- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
- Konu Sahibi portakal_kokusu
-
Allah hayırlısını versin benimde pko var ve eşinden Sperm skntisi mevcut. İkinci sansimizi tüp bebekten yana kullanmak isyedik. Bugün toplandı fakat 1 ay sonra transferi yapılacak. Tüp bebek dediği için neden moralini bozuyorsunki ya hiç bir tedavi yöntemi derdine derman olmasaydı. Çok şükür bunada. Hiç canını skma elbet bir gün bizimde yüzümü gülecek.Bende bugun ikinci asilama icin basladim igneye birinci asilamam tuttu ama dusuk oldu maalesef. Benim polikistikoverim var esimdede biraz da olsa sperm sıkıntısı var. Bu doktor hic umitli konusmadı bugun tup bebek yaptırın dedi cok morelimi bozdu bizde bi keren daha deneyelim dedik. Insallah bu tutar ve devam eder hamilelik. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ya maddi manevi sarsiliyoruz bu durumda biz asilamaya baslicaksak niye araya tup bebegi katiyo bi yapalim olmazsa teklif et degilmi. Cok sukur evet Allah herseyin dermanini vermis. Nasil peki yumurta toplatmak zormu niye bir ay ertelendiAllah hayırlısını versin benimde pko var ve eşinden Sperm skntisi mevcut. İkinci sansimizi tüp bebekten yana kullanmak isyedik. Bugün toplandı fakat 1 ay sonra transferi yapılacak. Tüp bebek dediği için neden moralini bozuyorsunki ya hiç bir tedavi yöntemi derdine derman olmasaydı. Çok şükür bunada. Hiç canını skma elbet bir gün bizimde yüzümü gülecek.
Doğru söylüyorsun asilama sizin için çözüm değilse tüp bebeği en başında soyleseymis. Evet bu süreçler çok zor maddi manevi dedin gibi sarsıyor. Benim 12 adet toplandı. İlk gün biraz zor geçiyor bugün daha rahatim. Progesteron değerim yüksek çıktı o yüzden ertelediler.Ya maddi manevi sarsiliyoruz bu durumda biz asilamaya baslicaksak niye araya tup bebegi katiyo bi yapalim olmazsa teklif et degilmi. Cok sukur evet Allah herseyin dermanini vermis. Nasil peki yumurta toplatmak zormu niye bir ay ertelendi
Hrs kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde PROF. DR Tarık Aksu yaptı canim. Adetini 2. Gününde gittim yumurta durumuna ve e2 progesterön tahlillerim göre iğne dolarını belirledik 4 gün sonra tekrar gittım gelişime baktı çatlama ignesinı vuracagim günü belirledik. Çatlama ignesinden ertesi gün hiçbir ilaç kullanmadım ondan sonraki gün asilama icin aldılar. Benim asilamam gecikti çünkü hiç tahmin edemediğimiz eşimde Problem çıktı.Portakal_kokusu aşılamayı nerede yaptırdın, dr a ne sıklıkla gittin biraz bilgi verebilir misin? Ben de pazartesi günü dr a gideceğim ve bu ay aşılama yapılacak. Pcos hastasıyım.
Cevabın için çok teşekkürler. Ben geçen ay hsg çektirdim bu aydan çok ümitliydim olmadıHrs kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde PROF. DR Tarık Aksu yaptı canim. Adetini 2. Gününde gittim yumurta durumuna ve e2 progesterön tahlillerim göre iğne dolarını belirledik 4 gün sonra tekrar gittım gelişime baktı çatlama ignesinı vuracagim günü belirledik. Çatlama ignesinden ertesi gün hiçbir ilaç kullanmadım ondan sonraki gün asilama icin aldılar. Benim asilamam gecikti çünkü hiç tahmin edemediğimiz eşimde Problem çıktı.
Benim icin asilama 1200 civarı ilaçlar 400 civarı tuttu. Doktoruna guveniyor musun? Sinirlerini hiç bozma. Ayrıca psikolojik destek almanı öneririm. Hastanemde tüp bebek hastalarına tedavi veren doktorum mevcut.Cevabın için çok teşekkürler. Ben geçen ay hsg çektirdim bu aydan çok ümitliydim olmadışimdi pzartesi aşılamaya başlamak için gideceğiz. Eşimin değerlerinde problem yok ama bende pcos var. 1 senedir uğraşıyoruz artık iyice sinirlerim boZuldu. Aşılamada dr kontrolleri ilaçlar vs yaklaşık ne kadarlık bir ücret ödeniyor?
Yumurta toplama anestezi ile mi yapiliyo peki. Zor geciyo derken biraz daha anlatirmisin. Yada soyle sorim asilamadan ne farki varDoğru söylüyorsun asilama sizin için çözüm değilse tüp bebeği en başında soyleseymis. Evet bu süreçler çok zor maddi manevi dedin gibi sarsıyor. Benim 12 adet toplandı. İlk gün biraz zor geçiyor bugün daha rahatim. Progesteron değerim yüksek çıktı o yüzden ertelediler.
