gonalf 75 kullananlar

Ne serti cnm sen hassaas davraniyorsun su anda kendimden bir ornek verdim insanlar catacak yer ariyor valla asil sert sen yapiyorsun su anda

Nerde yazdim yoksa sevineceksin diye oyle bi tek kelime yazdim mi. Nerde yazdim gosterir misin bana

Bazen insanlar kendi dusuncelerini baskasininmis gibi soylerler hic kusura bakma sen hassas bi donemde olabilirsin ama bana boyle bi imada bulunamazsin

Tamam canım kusura bakma senin anladigin gibi sert konusruysam evet hepimiz hassas bir dönemdeyiz umarım arkadaşın ve senin sonucun pozitif çıkar benim de dualarim bu Rabbim tez zamanda kavustrsun yavrularimiza sen natptin kan verdin mi

Nasil bi gaddarliktir bu nasil bi ofke nasil bir kin Allah korusun senden yazdigina bak imaya bak hamile kalamssa sevinecekmiymis rabbim bana sabir versin boyle insanlardan uzak tutsun hic aklima bile gelmemisti ama sanirim o potansiyel var sende

Benim ilk yumurtam kalitesizdi baska bi topikteki kiz resmen sevinmisti oh seninki kalitesiz benimki degil diye hamile kaldi ve dustu Allah korusun insan aklindan gecirdiklerine bile dikkat etmeli burda sanal ortam diye istedigin gibi kirabilirsin insanlari di mi ama oyle degil bu dedigini de unitmuycam helal de etmiyorum ben 4 dusik yapmisim evlat hasretini de acisini da cektim biliyorum Allah kimseye yasatmasin herkesinki kaliteli olsun evladini kucagina alsin

Idtedigin kadar alintila sana cevap vermiycem

Asilzade senin guzel haberlerini bekliyorum hamile olunca ozelden yazarsan cok sevinirim cnm Allah a emanet ol

Nasil bi gaddarliktir bu nasil bi ofke nasil bir kin Allah korusun senden yazdigina bak imaya bak hamile kalamssa sevinecekmiymis rabbim bana sabir versin boyle insanlardan uzak tutsun hic aklima bile gelmemisti ama sanirim o potansiyel var sende

Benim ilk yumurtam kalitesizdi baska bi topikteki kiz resmen sevinmisti oh seninki kalitesiz benimki degil diye hamile kaldi ve dustu Allah korusun insan aklindan gecirdiklerine bile dikkat etmeli burda sanal ortam diye istedigin gibi kirabilirsin insanlari di mi ama oyle degil bu dedigini de unitmuycam helal de etmiyorum ben 4 dusik yapmisim evlat hasretini de acisini da cektim biliyorum Allah kimseye yasatmasin herkesinki kaliteli olsun evladini kucagina alsin

Idtedigin kadar alintila sana cevap vermiycem

Suan da asıl kinci davranan sensin canım canın sağolsun benim içimi Allah biliyor ben kendimden önce etrafimdakilerin anne olmasını isteyen biriyim Allah yolunu açık etsin umarım en kisa zamanda hamile kalırsın sen istediğini söyle gormedigin tanımadığın insan hakkında önyargılı davraniyorsun

Canim ben dayanamadim salak gibi dun kan testi yaptim 1.45 cikti moralimi o kadar cok bozdum ki dunden beri agliyorum halbu ki daha erkenden yaptm ben doktoru aradim dedi hemen neden yaptn dedi carsamba yap dedi tekrar simdi hemen belli olmaz dedi :KK17:yine de moralim vok bozuk benim

Canim yazdiklarimdan dolayı seni de uzduysem senden Özür dilerim gerçekten kötü niyetli olarak yazmadım sadece ikigun sonra yapacağın testte pozitif çıkma ihtimali var yok değil ama negatif ihtimalini de düşünerek yazmıştım ben bunları adre arkadaşım baya baya hassas alınmış yazdiklarima Rabbim benden önce sana ve ona evlat versin kotu niyetli değilim ben herseyden önce Allahtan korkarım insanları incitmekten korkarım Kimsenin incinmesini istemem umarım cevap yazarsin

kızlarrrrr bu gergınlık ne ya sakiin olun bırbırınızı anlamya calışın şurda herkes bı bilgı paylaşm ıcın gırıyor kırmayın bırbırınızıııı hepimizz hassas donemdeyızz

kızlarrrrr bu gergınlık ne ya sakiin olun bırbırınızı anlamya calışın şurda herkes bı bilgı paylaşm ıcın gırıyor kırmayın bırbırınızıııı hepimizz hassas donemdeyızz

Doğru diyosun canim anlayışlı olmak lazım hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz Çok şükür anlayan bi arkadas cikti

rıca ederım canım ınanın ımtıhandayız bıızmde ımtıhanımz bu benım duurmmum daha farklı ısyan etmeyeye calşyorumm yapcak bsse yok öyle bi sürecteyımkı ya amalıyat ya bebekden vazgecmek amalıyat olursa da olumlu olma duurmuda var olumsuzda rabııme şansıma kaderıme kalmış duurmda herşeyyyyy

rıca ederım canım ınanın ımtıhandayız bıızmde ımtıhanımz bu benım duurmmum daha farklı ısyan etmeyeye calşyorumm yapcak bsse yok öyle bi sürecteyımkı ya amalıyat ya bebekden vazgecmek amalıyat olursa da olumlu olma duurmuda var olumsuzda rabııme şansıma kaderıme kalmış duurmda herşeyyyyy

