• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 450 kullanıp yaşadıklarımızı paylaşalım 🙏

kac ml kullandin buyume olmadi peki ins. haber veririm

evet ins. yarin gidecegim bat tarihin ne senin
Ben ilk 37.5 basladım 6 gün kullandım büyüme olmadı sonra 4 gün de 50 kullandım yine olmadı doktor da iğneye adet ol işk günü tekrar baslayalım dedi bakalım canım hayırlısı artk

Ben ilk 37.5 basladım 6 gün kullandım büyüme olmadı sonra 4 gün de 50 kullandım yine olmadı doktor da iğneye adet ol işk günü tekrar baslayalım dedi bakalım canım hayırlısı artk
bende 1tane var ama istenilen tarafta degil 75 di 100 e yukseltti bakalim cuma belli olacak hicmi buyumedi senin ne direncli yumurtalarimiz varmis ya igne bile kar etmiyor

Bilmiyorum canım sordum ama dozu düşük mü diye doktor degil dedi bakalım bu ay devam edicez 75 denıcez dedi ama
Çok düşük canım. Ben ilk defa deniyorum bi sorunum yok. Doktor 75 le başladı 5 gün vurulup kontrole gitçem hatta 100-150 yle başlayanlar var. Ben de niye benimki düşük diyordum kutu da da 75 yazınca rahatladım. İlaçlar zaten pahalı yumurta sorunun varsa bu kadar düşük doz mantıklı gelmedi bana.

Tatlım ben daha aşılama aşamasına gelmedım yumurtam büyümedi tedavim de suan askıda araya başka şeyler girdi bakalım tekrar devam edicem sizde durumlar nasıl
Adet oldum canım. Doktor tüp bebek önerdi. Ama devlet karşılaması için 2. Aşılama yı olcam bir ay sonra. Bugün soğan kürüne başlıycam. Bu ay dinlenelim dedi doktorum. İnşallah büyür senin yumuşlarda canım. Rabbim yardımcımız olsun. Hayıt otu bal tarçın çörek otu kürü iyi geliyor muş yumurta için canım bi dene istersen

Adet oldum canım. Doktor tüp bebek önerdi. Ama devlet karşılaması için 2. Aşılama yı olcam bir ay sonra. Bugün soğan kürüne başlıycam. Bu ay dinlenelim dedi doktorum. İnşallah büyür senin yumuşlarda canım. Rabbim yardımcımız olsun. Hayıt otu bal tarçın çörek otu kürü iyi geliyor muş yumurta için canım bi dene istersen
İncir kürü ve testere dişli aslan pençesi diyodu doktor saraçoğlu

Banada Fostimon + Letu verildi Cuma gün 2. aşılamayı oldum beklemedeyim.
İlk aşılamada da aynı ilaçlar kullanıldı ama aynı günde ikisini kullandım çok fazla yumurta gelişince 2 kez iptal oldu sonrasında 3 gün letu 2-3 gün iğne şeklinde verilmişti yumurta istedikleri sayıda ve boyutta gelişti ama geç gelişti adetime 5 gün kala aşılamam olmuştu tutmayacağından emindim ki tutmadıda. Şimdi 2. aşılamam zamanında gelişti yumurtalıklar hem takipli hasta olacak şekilde ilerledik hayırlısı her şey Allah dan

Back