- 7 Nisan 2014
- 148
- 63
-
- Konu Sahibi asilzade02
Ne demek canım ben zaten sırf size yardımcı olayım işinizi kolaylastirayim diye yazıyorum bunları sizde bu duyguyu tadın diye senin ikiside catlamis ya ikiz olma ihtimalinde var canım bidaha ugradmazsin işteO zaman benim ki oyle mi olmus simdi valla kusura bakma hic bilmiyorm byle seyleri ogrenmek icin soruyorm canim benim ya
Aynen valla insalla ikiz olur da biri kiz biri erkek bi daha da bu zor surecten gecmek zorunda kalmam canim. Allah senden razi olsun iyi ki varsin. Seni takip edecem izin var mi rana gulnazNe demek canım ben zaten sırf size yardımcı olayım işinizi kolaylastirayim diye yazıyorum bunları sizde bu duyguyu tadın diye senin ikiside catlamis ya ikiz olma ihtimalinde var canım bidaha ugradmazsin işte
Evet canım benim yaramaz kızım sağol canım Rana Gülnaz kızımın ismi benim adım Demet ama bütün dünyam o olduğu için herşeye onun adını koyuyorumAyy hadi insaalla canim yaaa bu arada resimde ki senin bebisin mi kiz cok tatli cok seker
Uzun omurler versin demetcim birlikte cok uzun zaman mutlu olunEvet canım benim yaramaz kızım sağol canım Rana Gülnaz kızımın ismi benim adım Demet ama bütün dünyam o olduğu için herşeye onun adını koyuyorum
Amin canım cumlemizden insallah ikiz olur tabi ki canım benim hamile kalın hayirlisiyla gebelik bilgilerimi de paylasirim sizinle 15 günde bir kontrole giden bütün testleri 2 kez yaptiran bir anne olarak zor elde edince kaybetme korkusu çok oluyorAynen valla insalla ikiz olur da biri kiz biri erkek bi daha da bu zor surecten gecmek zorunda kalmam canim. Allah senden razi olsun iyi ki varsin. Seni takip edecem izin var mi rana gulnaz
Bana görmemiş diyorlardı ama umrumda olmadı kızım iyi olsunda onlar hiç çaba göstermeden bebeklerini kucaklarına aldıkları için ne kadar değerli olduğunu farkedemiyorlarAmin canım cumlemizden insallah ikiz olur tabi ki canım benim hamile kalın hayirlisiyla gebelik bilgilerimi de paylasirim sizinle 15 günde bir kontrole giden bütün testleri 2 kez yaptiran bir anne olarak zor elde edince kaybetme korkusu çok oluyor
Aminn canim cumlemizden insallah Ayy hamile olabilirsin canım kuculmus inşallah rahim kalınlığın nasıl diğer yumos kaç mm dedi canım
Eğer rahim kalınlığın 14.5 sa hamile olma ihtimalin çok yüksek canım ay inşallah diğer yumosun boyunu söylemedi mi canımRahim kalinligini bu söylemedi ama diğeri kalınlığı çok güzel dedi 14.5 idi herhalde
Aminnnn canım benim darısı başınıza inşallahAll
Uzun omurler versin demetcim birlikte cok uzun zaman mutlu olun
Eğer rahim kalınlığın 14.5 sa hamile olma ihtimalin çok yüksek canım ay inşallah diğer yumosun boyunu söylemedi mi canım
Amin insalla canim birbirimize dua edelim bol bolTatlım bana bu büyük olan folikul catlamistir catlamasa kan pihtisi olmazdi diyince ben diğer yumurtanın durumunu anlayamadım daha doğrusu umursamadim çünkü doktorum catlamistir dedi Allahım dualarimizin karşılığını gösteriyor herhalde hepimize
Amin insalla canim birbirimize dua edelim bol bol
Çok dua ediyorum canım bize ve bizim gibi evlat hasreti çekenler e inşallah Rabbim kabul eder birgün
Evet canim gonal f 75 milimi 70 tl canim
Slm kizlar
canım Rabbim yardımcın olsun inş. hayırlı haberler alırız. bende de karın ağrıları yavaşladı acaba çatısını sedim . ben hiç kontrolde etmiyorum bugün progestan a başladım berbat bir hap sinirden ilaca beddua ettim. Gözlerim karardı baş Dönmesi şiddetli bir şekilde bayılır gibi kendimden geçmişim.Canlarim ya ben dayanamadim bugn doktoruma gittim acaba yumurtalar kiste mi donustu diye ultrasonda bakti kist yok hic yumurtalarda ortada yoktu dedi catlatma ignesi gorevini yapmis dedi bu iyi dedi cok mutluyum ya
Canim tk tek satiliyo doktorum benden 7 kutu istedi 7 kutu aldim tanesi 70 lira. Raporlu almadim ben ozel satiliyo dedi doktorum anlayacagin dozu yukseldikce fiyati da yukseliyo en az doz 75 milimlik. Icinde suyu var tozu var iki ignesi ve cam siringasi var canimnasıl satılıyor pekı bu 75 mılım cnm?bır kutu seklındemı?braz bılgı werebılırmısın rıca etsem?we kutunun ıcınde neler war?raporlu mu 70 lıra bırde?
Gecmis olsun oncelikle tatlim bende de var onlar ben korkuyodum kist mi oldu diye ama cok sukur yumurtalarim catlamis o yzdenmis bide ilaclarin etkiside var tabi. Sen kullanmaya devam et duzenli bi sekilde rabbim insalla sifasini verecekcanım Rabbim yardımcın olsun inş. hayırlı haberler alırız. bende de karın ağrıları yavaşladı acaba çatısını sedim . ben hiç kontrolde etmiyorum bugün progestan a başladım berbat bir hap sinirden ilaca beddua ettim. Gözlerim karardı baş Dönmesi şiddetli bir şekilde bayılır gibi kendimden geçmişim.bazen çok kötü stres biriyim siDe varmı bunlar