gonalf 75 kullananlar

Insalla canim hic umudum kalmamisti ama sizlerle konustuktan snra tekrar bir umut dogdu icimde canim allahim onsalla bizlere nasip eder insalla allahim duy sesimizo bizlere de bir evlat nasip et

Umudunu asla yitirme canım Umudunuz bizim mutlulugumuz Rabbim bu yalvarislarimizi duyacak karşılığında da bize nur topu gibi bebekler verecek insallah

Folik asit vermedi doktor bana canim ya. Progestan fitil kullaniyorum hala
Nasıl
vermedi nasil dr bunlar ya sinir oldum canım benim gebelik düşündüğün anda başlıyorsun gebelik olsada olmasada fifolik asite devam ediyorsun ben 1.5 yıl içtim canım tedavi başlar başlamaz folik asite başlıyorsun gebelik olustuktan sonra 12. Haftaya kadar iciyorsun sonra Dr ya decavit veriyor yada elevit ama folik asit çok önemli vitamin zaten hiçbir zararı yok aksine çok faydalı hemen hepiniz başlayın çok önemli

Canım bu arada progestan ve folik asit farklı ilaçlar aynı anda kullanmanda sakınca yok

Nasıl
vermedi nasil dr bunlar ya sinir oldum canım benim gebelik düşündüğün anda başlıyorsun gebelik olsada olmasada fifolik asite devam ediyorsun ben 1.5 yıl içtim canım tedavi başlar başlamaz folik asite başlıyorsun gebelik olustuktan sonra 12. Haftaya kadar iciyorsun sonra Dr ya decavit veriyor yada elevit ama folik asit çok önemli vitamin zaten hiçbir zararı yok aksine çok faydalı hemen hepiniz başlayın çok önemli
Eski doktorum vermisti evde var kullanim o zaman onu ben

Evet canım eğer gebelik varsa daha yükselişe geçmemiş olması lazım çünkü ben az önce baktım çatlatma iğnesini vurduktan sonra 14. Gün drum beta hcg istemiş 14. Gün 12.55 çıkmış benimki 16. Günde 274çıkmış çok erken yapmışsınız daha belli olmaz canlarim
yanı su an cıkan deger olması gereken deger ınsallah cuma gunduz ya da pazar gece acılde yaptırmayı dusunuyorum yuzumuz gulsun ınsallah

Canim bir mi cikti senin ki ben senden pozitif bekliyodum. Ama sende erken yaptin deil mi benim gibi
canım sen iğneyı çarşamba yaptın ben cuma yaptım ewet testlerı cok erken yaptık sanırım olsun hıc degılse bır deger cıktı ona da sukur belkı gercek b-hcg dır bu degerler ınsallah oyledır

yanı su an cıkan deger olması gereken deger ınsallah cuma gunduz ya da pazar gece acılde yaptırmayı dusunuyorum yuzumuz gulsun ınsallah

Canim o zaman benim ki de normal oluyo degil mi

Canim o zaman benim ki de normal oluyo degil mi
ewet cnm normal yukarda da yazdım bak bı oncekı gebelıgımde 23 haftalık olanda ben yıne dayanamadım ıgneden on gun sonra test yaptım 0.72 çıktı sonra umudumuzu yıtırmedık ama hıc bı hafta sonra tekrar test yaptırdım adet gunumde 116 cıktı ıkı gun sonra da 285 çıktı çok güzel artarak devam ettı bence yıne aynısı olacak cnm

canım sen iğneyı çarşamba yaptın ben cuma yaptım ewet testlerı cok erken yaptık sanırım olsun hıc degılse bır deger cıktı ona da sukur belkı gercek b-hcg dır bu degerler ınsallah oyledır
Insalla canim tek temennim o insalla bebisler gelir cok cok cok istiyrum allah herkese nasip etsin bizlere de

ya ben bu heyecanla duramam kı çarsamba esımden gızlı gıder yaptırırm ben yaaa valla dayanamıycam
:-) bende 12.55 çıkınca eşime cuma günü yaptircam dedim ama perşembe yaptırdım en azından test sonucu çıkana kadar o strese girmedi sonuca bakmadan önce de ayetel kürsi okuyup RABBİM duami bize hayırlı eyle hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et diye dua ettim elim titreyerek tuşa bastım ve sokkk 274 hayatımda ilk defa sevinçten ağladım RABBİM hepinize nasip etsin inşallah

:-) bende 12.55 çıkınca eşime cuma günü yaptircam dedim ama perşembe yaptırdım en azından test sonucu çıkana kadar o strese girmedi sonuca bakmadan önce de ayetel kürsi okuyup RABBİM duami bize hayırlı eyle hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et diye dua ettim elim titreyerek tuşa bastım ve sokkk 274 hayatımda ilk defa sevinçten ağladım RABBİM hepinize nasip etsin inşallah
ya şimdi bu bır olan sonuc dıyleım 5 çıkarsa zaten demekkı bebek var tutunmaya calısıyo dıye umutla beklerım ha belkı tutunamaz ama en azından o umutla beklerım ay duramam ben valla carsdamba yaptırcam testı

Canlarim ben az once fitil kullandim cubugu cikardigimda fitil cubugnda kanda geldi kotu bisey deildir insalla ya

X