Gonalf+ovitrelle kullanip asilama yaptiranlar..

Merhaba canim insallah hayirlisiyla tutmustur aşilaman bende 16 ocakta asilama oldum fakat tutmadi 29 ocakta reggl oldum hayirlisi boyleymis demekki sen bi sonuc alabildin mi cok merak ettim

canım senin aşılaman tutamış sanırım, hemen ardından yeniden aşılamaya mı başlayacaksın? Dr'un ne önerdi?

Merhaba ya ben aslinda burda mesaj nasil yazacagimi bilemedim direk basligin altina o yuzden size cevap verir gibi bir secenek secmek zorunda kaldim ayni surecleri bende uzun zamandir yasiyorum bir iki hafta icinde benimde asilamam yapilacak ama ciddi anlamda korkuyorum islem sirasinda nasil birsey oluyor herkes farkli seyler soylemis guvenemedim kimseye tecrubenizi paylasirmisiniz benimle

Merhaba sanirim gruba burdan cevap yaziliyor insallah hepinizin emeklerini isteklerinizin cevabini verir rabbim. Hic kolay surecler degil maalesef. Bende 4 yila yakindir bebek istiyorum ama bir turlu kismet olmadi ilk defa asilama yaptiricam ama sonuc ne olur bilemiyorum bir umutsuzum bir umutlu karmakarisik duygularim

Merhaba
Klomenle 6 yumurtam olustu, çoğul ihtimalinden dolayi aşılamam iptal oldu.
Bu ay da gonalf 300 kullanıyorum. 37.5 ve bazen de 25 ünite. Yani cok cok az. Ama her iğne yerim morariyor, bir iki gün sonra yeşil oluyor,sonra geçiyor. Biseyi yanlış mi yapiyorum acaba?

Cildin hassas oldugu icin olabilir. Doktorun dozunu ole ayarladiysa vardir bildigi. Benimde bazen hafif morarmalar oluyordu

Benim de aşılama gunum belli oldu. Çarşamba inşallah. Gonalf kullanıyorum 2 haftadır,kendim yapıyorum.
Bu gece 4te ovitrelle catlatma iğnesi yapacağım. Karindan aynı diğerleri gibi vur dedi hemşire. Ama tedirginim, yapabilir miyim yoksa hastaneye mi gitsem bilemiyorum

Yapabilirsin digerlerinden farkli olmayacaktir.

Arkadasalar yeni uye oldum sirf bu konulari ogrenmek adina 1 yildir deniyoruz olmuyo asilamayi istiyoruz.adetin 2 3 gunu gelin dediler diger tahliler tam rahim filmi falan temiz simdi igne olucakmisim nasil bi igne gobekten vurmak sartmi kac gun yapiliyo bu igneler ve yan etkisi cok mu korkuyorum

10-12 gün arası yapılıyor canım gözünü korkutmak istemem ama günde 3 tane iğne olacağın zamanlar da olacak clexane gonalf cetrotide bi de ovittelle bunlar göbekten malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…