gonalf 75 kullananlar

Canim tk tek satiliyo doktorum benden 7 kutu istedi 7 kutu aldim tanesi 70 lira. Raporlu almadim ben ozel satiliyo dedi doktorum anlayacagin dozu yukseldikce fiyati da yukseliyo en az doz 75 milimlik. Icinde suyu var tozu var iki ignesi ve cam siringasi var canim

owww ne dıosun tanesı 70 lıradan baya tutuyormus yaaa :KK43:490 lira yapar

Canim tk tek satiliyo doktorum benden 7 kutu istedi 7 kutu aldim tanesi 70 lira. Raporlu almadim ben ozel satiliyo dedi doktorum anlayacagin dozu yukseldikce fiyati da yukseliyo en az doz 75 milimlik. Icinde suyu var tozu var iki ignesi ve cam siringasi var canim

Canim sen niye bu kadar para verdin ben 300 liraya aldım içinde 8 günlüğe yakın vardi

Canim sen niye bu kadar para verdin ben 300 liraya aldım içinde 8 günlüğe yakın vardi
Canim ben igneleri ucuza aldim esim eczanede calisiyo diye gelis fiyatina aldim ama bana cok ilac verdi cok kontrole gittim o yzden benimki bu kadar pahali tuttu ilaclarimi devlet karsilamiyodu o yzden tatlim

Iki tane yumurtam oldu canim biri 23 digeri 17 milim ardindan catlama ignemi de oldum bugn gittim doktoruma kontrole yumurtalarim catlamis haftaya gebelik testi yapcam insalla tutmustur bebisim :anneadayı:

ayyy ıns tutmustur kuzum yaa...sen ılk gonal 75mılımlemı bsladın ?yanı sadece 7kutu gonal75lemı oldu bu yumurtaların???

ayyy ıns tutmustur kuzum yaa...sen ılk gonal 75mılımlemı bsladın ?yanı sadece 7kutu gonal75lemı oldu bu yumurtaların???
Evet canim ilk kullanmada oldu yumurtalar insalla bi daha gerek kalmaz ignelere. Ha sunu da sylim eger tanidik eczanen varsa igneleri gelis fiyatina iste benim esim eczanede calistigi icin gelis fiyatina aldik biz igneleri 35 liraya ben urfada yasiyorum burda ki eczanelerde tanesini 70 liraya satiyolar

Evet canim ilk kullanmada oldu yumurtalar insalla bi daha gerek kalmaz ignelere. Ha sunu da sylim eger tanidik eczanen varsa igneleri gelis fiyatina iste benim esim eczanede calistigi icin gelis fiyatina aldik biz igneleri 35 liraya ben urfada yasiyorum burda ki eczanelerde tanesini 70 liraya satiyolar

ins kalmaz cnm .yuh ya sömürüyolar resmen ınsanları.70lira nedır ya yuhhh

Ginaydin netten siparis ettigim gebelik testlerim geldi ve ilk testimi yaptim 20150501_110554~2.jpg

Pazartesii oglen yumurtalarim catladi bugun 4 gun oldu igneyi ise yapali 7 gun oldu

X