- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
- Konu Sahibi asilzade02
As canim benim
Slm kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kizlar
Canim tk tek satiliyo doktorum benden 7 kutu istedi 7 kutu aldim tanesi 70 lira. Raporlu almadim ben ozel satiliyo dedi doktorum anlayacagin dozu yukseldikce fiyati da yukseliyo en az doz 75 milimlik. Icinde suyu var tozu var iki ignesi ve cam siringasi var canim
Bende biraz duzeldi canim sabir biraz daha tatlim gececek bunlarda insallagonal f +merional+ovitrelle+progestan bunları kullanan arkadaşlar durumunuz nasıl ben epey yan etki gördüm . hep yerdeyim . artık ilaçlardan nefret ediyorum
AyNen canim bana birde ozel bitkisel toz ilac da verdi onu da aldim catlatma ignesi de 70 lira 600 lirayi buldu e tabi bunun birde giris ucretleri var hastaneneye anlayacagin bu ay anamiz agladiowww ne dıosun tanesı 70 lıradan baya tutuyormus yaaa 490 lira yapar
AyNen canim bana birde ozel bitkisel toz ilac da verdi onu da aldim catlatma ignesi de 70 lira 600 lirayi buldu e tabi bunun birde giris ucretleri var hastaneneye anlayacagin bu ay anamiz agladi
Iki tane yumurtam oldu canim biri 23 digeri 17 milim ardindan catlama ignemi de oldum bugn gittim doktoruma kontrole yumurtalarim catlamis haftaya gebelik testi yapcam insalla tutmustur bebisimpekı nasılsın cnm 75 mılım ıse yaradımı yanı sonucun nedır
Canim tk tek satiliyo doktorum benden 7 kutu istedi 7 kutu aldim tanesi 70 lira. Raporlu almadim ben ozel satiliyo dedi doktorum anlayacagin dozu yukseldikce fiyati da yukseliyo en az doz 75 milimlik. Icinde suyu var tozu var iki ignesi ve cam siringasi var canim
Canim ben igneleri ucuza aldim esim eczanede calisiyo diye gelis fiyatina aldim ama bana cok ilac verdi cok kontrole gittim o yzden benimki bu kadar pahali tuttu ilaclarimi devlet karsilamiyodu o yzden tatlimCanim sen niye bu kadar para verdin ben 300 liraya aldım içinde 8 günlüğe yakın vardi
Birde tahlil bi suru yaptirdim ozel hastanede tedavi oluyorm gerisini artik sen dusun ignelrin tasini 35 liradan aldim esimden dolayiCanim sen niye bu kadar para verdin ben 300 liraya aldım içinde 8 günlüğe yakın vardi
Iki tane yumurtam oldu canim biri 23 digeri 17 milim ardindan catlama ignemi de oldum bugn gittim doktoruma kontrole yumurtalarim catlamis haftaya gebelik testi yapcam insalla tutmustur bebisim
Evet canim ilk kullanmada oldu yumurtalar insalla bi daha gerek kalmaz ignelere. Ha sunu da sylim eger tanidik eczanen varsa igneleri gelis fiyatina iste benim esim eczanede calistigi icin gelis fiyatina aldik biz igneleri 35 liraya ben urfada yasiyorum burda ki eczanelerde tanesini 70 liraya satiyolarayyy ıns tutmustur kuzum yaa...sen ılk gonal 75mılımlemı bsladın ?yanı sadece 7kutu gonal75lemı oldu bu yumurtaların???
Birde tahlil bi suru yaptirdim ozel hastanede tedavi oluyorm gerisini artik sen dusun ignelrin tasini 35 liradan aldim esimden dolayi
Evet canim ilk kullanmada oldu yumurtalar insalla bi daha gerek kalmaz ignelere. Ha sunu da sylim eger tanidik eczanen varsa igneleri gelis fiyatina iste benim esim eczanede calistigi icin gelis fiyatina aldik biz igneleri 35 liraya ben urfada yasiyorum burda ki eczanelerde tanesini 70 liraya satiyolar
Amin canim insalla valla cok yiprandim ben isten de ayrildim bebek dusunuyoz tedavi gormem gerek diye artik gerisini sen dusunBende özel e gidiyorum canım anlıyorum seni çok para gidiyor maddi manevi yıpranmış Allahım yardımcımız olsun
Yani canim hayat zor mecbur bebis de cok istiyosan mecbur katlaniyosun isteins kalmaz cnm .yuh ya sömürüyolar resmen ınsanları.70lira nedır ya yuhhh
Yani canim hayat zor mecbur bebis de cok istiyosan mecbur katlaniyosun iste
Pazartesii oglen yumurtalarim catladi bugun 4 gun oldu igneyi ise yapali 7 gun oldu
Erkennn su an negatif ama ins pozitif olcak. Cnm adet olana kadar pozitif olcm bakalim ise yarayacak miKız daha erken değil mi sonu ne cikti