• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 450 kullanıp yaşadıklarımızı paylaşalım 🙏

Önceki aldıgım şırınga şeklınde olandı bugun tekrar alacagım pen şeklınde olandan canım

teşekkür ederım gonal f ı buzolabıbda değilde dısarda muhafaza edıyosunuz sızde değilmi
Bugun pen aldım ben sabah kadın evım yakın olmasına ragmen buza sardı öyle verdi buzdolabının sebze kısmında saklamamı söyledi ona dikkat et canım sakın dısarıda bırakma

Bende bugun ilk defa kendim vurdum iğnemi ama göbek deliği hizasında 3parmak ileri vurdum yoksa göbek deliğin aşasğısındamı olmalıydı:(

Bende bugun ilk defa kendim vurdum iğnemi ama göbek deliği hizasında 3parmak ileri vurdum yoksa göbek deliğin aşasğısındamı olmalıydı:KK43:
Ben alt ve üst kısımlara vurmuyorum sag ve sol olarak vuruyorum doktorum öyle söyledi bir sağ ve bir sol olarak her gün uyguluyorum.. Sizler kaçar doz ile başladınız ilaca

Bende ilk 37.5 ile basladım 6 gün kullandım doktor büyümemiş dedi tekrar aldım iğne bugun 50 olarak basladım insallah bu sefer büyür 😔
Bn ilk fostimon kullandım onunla büyümedi, sonra gonal f 50 dozla başladım büyümüştü çatlatma iğnesi yaptık sonra

Back