Gonapeptyl Kullananlar var mı ?

eandb

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
187
54
33
Merhaba kızlar 15 Temmuz Pazartesi günü günde 1 adet olmak üzere 5 günlük klomen tedavisine başladım.

Klomen 19 Temmuz Cuma günü bitti.

29 Temmuzda(dün) ise yumurtam 20 mm ulaştı.

Çatlatma iğnesi olarak 2 seçenek yazdı doktor ovitrelle ve Gonapeptyl .

Ovitrelleyi 5 eczanede bulamadım.En son 1 eczanede Gonapeptyl buldum 2 adet yazmıştı doktor.

Dün onları yaptı ama hiç bu iğneyi kullanıp hamile kalan var mı ?

Gonapeptyl

Merhaba kızlar 15 Temmuz Pazartesi günü günde 1 adet olmak üzere 5 günlük klomen tedavisine başladım.

Klomen 19 Temmuz Cuma günü bitti.

29 Temmuzda(dün) ise yumurtam 20 mm ulaştı.

Çatlatma iğnesi olarak 2 seçenek yazdı doktor ovitrelle ve Gonapeptyl .

Ovitrelleyi 5 eczanede bulamadım.En son 1 eczanede Gonapeptyl buldum 2 adet yazmıştı doktor.

Dün onları yaptı ama hiç bu iğneyi kullanıp hamile kalan var mı ?

Gonapeptyl

Merhaba canım konun biraz eski ama bende Salı günü çatlatma iğnesi gonalpeptyl kullandım bugüne kadar gebelik testi çok çok silikti sırf iğne etkisi nezaman bitecek diye takip edeyim dedim bugün iğnenin 4.günü ve gebelik testi negatif bu kadar erken mi iğne etkisi geçti bilgin varmı ?

Merhaba canım konun biraz eski ama bende Salı günü çatlatma iğnesi gonalpeptyl kullandım bugüne kadar gebelik testi çok çok silikti sırf iğne etkisi nezaman bitecek diye takip edeyim dedim bugün iğnenin 4.günü ve gebelik testi negatif bu kadar erken mi iğne etkisi geçti bilgin varmı ?
Selamlar, ben testim olmadığı için takip yapamamıştım ve iğneden 15 gün sonra regl oldum tutmadı maalesef

X