Evet anestezi ile yapiliyor. Aşılamada eşinin spermlerin enjekte ediyor. Tüp bebekte ise yumurtaları toplayip embriyo lari enjekte ediyorlar. Enjekte etme işlemi aynı tek fark yumurta toplama.Yumurta toplama anestezi ile mi yapiliyo peki. Zor geciyo derken biraz daha anlatirmisin. Yada soyle sorim asilamadan ne farki var
1 sene içinde bu 3. Dr um ve artık güvenmek istiyorumBenim icin asilama 1200 civarı ilaçlar 400 civarı tuttu. Doktoruna guveniyor musun? Sinirlerini hiç bozma. Ayrıca psikolojik destek almanı öneririm. Hastanemde tüp bebek hastalarına tedavi veren doktorum mevcut.
Benim icin asilama 1200 civarı ilaçlar 400 civarı tuttu. Doktoruna guveniyor musun? Sinirlerini hiç bozma. Ayrıca psikolojik destek almanı öneririm. Hastanemde tüp bebek hastalarına tedavi veren doktorum mevcut.
Evet yumurtaları çok uyarmamak için düşük doz başlıyorlar pko hastalarına. Umarım hersey güzel olur.1 sene içinde bu 3. Dr um ve artık güvenmek istiyorumçocuk isteğime rağmen pcos için 5 ay diane 35 kullandırdı ilk gittiğim dr. Su anki dr umun söyledikleri daha mantıklı geldi.Önce hsg istedi, sonrasında aşılama sonrasında da tüp bebek dedi. En fazla 2 aşılama önerdi. Pcos ta yumurtalıkların uyarımı faz olabiliyormuş vs. Ama okuduğum kadarıyla ilk aşılamada başarı şansı çok düşük
Umarım canım umudum kırıldı çok Sen ne durumdasın? Tüp bebek mi deneyeceksin?Evet yumurtaları çok uyarmamak için düşük doz başlıyorlar pko hastalarına. Umarım hersey güzel olur.
Tüp bebek canım yumurtalar toplandı. Diğer ay transferi yapılacak hayırlısıyla. Umudunu yitirip tedaviden yada doktordan bişeyler beklemek çokta mantıklı değil bence umudunu tekrar geri kazan olacağına inan. Bende yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum çok zor evet her tedaviye başladığımda hep bir Umudum var. Tedavİ olumsuz sonuçlandığını ağlıyorum üzülüyorum ama sadece 1 gün ertesi gun yeni umut doluyor içim.Umarım canım umudum kırıldı çok Sen ne durumdasın? Tüp bebek mi deneyeceksin?
Hayılısıyla inş tedavilerimizden sonuç alırız. Senin de güZel haberlerini bekliyorum.Tüp bebek canım yumurtalar toplandı. Diğer ay transferi yapılacak hayırlısıyla. Umudunu yitirip tedaviden yada doktordan bişeyler beklemek çokta mantıklı değil bence umudunu tekrar geri kazan olacağına inan. Bende yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum çok zor evet her tedaviye başladığımda hep bir Umudum var. Tedavİ olumsuz sonuçlandığını ağlıyorum üzülüyorum ama sadece 1 gün ertesi gun yeni umut doluyor içim.
İnşallah canım beklemedeyim.Hayılısıyla inş tedavilerimizden sonuç alırız. Senin de güZel haberlerini bekliyorum.
Merhaba canim insallah hayirlisiyla tutmustur aşilaman bende 16 ocakta asilama oldum fakat tutmadi 29 ocakta reggl oldum hayirlisi boyleymis demekki sen bi sonuc alabildin mi cok merak ettim1. GUNUM
Evet herseye ragmen Allahin izni ile asilamamiz yapildi. Beklenmedik seylerle karsi karsiya kaldik. Hayirlisi. Asilama sonunda kasiklarimda hafif derece agrim oldu. Genellikle yatarak dinlenmeye calistim. Tabi evli bir bayan ne kadar yatabilirse. Bugunluk boyle gecti. Herseyin hayirlisi. Beklemedeyim
Yok canım sonuç alamadım ve Tüp Bebek tedavisine başladım.Merhaba canim insallah hayirlisiyla tutmustur aşilaman bende 16 ocakta asilama oldum fakat tutmadi 29 ocakta reggl oldum hayirlisi boyleymis demekki sen bi sonuc alabildin mi cok merak ettim
Asilama gibi iğne tedavisi goruyorsunuz daha sonra asilama yapılacağı zamn tüp bebekte yumurtalar toplanıyor. Sonrasında eşten alınan sperm ile dolleniyor. 2 ile 5 gün arasında kan sonuçlarını normalde ise transferi yapılıyor.Tecrubelerini anlatirmisin canim nasi, ilerliyor aşamalsr slilsms gibi mi oluyor yoksa degisik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?