Göğüste kitle

nirra nasılsın, nasıl gidiyor?
Hamdu senalar olsun, şükürden acizim. Korkuyla cumayı bekliyorum. Birde öksürük başladı, ağrı kesici aldım ve sırtıma wicks sürdürdüm eğer Böyle giderse cuma günü MR cekinemem, böyle bir aksiliğe hiç gerek yok.

IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz nun dediği gibi biz seni görmeden sevdik(Gerçi kk da hep öyle ama)
Yarım sayfa yazdım sılınmıs hepsı, yenıden yazıyorum.Aynen oyle elif abla,bız nırrayı sevdık sıfasına ınanıyoruz ve elbirlığiyle buna duacıyız.Reglim ,bas ve bel agrısından gelemedım fajkat sayamasamda okuyorum okuyabıldıgım dualardan nırra.
Cok ornek var cok,bu musıbetı atlatan,bırını hatırlatmak ıstıyorum,bırkac yıllık evlı genc bır kadın kucagında 2 yavrusu varken yakalanmıstı en kotusune,sımdı kucugu unı okuyor,o da ceyız hazırlıyor neseyle.Aynı yollardan gecıyorsun,aynı sıfaya varacagına ınanıyorum,ınanıyoruz,rabbımız sınavının kalanından muaf etsın,ıstenmeyen herseyden arındırsın,dogdugun gune dondursun ınsallah:KK200:

Yarım sayfa yazdım sılınmıs hepsı, yenıden yazıyorum.Aynen oyle elif abla,bız nırrayı sevdık sıfasına ınanıyoruz ve elbirlığiyle buna duacıyız.Reglim ,bas ve bel agrısından gelemedım fajkat sayamasamda okuyorum okuyabıldıgım dualardan nırra.
Cok ornek var cok,bu musıbetı atlatan,bırını hatırlatmak ıstıyorum,bırkac yıllık evlı genc bır kadın kucagında 2 yavrusu varken yakalanmıstı en kotusune,sımdı kucugu unı okuyor,o da ceyız hazırlıyor neseyle.Aynı yollardan gecıyorsun,aynı sıfaya varacagına ınanıyorum,ınanıyoruz,rabbımız sınavının kalanından muaf etsın,ıstenmeyen herseyden arındırsın,dogdugun gune dondursun ınsallah:KK200:
İnş canın inş

Selamun aleyküm bacılarım, hamd olsun Rabbime. Koltukaltındaki ve göğüstekinin büyüdüğünü söylediler, kemiklerde bir değişim görünmüyor, en azından çoğalmamış, ciğerlerde bişey göremedi. Pazartesi de kafadan MR çekileceğim, Allah tan iyi veya kötü hayrlısını diliyorum

Selamun aleyküm bacılarım, hamd olsun Rabbime. Koltukaltındaki ve göğüstekinin büyüdüğünü söylediler, kemiklerde bir değişim görünmüyor, en azından çoğalmamış, ciğerlerde bişey göremedi. Pazartesi de kafadan MR çekileceğim, Allah tan iyi veya kötü hayrlısını diliyorum
Buyuyenlerı rabbım temizlesin,digerleri kotulesmemiş,cigerdede yok insallah.Daha da iyi haberlerle geleceksın,hayırlısıyla MRde cekilsin hep birlikte sevinelim insallah

Çok güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.

Nirra geldiniz mi,hayırlı haberler vardır insallah.
Rabbimiz sana sonsuz sifalar versin,yavrularına bagıslasın,tüm hastaların buldugu sifaya seni de ortak etsin,yedilerin,kırkların,duası kabule layık kulların,dilsiz hayvanların,masum yavruların,aksaclı ihtiyarların,gelmiş gecmiş tum evliyanın hurmetıne seni güzel haberlerle bayram ettirsin kurban oldugum Allaaahııım amin Allahım amin:110:

X