gonalf 75 kullananlar

Emosum sakın üzülme gecenin en karanlık hali güneş doğmadan hemen öncedir dualarim seninle canım benim yada persembe git bir baksın dr ablam catlamis mı diye gittiğinde 14 mm olan bir yumosu daha olduğunu ogrenmisti 2 gün sonra tekrar gitti catlamis dedi dru gerçi geçen ay hamile kalmadı ama dedigim gibi hala şansın devam ediyor

Slm canım bugün kendi doktoruma gittim içime biraz şu seriyi önceki doktor 55mm var demişti bugün kendi doktorum 50 mm var ama içinde kan birikmiş dedi buda yumurtanın catladigini gösterir catlamis olmasa kan pıhtılaşma si olmazdı dedi canını sıkma dedi biraz moralim düzeldi ya çok şükür Allahım a :KK33::KK33::KK33:

Cok sevindim canim benim.uzulme demistim sana allahim mucizesini gosterecek bizlere moralin hep yuksekte olsun tatlim :-)
Slm canım bugün kendi doktoruma gittim içime biraz şu seriyi önceki doktor 55mm var demişti bugün kendi doktorum 50 mm var ama içinde kan birikmiş dedi buda yumurtanın catladigini gösterir catlamis olmasa kan pıhtılaşma si olmazdı dedi canını sıkma dedi biraz moralim düzeldi ya çok şükür Allahım a :KK33::KK33::KK33:

Cok sevindim canim benim.uzulme demistim sana allahim mucizesini gosterecek bizlere moralin hep yuksekte olsun tatlim :-)

Sağol canım kalınlık olarak sorduğun rahim kalınlığı mi canım birde Bu yumurta catladiginda yok olmasi gerekmiyor mu ben doktora sordum icinden çıkan yumurtayi tüpler almistir dedi anlayamadım benim bildiğim yumurta catlayinca yumurta yok olur

Çok sevindim canım benim folikül kesesi o canım 14 ml ne olmuş onun hakkında bişey dedi mi :-*

Emosum yumurta kesenin içinde oluyor kese catliyor yumurta tupe düşüyor kesenin içindeki sıvı rahime bosaliyor o sıvı ağrı yapıyor böylece sen yumurtladigini anlıyorsun canım inşallah tutmuştur inşallah haftaya hepinizden güzel haberler bekliyorum Mayıs ayını çok severim inşallah sizin meleklerinizde baharla birlikte filizlenirler

Sağol canım kalınlık olarak sorduğun rahim kalınlığı mi canım birde Bu yumurta catladiginda yok olmasi gerekmiyor mu ben doktora sordum icinden çıkan yumurtayi tüpler almistir dedi anlayamadım benim bildiğim yumurta catlayinca yumurta yok olur
BaBenimde yumurtalar kaybolmustu canim doktor bu iyiye isaret dedi rahim kalinligi hic aklima gelmedi heyecandan valla. Ama kist yok tertemiz rahim catlatma ignesi gorevini yapmis dedi bana doktor

Bu kese nedir bana kese falan demedi doktor arkadaslar o_O
Canım o folikül kesesi yumurta onun içinde büyüyor 20 24 mm arasında catliyor ve içinden yumurta tupe düşüyor folikül keseside rahim içinde yok oluyor tupteki yumosta spermle karşılaşırsa dolleniyor ve tekrar rahime dönüyor

Canım o folikül kesesi yumurta onun içinde büyüyor 20 24 mm arasında catliyor ve içinden yumurta tupe düşüyor folikül keseside rahim içinde yok oluyor tupteki yumosta spermle karşılaşırsa dolleniyor ve tekrar rahime dönüyor
O zaman benim ki oyle mi olmus simdi valla kusura bakma hic bilmiyorm byle seyleri ogrenmek icin soruyorm canim benim ya

X