Allahım herşeyin hayırlısı ni versin canım Allah yardımcımız olsun bu zorlu sinama sürecinde

Canim yazdiklarimdan dolayı seni de uzduysem senden Özür dilerim gerçekten kötü niyetli olarak yazmadım sadece ikigun sonra yapacağın testte pozitif çıkma ihtimali var yok değil ama negatif ihtimalini de düşünerek yazmıştım ben bunları adre arkadaşım baya baya hassas alınmış yazdiklarima Rabbim benden önce sana ve ona evlat versin kotu niyetli değilim ben herseyden önce Allahtan korkarım insanları incitmekten korkarım Kimsenin incinmesini istemem umarım cevap yazarsin
Yok canim ben kizmadim nihayetinde hepimiz bir evlat istiyoruz dedikleriniz dogru cikmaya da bilir kimseye bunun icin kirilmam ben. Sonucta veren allah ben kendime kizdim sadece daha tahlil yapmaya varken neden erkenden tahlil yaptm kendi kendimi uzdum iki gundur aglamaktan icim cikti o yani. Benim kiz kardesim ebe oda bana cok kizdi hemen tahlilde cikar mi ne bu acele diye bebek rahime yerlesmeden cikmaz tahlilde dedi yani sureni bekle dedi anlayacagin oyle iste canim. Doktorda kizdi zatn carsamba yap tahlili dedi

Asilzade senin guzel haberlerini bekliyorum hamile olunca ozelden yazarsan cok sevinirim cnm Allah a emanet ol
Tabi canim yazarim. Ama benim yuzumden birbirinize darildiniz suan cok uzuldum gercekten. Hakkinizi helal edin ben byle olacagini bilmiyodum. Sende cevap yazarsin bana bebis oldugunda canim

C
canim sendr hakkini helal et benim yuzumden birbirinize darildiniz byle olsun istemezdim ben.

Tabi canim yazarim. Ama benim yuzumden birbirinize darildiniz suan cok uzuldum gercekten. Hakkinizi helal edin ben byle olacagini bilmiyodum. Sende cevap yazarsin bana bebis oldugunda canim
senın yuzunden olmadı cnm aklımda hiçbir art nıyet yokken karsı tarafın senın hamıle olmanı ıstemedıgı ve bu durumdan sevınecegı gıbı bırsey soylemesı ustelık bunu ben dusunuyormusum gıbı soylemesı hıc hos olmadı yazılanları okumussundur sen de bebıs olursa yazarım sana cnm Allah hepımıze tatırsın bu duyguyu

Canim sen kendini üzme senlik bir durum yok niye üstüne aliniyorsun arkadaş konuyu baya uzattı hassas olmasına bagliyorum önemli değil ne isterse desin benim en çok korktuğum şey insanları kırmak ben yastığa başımı koydugumda icimin rahat olmam lazım inşallah güzel sonuçlar alırız sen niye erkenden yaptın normalde çarşamba yapman gerekiyordu herhalde çünkü biz seninle aynı gün çatlama iğnesi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam Allah hepimize tattirsin hatta benden önce size ve çevremde tanıdığım kim varsa ona tattirsin sonrada bana versin Rabbim

Ooo kızlar cosmussunuz canlarim şuan yaşadığınız herşey çok normal takmayin yada aslında ben kötü muyum yada öyle mi anlaşıldım diye yipratmayin birbirinizi hepsi gonal f catlatma ignesinin ve bu gergin bekleyişinizin yüzünden oluyor birde bahar yorgunluğu var tabi tuz biber ekiyor hatırlarsınız söylemiştim ablamda tedavi görüyor o kadar küçük şeylerden kavga çıkardı ki sasar kalırsınız tabi onu gerçekten anlayan sadece ben oldum enistem dahil kimse inanmadi abartiyor dedi uzmeyin birbirinizi çünkü ikinizde aynı anda aynı tedaviyi görüyorsunuz üstelik en çok dua ettiklerimdensiniz inşallah bu ay güzel haberlerinizi alicam

Ooo kızlar cosmussunuz canlarim şuan yaşadığınız herşey çok normal takmayin yada aslında ben kötü muyum yada öyle mi anlaşıldım diye yipratmayin birbirinizi hepsi gonal f catlatma ignesinin ve bu gergin bekleyişinizin yüzünden oluyor birde bahar yorgunluğu var tabi tuz biber ekiyor hatırlarsınız söylemiştim ablamda tedavi görüyor o kadar küçük şeylerden kavga çıkardı ki sasar kalırsınız tabi onu gerçekten anlayan sadece ben oldum enistem dahil kimse inanmadi abartiyor dedi uzmeyin birbirinizi çünkü ikinizde aynı anda aynı tedaviyi görüyorsunuz üstelik en çok dua ettiklerimdensiniz inşallah bu ay güzel haberlerinizi alicam

Allah razi olsun canım bunu hissediyorum ben konuyu uzatmiyorum arkadaş şimdi benimle konussa ben yine konuşurum onunla bana gaddar demesine rağmen konuşurum benim kimseyle problemim yok kuzum

X