- 10 Ekim 2019
- 118
- 46
- 18
- 31
Hayırlısı olsun cnım kac doz yapıyorsun birde pen şeklinde mi yoksa şırınga olarak mı aldın iğneyiBende bugün gonal f kullanmaya başladım aşılama için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun cnım kac doz yapıyorsun birde pen şeklinde mi yoksa şırınga olarak mı aldın iğneyiBende bugün gonal f kullanmaya başladım aşılama için.
teşekkür ederım gonal f ı buzolabıbda değilde dısarda muhafaza edıyosunuz sızde değilmiEvet canım göbek delıgının yanlarıdan bir sağ bir sol ve her gün aynı saatte bu cok önemlı
Buzdolabında olması gerekteşekkür ederım gonal f ı buzolabıbda değilde dısarda muhafaza edıyosunuz sızde değilmi
Buzdolabına koyuyorum ben doktor öyle söyledi canımBuzdolabında olması gerek
Bugun pen aldım ben sabah kadın evım yakın olmasına ragmen buza sardı öyle verdi buzdolabının sebze kısmında saklamamı söyledi ona dikkat et canım sakın dısarıda bırakmateşekkür ederım gonal f ı buzolabıbda değilde dısarda muhafaza edıyosunuz sızde değilmi
Çatlatma iğnesi vurunmuşmuydunuzGonal f 450 ile asilama oldum ikizlere hamileyim
Evet 2 doz vurdukÇatlatma iğnesi vurunmuşmuydunuz
Cok tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerın de basına. Gonal f kac doz ile yumurtanız büyüdü acabaGonal f 450 ile asilama oldum ikizlere hamileyim
Fark etmez her gün farklı yere vırucan göbeğin etrafınaBende bugun ilk defa kendim vurdum iğnemi ama göbek deliği hizasında 3parmak ileri vurdum yoksa göbek deliğin aşasğısındamı olmalıydı
Ben alt ve üst kısımlara vurmuyorum sag ve sol olarak vuruyorum doktorum öyle söyledi bir sağ ve bir sol olarak her gün uyguluyorum.. Sizler kaçar doz ile başladınız ilacaBende bugun ilk defa kendim vurdum iğnemi ama göbek deliği hizasında 3parmak ileri vurdum yoksa göbek deliğin aşasğısındamı olmalıydı
50 cnm benBen alt ve üst kısımlara vurmuyorum sag ve sol olarak vuruyorum doktorum öyle söyledi bir sağ ve bir sol olarak her gün uyguluyorum.. Sizler kaçar doz ile başladınız ilaca
Bende ilk 37.5 ile basladım 6 gün kullandım doktor büyümemiş dedi tekrar aldım iğne bugun 50 olarak basladım insallah bu sefer büyür50 cnm ben
Bn ilk fostimon kullandım onunla büyümedi, sonra gonal f 50 dozla başladım büyümüştü çatlatma iğnesi yaptık sonraBende ilk 37.5 ile basladım 6 gün kullandım doktor büyümemiş dedi tekrar aldım iğne bugun 50 olarak basladım insallah bu sefer büyür
Şuan beklemede misin canım yoksa bebiş var mıBn ilk fostimon kullandım onunla büyümedi, sonra gonal f 50 dozla başladım büyümüştü çatlatma iğnesi yaptık sonra
Kac gün kullandın 50 doz olarakBn ilk fostimon kullandım onunla büyümedi, sonra gonal f 50 dozla başladım büyümüştü çatlatma iğnesi yaptık sonra
Yarın bi test yapcamŞuan beklemede misin canım yoksa bebiş var mı