıkışlı ruh hallerine sokarak, soru işaretleri bırakarak vs.
böyle böyle büyüyoruz. çok takılma yani.
ilişkiler konusunda oldukça deneyimli biri olarak tavsiye verdim. =) üzülmekten bu kadar korkmamak lazım. sakin ol.
aynen hoşlanmadıgınızı anlamıştır muhtemelen. tanımadan ne oldugunu bilemezsiniz. belki de gerçekten sizden hoşlanıyor ve sizi incitmemeye çalışıyor
Kendini kaptirmayacaksan arkadas olarak görüş hem daha iyi tanima firsatin olur iyice taniyinca artisini eksisini tartarsin sonra verirsin kararini simdi 1-2 hosuna gitmeyen konu yuzunden kestirip atarsan aklinda kalirmi bilmemki ilerde aslinda oyle biri degilmis ben yanlis yorumlamisim diyecegine cizgiyi asmadan arkadas gibi takilin biraz bak bakalim kimin nesiymis nasil bi tipmis yok kaptiririm ben diyosan uzak durmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?