- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an Almanya'da saat 1 buçuk.Sonucu almamış olabilir dahaYok mu bir haber hala
inşallah öyledir.Şu an Almanya'da saat 1 buçuk.Sonucu almamış olabilir daha
Tatlım hiç üzülme benimde gögsumde kitle vardı 3 yıl önce ameliyatla kitleyi aldılar gögüs ucundan keserek ki izi bile kalmadi çok şükür atlattin senknkide oyle birşeydir iyi düsün iyi olsunMerhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Nirra hanım, sonuçları aldınız mı?Amin inşallah
Merhaba öncelikle içinizi ferah tutun. Annem ultrason şüpheli dendi mamagragi briads3 çıktı mr istedi oda şüpheli çıktı biyopsi öncesi detaylı ultrason istendi briads2 çıktı tüm sonuçları doktora götürdüm birkaç basit kist yılda bikere mamagrafi 6 ayda bir ultrason sizde korkmayın dr dediklerini harfiyen yapın. (ilk etapta çok korktum annem böyle durumunu nasıl farketmedi nasıl altından kalkicagim ) rabbim size bana anneme hepimize hayırlısıyla şifa versin.Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
BendeeeGüzel haberler bekliyoruz
Ne desem ne denir bilemedim. ne demek 3 ay. Ne olur yapmayın. Çocuklarınız için direnmek savaşmak zorundasınız. Rabbim yardımcınız olsunMerhaba hanimlar,
Hakkinizi helal edin beklettim sizi.
Maalesef durumum kötüymüs, ein kisa zamanda ameliyat olmam gerekiyor, 16 tane görülmüş sol göğüste, randevularımı ayarlamaya çalışıyorum, size haber veremem veya tek tek yazamazsam affedin. Pazartesi kan tahlilleri yapılacak salı CT Prrşembe tumurzentrumda randevu ayarlamaya çalışıyorum.
Hayır dualarınızı eksik etmeyin, büyük çocuklarım ve eşim perişan oldular, anlattım onlara ve piskologtan arkadaş aracılığı ile çocuklarım için randevu aldım cuma gününe.
maalesef çok agresifmiş bendekiler içimden bişey 3 ay diyor ya Allah bilir elbette
Merhaba hanimlar,
Hakkinizi helal edin beklettim sizi.
Maalesef durumum kötüymüs, ein kisa zamanda ameliyat olmam gerekiyor, 16 tane görülmüş sol göğüste, randevularımı ayarlamaya çalışıyorum, size haber veremem veya tek tek yazamazsam affedin. Pazartesi kan tahlilleri yapılacak salı CT Prrşembe tumurzentrumda randevu ayarlamaya çalışıyorum.
Hayır dualarınızı eksik etmeyin, büyük çocuklarım ve eşim perişan oldular, anlattım onlara ve piskologtan arkadaş aracılığı ile çocuklarım için randevu aldım cuma gününe.
maalesef çok agresifmiş bendekiler içimden bişey 3 ay diyor ya Allah bilir elbette
Büyük ihtimalle bişey yoktur tatlım.Merhaba hanımlar,