• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 450 kullanıp yaşadıklarımızı paylaşalım 🙏

Selam kizlar elimde 300ml gonal f var istsnbulda yasayan almak isteyrn varsa uygun fiyata verebilirim

Benım doktor bana az doz ile başlattı o zaman bılmıyorm ki em son gittgimde sormayı da unuttum ne kdr büyüme var diye bu sefer sorucam
Aslında senin sormana gerek yok ki o bakarken söylemesi gerekiyor kaç ml olmuş ne kadar büyümüş sonuçta sen bunun için kontrole gidiyorsun . Sen sor mutlaka ama madem söylemiyorsa 😒

Kızlar ben de gonalf kullandım 87,5 dozuyla ve çatlatma iğnesi vuruldum. İlk denememde Gebelik oluştu Allah’a şükür . Ama bi sorun var betahcg yavaş yükseliyor bu da dış gebelik olabilirmiş. Çatlatma iğnesi kullanıp da benim durumumda olan var mı

Kızlar ben de gonalf kullandım 87,5 dozuyla ve çatlatma iğnesi vuruldum. İlk denememde Gebelik oluştu Allah’a şükür . Ama bi sorun var betahcg yavaş yükseliyor bu da dış gebelik olabilirmiş. Çatlatma iğnesi kullanıp da benim durumumda olan var mı
Ben daha o aşamalarda gelemedım canım ama umarım senınde öyle degildir hayırlısı ile bebegıni kucağına alırsın

Teşekkürler canım güzel dileklerin için inşallah senin de hayırlısıyla sağlıklı bi gebeliğin olur 🙏🏼🙏

Back