- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Evet güzel bi detay olur bak çocuk onu çizmeni istemiş zaten bunu değerlendirmiş olursun beklemediği bi zamanda da güzel bi süpriz olur, bana da bi karakalem borcun olur artıkın tatlıya bağlarsak ehehBirde canımcım karakelemim iyidir o benden onu çizmemi istemişti eğer muhabbet güzel ilerlerse sence cizdiğim kadarını ona atmalı mıyım bak seni çiziyorum diyerekten
peki ya işler istediğim gibi gitmezse beni teselli edecek misin yineValla öyle oldu aman olsun be beraber söveriz unutursun nolcak sen elinden geleni yapmış olcaksın hem içinde kalmamış olcak işte, en kötü pişmanlık yapmadıklarımızmış
Tabi ki canım benim seve seve :)Evet güzel bi detay olur bak çocuk onu çizmeni istemiş zaten bunu değerlendirmiş olursun beklemediği bi zamanda da güzel bi süpriz olur, bana da bi karakalem borcun olur artıkın tatlıya bağlarsak eheh
Dur dur şimdi değil önce bi konuşun bakalım nabız al biraz seni de bi gazliyip bi frenlemek lazım delikızTabi ki canım benim seve seve :)
Az bisey çizdim ona göndereyim mi yani bak seni çiziyorum diye
ya kafam çorba oldu sayenizde yorum yapanların yarısı olumsuz yarısı olumlu düşünüyorCıks olmaz bu adamdan zatende olmamis,
Senden etkilenmiyor belli etkilenseydi 4 gun boyunca seni tavlamaya calisir gorusmek ister senle vakit gecirmek icin didinirdi.
Bosver gitsin önündeki maclara bak :)
Kuzum benim, bu duruma neyin olumlusu yapabilir ki evet mesaj atar gecersin. Yine sen yazdin diye konusulur.ya kafam çorba oldu sayenizde yorum yapanların yarısı olumsuz yarısı olumlu düşünüyor
Ve emin ol olumlu bir durum olsaydi ben onu igne ipligi gibi ceker alirdim, ordan yorumlamaya baslardim .ya kafam çorba oldu sayenizde yorum yapanların yarısı olumsuz yarısı olumlu düşünüyor
Canımcım şimdi mesaj attı bişey yazmamış iki tane anlık foto göndermiş kendisinin ne yapim şimdi ben :))Dur dur şimdi değil önce bi konuşun bakalım nabız al biraz seni de bi gazliyip bi frenlemek lazım delikızedicem tabi teselli inş gerek kalmaz ama
Sen de foto at madem güzel bu da bi gelişme sankim, yüzün gülüyosaCanımcım şimdi mesaj attı bişey yazmamış iki tane anlık foto göndermiş kendisinin ne yapim şimdi ben :))
bende karakalem çalışmasını attım daha bitmemişti gerçi ama, bakalım ne diyecek tanıyabilecek miSen de foto at madem güzel bu da bi gelişme sankim, yüzün gülüyosa
Hadi bakalım güzel şeyler mi oluyo neeebende karakalem çalışmasını attım daha bitmemişti gerçi ama, bakalım ne diyecek tanıyabilecek mi
ağzının kenarı nı sill kııııızzzHadi bakalım güzel şeyler mi oluyo neee
Eheheh yalarınnağzının kenarı nı sill kııııızzzbal damliyiii
Vaaay ya ne güzel çizdin öyle sen yazmış ne cevap yazayımmEheheh yalarınn
Yok aşırı ısrar et yapış adama kaç konu oldu hala anlamıyor yahuHaklı olabilirsin bende kendimi geri çekeyim yani öyle mi
durum farklı gelişti bu sefer tatlışımmYok aşırı ısrar et yapış adama kaç konu oldu hala anlamıyor yahu
yok yawdurum farklı gelişti bu sefer tatlışımm
Gerisi sen de tatlım kafana göre içinden geldiği gibi muhabbet et, sen adımı attım artık ona iş düşüyo biraz da o ilişkiyi artık netleştirmeye götürcek yada götürmicek, sen normal muhabbet et sıcak bi şekildeVaaay ya ne güzel çizdin öyle sen yazmış ne cevap yazayımm
tamam tatlımm dediğin gibi yapıcam da bi cevap söyle yahuu ne desem ki acabaaGerisi sen de tatlım kafana göre içinden geldiği gibi muhabbet et, sen adımı attım artık ona iş düşüyo biraz da o ilişkiyi artık netleştirmeye götürcek yada götürmicek, sen normal muhabbet et sıcak bi şekilde