- 16 Ocak 2015
- 288
- 75
- 37
- Konu Sahibi asilzade02
Canlarim ben az once fitil kullandim cubugu cikardigimda fitil cubugnda kanda geldi kotu bisey deildir insalla ya
Canim belki yerleşme ksnamasudir hadi hayirlisi bakalım inşallah oyledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarim ben az once fitil kullandim cubugu cikardigimda fitil cubugnda kanda geldi kotu bisey deildir insalla ya
aaaa sen nasıl bı fıtıl kullanıosun cnm yaaa su aparatlı olanlardan mı rahım ağzından gelmiştır o su an daha bebek bı kaçtane hucreden ıbaret ondan gelmesı mumkun degıl merak etme cnm ama dıkkatlı ol tahrıs etme kendınıCanlarim ben az once fitil kullandim cubugu cikardigimda fitil cubugnda kanda geldi kotu bisey deildir insalla ya
Cok korkuyorum canim ya cok kotu oldum vallaCanim belki yerleşme ksnamasudir hadi hayirlisi bakalım inşallah oyledir
daha cok yenısın cnm ıns daha beklemessın cnm yaa ben de gebelıklerımde hıc beklemedım sadece 3. cü de 3 ay bekledım hemen oldular ama bu sefer bırbucuk yıl oldu ne bebıs var ne bıseyBen
Bucuk yildir evliyim bir yildir deniyorum canim hep klomen verdiler bana ise yaramadi. Bu ay igne verdiler iste cok sukur yumurtalar oldu
Canim benim bildigim sakinca yok cnku bizde yapiyoz bilmiyorum ki iyi mi kotu muaaaa sen nasıl bı fıtıl kullanıosun cnm yaaa su aparatlı olanlardan mı rahım ağzından gelmiştır o su an daha bebek bı kaçtane hucreden ıbaret ondan gelmesı mumkun degıl merak etme cnm ama dıkkatlı ol tahrıs etme kendını
özel bısey sorucm cevap vermek zorunda degılsın cnm bız yum gununden sonra ıkı kere daha yaptık daha yapmadık yapmayı da dusunmuyoruz en azından adet olana kadar kı ınsallah olmam acaba yapılmasında bı sakınca olur mu kı
Vardir bundada bir hayir canim rabbimin yaninda cok bizedr nasio edecek bigun sadece sabir lazim o kadardaha cok yenısın cnm ıns daha beklemessın cnm yaa ben de gebelıklerımde hıc beklemedım sadece 3. cü de 3 ay bekledım hemen oldular ama bu sefer bırbucuk yıl oldu ne bebıs var ne bısey
Cok korkuyorum canim ya cok kotu oldum valla
bız korkuyoz yaa yok yaa hıc denemem bıle ne oldugu bı bellı olsunCanim benim bildigim sakinca yok cnku bizde yapiyoz bilmiyorum ki iyi mi kotu mu
aynen sabır sabır sabır valla ruhum olgunlaşacak artık sabırdan ınsallahVardir bundada bir hayir canim rabbimin yaninda cok bizedr nasio edecek bigun sadece sabir lazim o kadar
Tamm canim sorarim ona da valla yerimden kalkmayacam hic durmadan uzanacam nolur nolmazKorkup panik yapma canım birde ranaya sor bakım o daha tecrübeli en azından
Ben korksamda esim istiyo canim mecbur napim kibız korkuyoz yaa yok yaa hıc denemem bıle ne oldugu bı bellı olsun
haha 4 dusukten sonra ben tepesıne cıksam da ıstemez heralde cnm kanamandan endıse etme aparatı kenara falan degdırmısındır ondandır kasma kendını bı kere ben de gecen ay boyle bı leke geldı meger tırnagımla çizmişim senınkı de oyle ıcerden gelmiş gıbı gelmedı bana ayrıca ıcerden geldıyse super bısey yerleşme kanaması yanı her halıkarda uzuntu stres yapacagın bı durum yok cnmBen korksamda esim istiyo canim mecbur napim ki
Tamm canim sorarim ona da valla yerimden kalkmayacam hic durmadan uzanacam nolur nolmaz
kızlar selam soğan suyu ıcıyorum ben neler bılıosunuz bunun hakkında?
Canim pko hastalarına çok iyi geliyor diye biliyorum yumurtaliklari temizliyormus adeti arttirip düzene koyuyormus
ayyy hadı ıns bende de aynısı olur kuzum ılacsız adet goremıom.bıkere ybtım 15 gun tık yok.bukez 21gun beden dongusu seklınde yapıcam bakalım nolacak
İnşallah ise yarar canım pko dan kurtulursun bazılarında yok ediyormuş bu hastaligi