- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
-
- Konu Sahibi asilzade02
Hadi hayirlisi canim bende test yaptm bugn cok silik pembe ciktGinaydin netten siparis ettigim gebelik testlerim geldi ve ilk testimi yaptim Eki Görüntüle 1513881
Erkennn su an negatif ama ins pozitif olcak. Cnm adet olana kadar pozitif olcm bakalim ise yarayacak mi
Gostersene testini orda da cok silik cizgi varHadi hayirlisi canim bende test yaptm bugn cok silik pembe cikt
Canim testi attim ben hemen hic aklima gelmedi fotosunu cekmejk vallaGostersene testini orda da cok silik cizgi var
Benimkinde coook silik bi cizgi var ins koyulasir acaba catlatma ignesinden dolayi mi cikio ince cizgi ama o bile guzel yaaaCanim testi attim ben hemen hic aklima gelmedi fotosunu cekmejk valla
Benimkinde de oyle cikinca aynisini dusundum tatlim insalla hamileyizdir sabirsizlikla bekliyorm vallaBenimkinde coook silik bi cizgi var ins koyulasir acaba catlatma ignesinden dolayi mi cikio ince cizgi ama o bile guzel yaaa
Ya su anda zaten b-hcg var vucudumuzda ama ne kadar var ins hamileyizdir ben bugun ayaklarimi isitamadim cok usuyomBenimkinde de oyle cikinca aynisini dusundum tatlim insalla hamileyizdir sabirsizlikla bekliyorm valla
Canım benim çok üzüldüm ama umudunu yitirme belki 21 ml catlar Şansın devam ediyor bazen çatlatma iğnesi yan etki yapabiliyor ve cok büyüyüp kiste dönüşüyor yumos kaç mldi igneyi yaptığında 21 mlikten haberin var mıydı
10un ustunde ıse catlamıştırSlm canlarimm nasilsiniz sonucum çıkmış Progesteron degerim 12.16 çıkmış buna göre yumurtam Catlamismidir Netten baktım ama pek anlayamadim
Aynen canim suan zaten hormon yukluyuz pazartesi yada sali kan tahlili yapcam insalla hamileyimdir. Sen ne zaman yapacaktin tahliliniYa su anda zaten b-hcg var vucudumuzda ama ne kadar var ins hamileyizdir ben bugun ayaklarimi isitamadim cok usuyom
Gozun aydin canim darisi hamileligine insalla cok sevindim senin adinaSlm canlarimm nasilsiniz sonucum çıkmış Progesteron degerim 12.16 çıkmış buna göre yumurtam Catlamismidir Netten baktım ama pek anlayamadim
Gozun aydin canim darisi hamileligine insalla cok sevindim senin adina
Aslinda hesapladigim gun carsamba ama pazartesi dra gidicdm rapor alicam zaten gitmisken kan da veririm sanirimAynen canim suan zaten hormon yukluyuz pazartesi yada sali kan tahlili yapcam insalla hamileyimdir. Sen ne zaman yapacaktin tahlilini
O zaman insalla pazartesi gunu ikimiz de guzel haberlerimizi paylasiriz tatlim insalla cok istiyoz ve emeklerimiz bosa cikmaz insallaAslinda hesapladigim gun carsamba ama pazartesi dra gidicdm rapor alicam zaten gitmisken kan da veririm sanirim
Insalla tatlim sen ne zaman yapcan kan tahlilini ben pazartesi yapiyorumAllahım razi olsun tatlimm inşallah darısı hepimizin hamileliğine olsun çok şükür Allahima içim rahatladi
Insalla tatlim sen ne zaman yapcan kan tahlilini ben pazartesi yapiyorum
10 un üzeri çatlama sayılıyor canım inşallah tutmuşturSlm canlarimm nasilsiniz sonucum çıkmış Progesteron degerim 12.16 çıkmış buna göre yumurtam Catlamismidir Netten baktım ama pek anlayamadim
10 un üzeri çatlama sayılıyor canım inşallah tutmuştur