Gökyüzü Bile Kabul Etmiş..:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi

gökyüzü bile kabullenmişken kim bölebilir bu ülkeyi bİZE karşı emelleri olana bu resim ders olsun BAŞARAMIYACAKLARRRyerimseniben

canım kimnasıl yaklamış bilmiyorum ama çok güzel bir fotoğraf:asigim:

saolun canlarım bende başka sitede tesadüfen buldum kimin çektigi yazmıyodu yoksa belirtecektm ama ben bu fotoya bittim yok böle bişeesırnaşık şey

Tabiki photoshop böyle bir tesadüf olamaz canım o kadar da değil..

ister photoshop ister gercek
her yerde her zaman
en buyuk TURKIYE' MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
:teytey::teytey::teytey::teytey:

gerçekten mükemmel bir çalışma olmuş..photoshop olsada bence harjulade görülüyorr..teşekkürler paylaşım için canım..

öle oldugunu sendn başkaları neden farketmediki acaba işte insan nasıl bakarsa öyle görürmş ayrıca photoshop olsaydı belki daha belrgn sınrlar olurdu ayrıca nasıl belli oldugunu sölersn bende başka resmlere bakar ayırt edermm

Canım internetteki bu tarz resimlerin çoğu böyle resimde doğallık yok yani bakınca belli oluyor aslında nasıl anlatsam..Bir kere bulut çok yakın duruyor arka plandaki dağlar arasında baya bi mesafe var ne biliyim resim sırıtıyor yani neyse asıl maksadın vatanımızı bölemezler mesajı vermek olduğuna göre seninle hem fikirim canım...

Bazen gökyüzünde hayvanın karnın da taşın üzerinde yüce "Allah" yazılı
resimlerde çıkıyor onlarda photoşop olabilir o zaman....

Bazen gökyüzünde hayvanın karnın da taşın üzerinde yüce "Allah" yazılı
resimlerde çıkıyor onlarda photoşop olabilir o zaman....

Evet onlarda olabilir ama gerçek olanları da vardır..Fakat bu resim pek gerçeğe benzemiyor arkadaşım onu demek istedim..

Evet onlarda olabilir ama gerçek olanları da vardır..Fakat bu resim pek gerçeğe benzemiyor arkadaşım onu demek istedim..

Olabilirde olmayabilirde tabi ki ;
Yanlış anlamadıgın için teşekkür ederim
Sevgi ve saygılar
a.s.

ama Güzelim Onlarin Gerçekleri Olabiliyoda Bunlarin Neden Olamiyor Ayrica Baktim Hiçte öle Gerçek Dişi Durmuyo Belkide Bana öle Geliyo öle Baktigim öle Olmasini Istedigim Için Ama Allah Yazisi Olabilecegi Gibi Türkiye Resmide Olabilr Allahin Işleri Bu Sorgu Suhal Bize Düşmez

aşık olur gibi çarptı kalbim görünce.
hakikaten harika

ne olursa olsun guzel bır mesaj katılıyorum sızlerı buvatan bölünmez bir bütündür

harika bir resim vatanın bölünmezliği işte
bunu kimse bölemez bu böyle biline!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…