- 16 Aralık 2016
- 70
- 19
- 3
- 36
- Konu Sahibi portakal_kokusu
-
Klomen kullandiniz mi? Bende de pko var ve klomen hic bi ise yaramadi. 3 ay bekleyip igne tedavisine gececegim.Pko hastasiyim ve 2 tane yumurtam olusmus. 1 ocakta catlatma ignemi vurdum. Suan icin agri ve benzeri birsey hissetmiyorum. Bilgilendirmeye devam edecegim...sali gununu bekliyorum...
Merhaba klomen kullandim bende bir faydasi olmadi. Diger ay igne tedavisine gectim bugunde asilamam yapildi.Klomen kullandiniz mi? Bende de pko var ve klomen hic bi ise yaramadi. 3 ay bekleyip igne tedavisine gececegim.
Konuyu takipteyim...
Yani igne tedaviside mi bi ise yaramadi yoksa siz direk asilama mi yaptiniz?Merhaba klomen kullandim bende bir faydasi olmadi. Diger ay igne tedavisine gectim bugunde asilamam yapildi.
Igne tedavisinden sonra asilama yapilmakta.Yani igne tedaviside mi bi ise yaramadi yoksa siz direk asilama mi yaptiniz?
Biliyorum ama ben klomen kullandim bi ise yaramadi dedigim gibi. Doktor igne tedavisine baslayalim dedi. Yani igneyle yumurtalari gelistirmeye calisicaz. Eger yine hamile kalamazsam igneyle beraber asilama da yapilacak.Igne tedavisinden sonra asilama yapilmakta.
Soyle soyleyim canim igne tedavisi yaptiriyosun yumurtalar gelisiyor. Sonra yumurta catlatma ignesi vuruluyor. Eger asilama istersen ona gore istemezsen sizin icin iliski zamani belirleniyor. Ben ilk defa igne kullandim ve kendi istegimle asilama yaptirmak istedim. Bu eslere kalmis islem kolay fakat esler icin skntili bi surec oluyor. Sperm ornegi vermek felan. Sana tavsitem sudur sen igne tedavisi olurken esin icinde sperm sayimi yaptirmaniz bizler bukadar tedavi olurken esler ne durumda hic bilmiyoruz benim bugun yasadiklarima dayanarak konusuyorum. Bazen sperm azligindan normal yolla hamile kalmak zor oluyor. Hakkimizda hayirlisi olsun.Biliyorum ama ben klomen kullandim bi ise yaramadi dedigim gibi. Doktor igne tedavisine baslayalim dedi. Yani igneyle yumurtalari gelistirmeye calisicaz. Eger yine hamile kalamazsam igneyle beraber asilama da yapilacak.
Amin insallah. Zaten benim doktorum esimden de sperm testi istedi onu da yaptiricaz. Insallah onda bi sıkıntı cikmaz ya.Soyle soyleyim canim igne tedavisi yaptiriyosun yumurtalar gelisiyor. Sonra yumurta catlatma ignesi vuruluyor. Eger asilama istersen ona gore istemezsen sizin icin iliski zamani belirleniyor. Ben ilk defa igne kullandim ve kendi istegimle asilama yaptirmak istedim. Bu eslere kalmis islem kolay fakat esler icin skntili bi surec oluyor. Sperm ornegi vermek felan. Sana tavsitem sudur sen igne tedavisi olurken esin icinde sperm sayimi yaptirmaniz bizler bukadar tedavi olurken esler ne durumda hic bilmiyoruz benim bugun yasadiklarima dayanarak konusuyorum. Bazen sperm azligindan normal yolla hamile kalmak zor oluyor. Hakkimizda hayirlisi olsun.
4-5. GUNUM3.GUNUM
Bugun hafif karin alti agrimasi,karinda sislik ve kabizlik vardi. Onun haricinde baska skntilarim olmadi cok sukur merakla beklemedeyim.
Canim merhaba asilaman tuttu mu9. GUNUM
Bugun idrar testi yaptim ve ikinci cizgi silik cikti. Cuma gunu kan testi yaptircam bakalim hayirlisi. Belirtiler ayni devam. Gogus agrilari kasik batmalari ve agrisi akinti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?