• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönül işleri??

Böyle erkeklerde ne buluyosunuz anlamıyorum. Görüşmeniz bile hata

Kibar davranıyor çevremdeki çoğu erkeğe göre sadece kafamı karıştıran bazı şeyler var yazdığım gibi,sizin böyle düşünmenize sebep olan benim anlamadığım şey ne pek tecrübem yok da:(

Kibar davranıyor çevremdeki çoğu erkeğe göre sadece kafamı karıştıran bazı şeyler var yazdığım gibi,sizin böyle düşünmenize sebep olan benim anlamadığım şey ne pek tecrübem yok da:KK43:

Sana karşı oldukça ilgili ama ortada hâla bir şey yok, neden? Bir erkel bir kadına karşı bu kadar samimiyse o kadına karşı hisleri vardır demektir. E senden de karşılığını bulmuş. Neden bir ilişki yok ortada? Kibirli olduğunu sen söyledin zaten. Ortamda kız muhabbeti yapan erkek pek sağlam değildir

Sana karşı oldukça ilgili ama ortada hâla bir şey yok, neden? Bir erkel bir kadına karşı bu kadar samimiyse o kadına karşı hisleri vardır demektir. E senden de karşılığını bulmuş. Neden bir ilişki yok ortada? Kibirli olduğunu sen söyledin zaten. Ortamda kız muhabbeti yapan erkek pek sağlam değildir

Ben bu acıdan düşünmemişim pek,teşekkürler gerçi biz ikinci dönem tanıştık,pek birlikte vakit geçirmedik bu ilgi yaşadığımız yere dondugumuzden beri yoğun olarak var,ama dediğim gibi çoğu kızla iletişimi var bence .. Ben mesafeli durmaya uğraşıyorum yazmadım mesela şu ana kadar hiç hep o yazıyor,cevap vermemek kezbsnlik gibi geliyor kibar bir insan var karşımda belki diyorum sadece arkadaşlık kurmaya uğraşıyor?? Iliski,sevgilik konusunda bişey konuşulmadi henüz

Back