gonalf 75 kullananlar

senın yuzunden olmadı cnm aklımda hiçbir art nıyet yokken karsı tarafın senın hamıle olmanı ıstemedıgı ve bu durumdan sevınecegı gıbı bırsey soylemesı ustelık bunu ben dusunuyormusum gıbı soylemesı hıc hos olmadı yazılanları okumussundur sen de bebıs olursa yazarım sana cnm Allah hepımıze tatırsın bu duyguyu
AmIn canim benim yine de pozitif dusunelim bu mubarek gunde birbirimizi kirmayalim

Evet ca
Canim sen kendini üzme senlik bir durum yok niye üstüne aliniyorsun arkadaş konuyu baya uzattı hassas olmasına bagliyorum önemli değil ne isterse desin benim en çok korktuğum şey insanları kırmak ben yastığa başımı koydugumda icimin rahat olmam lazım inşallah güzel sonuçlar alırız sen niye erkenden yaptın normalde çarşamba yapman gerekiyordu herhalde çünkü biz seninle aynı gün çatlama iğnesi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam Allah hepimize tattirsin hatta benden önce size ve çevremde tanıdığım kim varsa ona tattirsin sonrada bana versin Rabbim
Im carsamba yapmam gerekti ben dayanamadim yaptm cumartesi ama 1.45 cikti moralim bozuldu uzuldum agladim ama hersey daha bitmedi carsamba tekrar yapcam insalla bu kez hayal kirikligina ugramam:-(

R
Ooo kızlar cosmussunuz canlarim şuan yaşadığınız herşey çok normal takmayin yada aslında ben kötü muyum yada öyle mi anlaşıldım diye yipratmayin birbirinizi hepsi gonal f catlatma ignesinin ve bu gergin bekleyişinizin yüzünden oluyor birde bahar yorgunluğu var tabi tuz biber ekiyor hatırlarsınız söylemiştim ablamda tedavi görüyor o kadar küçük şeylerden kavga çıkardı ki sasar kalırsınız tabi onu gerçekten anlayan sadece ben oldum enistem dahil kimse inanmadi abartiyor dedi uzmeyin birbirinizi çünkü ikinizde aynı anda aynı tedaviyi görüyorsunuz üstelik en çok dua ettiklerimdensiniz inşallah bu ay güzel haberlerinizi alicam
Ranagulnaz moralim cok bozuk ya abartiyo muyum acaba ben sonuc deisir mi sence ben cok erken yaptm testi dayanamadim diye ah salak kafam nereye vursam akillanir ki

Evet ca

Im carsamba yapmam gerekti ben dayanamadim yaptm cumartesi ama 1.45 cikti moralim bozuldu uzuldum agladim ama hersey daha bitmedi carsamba tekrar yapcam insalla bu kez hayal kirikligina ugramam:-(

İnşallah canım dualarimiz kabul :KK33::KK33::KK33:olur inşallah hayırlı haberlerini zi bekliyorum ben kendimi iki sonucada hazırladım ama diliyorum ki hepimizin güzel sonuçlar alırız inşallah çarşamba sabahi mi yaptiracaksin

R

Ranagulnaz moralim cok bozuk ya abartiyo muyum acaba ben sonuc deisir mi sence ben cok erken yaptm testi dayanamadim diye ah salak kafam nereye vursam akillanir ki
Canım dediğin gibi çok erken davranmissiniz çatlatma iğnesinin etkisi tamamen geçiyor sonra tekrar yükselmeye başlıyor en sağlıklı sonuç regl gununuzde ortaya çıkar belki de boşu boşuna üzüldün

Canım dediğin gibi çok erken davranmissiniz çatlatma iğnesinin etkisi tamamen geçiyor sonra tekrar yükselmeye başlıyor en sağlıklı sonuç regl gununuzde ortaya çıkar belki de boşu boşuna üzüldün
benımkı gecmıs midir cunku ıgnenın 11. gunu bugun oncekı gebelıgımde ıgneden tam 10 gun sonra 0.72 cıkmıstı bır hafta sonra 116 cıktı gayet artısı da guzeldı kese de erken gorunmustu ıns bu da oyle olur

İnşallah canım dualarimiz kabul :KK33::KK33::KK33:olur inşallah hayırlı haberlerini zi bekliyorum ben kendimi iki sonucada hazırladım ama diliyorum ki hepimizin güzel sonuçlar alırız inşallah çarşamba sabahi mi yaptiracaksin
Evet ama korkuyorum yaptirmasam mi acaba ya off cok korkuyorum canim

benımkı gecmıs midir cunku ıgnenın 11. gunu bugun oncekı gebelıgımde ıgneden tam 10 gun sonra 0.72 cıkmıstı bır hafta sonra 116 cıktı gayet artısı da guzeldı kese de erken gorunmustu ıns bu da oyle olur
Canim bir mi cikti senin ki ben senden pozitif bekliyodum. Ama sende erken yaptin deil mi benim gibi

Canim ben hic regl olmuyorum o yzden bu tedavi basladi bende pco var o yzden. O zaman ben ne zaman test yapim tekrar bugun 12. Gun oldu igne yapalu

Evet ama korkuyorum yaptirmasam mi acaba ya off cok korkuyorum canim

Bende kendi kendime yaptirmasam mi diye düşünüyorum ama sonra yaptırmam gerektiğini söylüyorum ya kendi kendime konuşur oldum Allah yardımcımız olsun hayırlı sonuçlar alırız inşallah rana ya hiç regli olmadığını yazmışsın ilaclada mi olmuyorsun ben de ilacsiz regli olamıyorum

Evet canım eğer gebelik varsa daha yükselişe geçmemiş olması lazım çünkü ben az önce baktım çatlatma iğnesini vurduktan sonra 14. Gün drum beta hcg istemiş 14. Gün 12.55 çıkmış benimki 16. Günde 274çıkmış çok erken yapmışsınız daha belli olmaz canlarim

Canim ben hic regl olmuyorum o yzden bu tedavi basladi bende pco var o yzden. O zaman ben ne zaman test yapim tekrar bugun 12. Gun oldu igne yapalu
Bende pkoluyum canım merak etme bu ay hem yumurtladin hem yumosun catladi o yüzden tam gününde regl olacaksın ama inşallah olmazsın 14 hatta garanti olsun 16 gün tekrar et testi dayanamam dersende regl gününü bekle inşallah hepiniz hamilesinizdir folik asit iciyorsunuz dimi

Bende kendi kendime yaptirmasam mi diye düşünüyorum ama sonra yaptırmam gerektiğini söylüyorum ya kendi kendime konuşur oldum Allah yardımcımız olsun hayırlı sonuçlar alırız inşallah rana ya hiç regli olmadığını yazmışsın ilaclada mi olmuyorsun ben de ilacsiz regli olamıyorum
Evet canim bende ilacla regl oluyorum kendi kendime hic olamiyorum

Bende pkoluyum canım merak etme bu ay hem yumurtladin hem yumosun catladi o yüzden tam gününde regl olacaksın ama inşallah olmazsın 14 hatta garanti olsun 16 gün tekrar et testi dayanamam dersende regl gününü bekle inşallah hepiniz hamilesinizdir folik asit iciyorsunuz dimi
Folik asit vermedi doktor bana canim ya. Progestan fitil kullaniyorum hala

Insalla canim hic umudum kalmamisti ama sizlerle konustuktan snra tekrar bir umut dogdu icimde canim allahim onsalla bizlere nasip eder insalla allahim duy sesimizo bizlere de bir evlat nasip et

X