- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Evet daha adı konulmamıştı ilişkininSanırım adı konmamıl ilişki.
Hayır gelmez,tavsiye etmem.
Ne yapmalıyım sence bi kere mesaj atıp nabzını mı ölçmeli yoksa kendimi geri mi çekmeliyimWayyy umutsuz gelmis konu basligindan bile bellikuzum sana onceki konunda da yazmistim. Bu adamla cix olmaz bu is.
Haklı olabilirsin bende kendimi geri çekeyim yani öyle miGönlü olan adam, umudun zerresini görse kendini geri çekmez. Bu zamana kadar gördüğüm en net şey bu. Yani bence ilgisi yok, yoksa kesinlikle 3-4 gün yazmamazlık etmez.
Kuzu yeni gelişmeler oldu ya o yüzden karışıklık olmasın diye yeni konu açtımEee bu konun zaten var.Ordan neden devam etmiyosun ? Ayrica bu olmayan iliskiyi de bosver artik.Bisey olacagi yok.Adamin gonlu yok.Bosuna eziyet kendine.
Ne yapmalıyım sence bi kere mesaj atıp nabzını mı ölçmeli yoksa kendimi geri mi çekmeliyim
Bence çek, hadi diyelim gerçekten senden ışık göremedi ama sen yazdıktan sonra devam ettirmesi hayra alamet değil.Haklı olabilirsin bende kendimi geri çekeyim yani öyle mi
Ben ona duyglarımı açtıktan sonra bazen ilgili bazen normal davrandı dediğim gibi soğukluk sezmemiştim amaBence çek, hadi diyelim gerçekten senden ışık göremedi ama sen yazdıktan sonra devam ettirmesi hayra alamet değil.
Ölü taklidi yapayım en iyisi belki merak uyandırabilirimBence ne yapmaliyim diye sormamakla ise baslayabilirsin:) herkesin dogrusu farklidir burdan fikir al ama hepimizin dedigini uygularsan adamin gozunde sorunlu olursun :)
Ben olsam hic ugrasmam bitti gitti aradi mi acmam cvp vermem bu sayfayi kapatir onumdeki maclara bakarim.
Olmayan bir iliskiyi kurtarmaya calisman takdire sayan bir davranis ama artik bir dur kuzum :)))
Kuzu yeni gelişmeler oldu ya o yüzden karışıklık olmasın diye yeni konu açtım
Umut yok mu diyosun yani
Peki ben bu aşamada ölü taklidi mi yapmalıyım yoksa normal yaşamıma devam mı etmeli instagramda story paylaşımı falanYok umut malesef.Gelisme dedigin de malesef zoraki bir konusma.Onun disinda bisey olmaz bu adamdan.
Ölü taklidi yapayım en iyisi belki merak uyandırabilirim
Peki sosyal medya da falan story paylaşmak istesem paylaşayım mı4 gündür yazmıyorsa bişey yapma.
Sizi zerre umursamayan bir adam var ve hala ne yapmaliyim diyorsunuz? Siz cok sey bile yapmissiniz duygularinizi acmissiniz. Adam sizi istemiyor artik anlayin.