- 18 Nisan 2015
- 411
- 250
-
- Konu Sahibi asilzade02
Ama vajinadan kullan artik tatlim zararin neresinden donersen kardirbi faydası olmaz tabi dimi valla bazen insan salak gibi oluyor hiç vajinadan alınacağı aklıma gelmemişti doktorum prof olunca fazla konuşmuyor işini yapıyor gidiyor sormak bile canım istemedi fitil deyince öyledir sandım tabi bu konuda bilgisiz olunca insan şu ana kadar boşuna almışım demek
olacak cnm ben sana ınanıyorum sen de buna ınanAyyy insalla adre allahimdan tek duam hamile olmak evlat sahibi olmak baska da hic bisey istemiyorm para pul baskalarinin olsun benim bi bebegim olsun yeter dunyanin en buyuk serveti benim olur :-(
Hayirlisi canim benim insalla bu sayfada guzel haberlerimizi de paylasiriz sen ne zaman test yapcaksin kac gun olduolacak cnm ben sana ınanıyorum sen de buna ınan
olmassa zaten üzüleceğiz di mi bırak şimdi üzülmeyi olmassa üzülürüz ama şimdi sevin bak ne guzel elımızden gelen herseyı yaptık şimdi Allah tan cevap bekliyoruz en güzel tevekkül örneği işte
cuma çatlatma iğnesini yaptım işte 6 mayıs da 12 gün olacak o zaman yaptırırım dıye dusunuyorum yalancı pozıtıfı hem gormek ıstıyorum hem ıstemıyorum cnm sen ne zaman test yaptıracaksınHayirlisi canim benim insalla bu sayfada guzel haberlerimizi de paylasiriz sen ne zaman test yapcaksin kac gun oldu
ayyy inşAllah canım ne güzel eğer hamile kalırsak dogum zamanları da aynı olur beraber beklerız ınsAllahHayirlisi canim benim insalla bu sayfada guzel haberlerimizi de paylasiriz sen ne zaman test yapcaksin kac gun oldu
Bende carsamba yapmistim canim bir hafta oldu ben ne zaman yaptirsam acabacuma çatlatma iğnesini yaptım işte 6 mayıs da 12 gün olacak o zaman yaptırırım dıye dusunuyorum yalancı pozıtıfı hem gormek ıstıyorum hem ıstemıyorum cnm sen ne zaman test yaptıracaksın
Insalla canim benim gece gece agzindan bal damliyo valla iyi ki tanimisim sizleriayyy inşAllah canım ne güzel eğer hamile kalırsak dogum zamanları da aynı olur beraber beklerız ınsAllah
CANIM İĞNEYI YAPTIGIN GUNDEN SONRA 13 GUN SAY YAP 12 GUNDE İĞNENİN ETKİSİ GECİYOR YANI SEN DE BIR HAFTA SONRA YAPTIRABILIRSINBende carsamba yapmistim canim bir hafta oldu ben ne zaman yaptirsam acaba
O zaman haftaya bugun yaptirim bende tam garanti olur hemde saol canim yaCANIM İĞNEYI YAPTIGIN GUNDEN SONRA 13 GUN SAY YAP 12 GUNDE İĞNENİN ETKİSİ GECİYOR YANI SEN DE BIR HAFTA SONRA YAPTIRABILIRSIN
canım yaa sen ağlamaklısın ya ben de bı o kadar mutluyum ama çok çabuk sınırlenıyorum bı trıplıyım anlatamam yaaa gülmekten ölürsün buInsalla canim benim gece gece agzindan bal damliyo valla iyi ki tanimisim sizleri
Gercekten cok guldum canim sen beni guldurdun alahda seni guldursun tatlim. BBirlikte insalla bir hafta sonra gulerizcanım yaa sen ağlamaklısın ya ben de bı o kadar mutluyum ama çok çabuk sınırlenıyorum bı trıplıyım anlatamam yaaa gülmekten ölürsün bu
profil resmi yapıcam güzel kadın resmı yazdım gogıla çıkan kadınların hepsı mavı gözlu cıktı bı sınırlendım bı sınırlendım ne demek yaa dedım guzel kadın dıyınce ılla mavı gözlu mu olmak lazım ne yanı bız guzel degılmıyız dıye kızıyordum eşim geldı ohaaaa dedı başka bısey bulamadın mı kızacak dedı
ay inşallahhh ama haklı değil miyim bır kahverengi gözlü olarakGercekten cok guldum canim sen beni guldurdun alahda seni guldursun tatlim. BBirlikte insalla bir hafta sonra guleriz
Bende bir kahverengi gozluyum ve esmerim sonuna kadar seninleyim ;-))ay inşallahhh ama haklı değil miyim bır kahverengi gözlü olarak
Sana da iyi geceler canim benimaynennnnnn
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr tatlım eşim yatalaım dedııı
Evet canim gonal f 75 milimi 70 tl canimkızlar meraba bu gonal f ıgnelerının fıyatı ne kadar ya?pahalı dıolar oylemı?
Ayyy cok mutlu oldum ayyy ben de gitsem mi ki amma ben gitmiyim simsi kist olmus r der bana butun heyecanim kacarCanlarim ya ben dayanamadim bugn doktoruma gittim acaba yumurtalar kiste mi donustu diye ultrasonda bakti kist yok hic yumurtalarda ortada yoktu dedi catlatma ignesi gorevini yapmis dedi bu iyi dedi cok mutluyum ya
Valla dayanamadim gittim canim ben icim icimi yiyodu mutsuz ediyodu bu dusunceler beni. Cok sukur hersey yolunda cok mutluyum canim yumurtalarin erimesi iyi hamilelik olabilir demek degil mi ya cok heyecanliyim vallaAyyy cok mutlu oldum ayyy ben de gitsem mi ki amma ben gitmiyim simsi kist olmus r der bana butun heyecanim kacar