Göğüste kitle

İyi haberlerle gelın ınsallah

Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Tatlım hiç üzülme benimde gögsumde kitle vardı 3 yıl önce ameliyatla kitleyi aldılar gögüs ucundan keserek ki izi bile kalmadi çok şükür atlattin senknkide oyle birşeydir iyi düsün iyi olsun

Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
Merhaba öncelikle içinizi ferah tutun. Annem ultrason şüpheli dendi mamagragi briads3 çıktı mr istedi oda şüpheli çıktı biyopsi öncesi detaylı ultrason istendi briads2 çıktı tüm sonuçları doktora götürdüm birkaç basit kist yılda bikere mamagrafi 6 ayda bir ultrason sizde korkmayın dr dediklerini harfiyen yapın. (ilk etapta çok korktum annem böyle durumunu nasıl farketmedi nasıl altından kalkicagim ) rabbim size bana anneme hepimize hayırlısıyla şifa versin.

Merhaba hanimlar,
Hakkinizi helal edin beklettim sizi.
Maalesef durumum kötüymüs, ein kisa zamanda ameliyat olmam gerekiyor, 16 tane görülmüş sol göğüste, randevularımı ayarlamaya çalışıyorum, size haber veremem veya tek tek yazamazsam affedin. Pazartesi kan tahlilleri yapılacak salı CT Prrşembe tumurzentrumda randevu ayarlamaya çalışıyorum.
Hayır dualarınızı eksik etmeyin, büyük çocuklarım ve eşim perişan oldular, anlattım onlara ve piskologtan arkadaş aracılığı ile çocuklarım için randevu aldım cuma gününe.
maalesef çok agresifmiş bendekiler içimden bişey 3 ay diyor ya Allah bilir elbette

Merhaba hanimlar,
Maalesef durumum kötüymüs, ein kisa zamanda ameliyat olmam gerekiyor, 16 tane görülmüş sol göğüste, randevularımı ayarlamaya çalışıyorum, size haber veremem veya tek tek yazamazsam affedin. Pazartesi kan tahlilleri yapılacak salı CT Prrşembe tumurzentrumda randevu ayarlamaya çalışıyorum.
Hayır dualarınızı eksik etmeyin, büyük çocuklarım ve eşim perişan oldular, anlattım onlara ve piskologtan arkadaş aracılığı ile çocuklarım için randevu aldım cuma gününe.
maalesef çok agresifmiş bendekiler içimden bişey 3 ay diyor ya Allah bilir elbette
Ne desem ne denir bilemedim. ne demek 3 ay. Ne olur yapmayın. Çocuklarınız için direnmek savaşmak zorundasınız. Rabbim yardımcınız olsun

Şimdi gördüm

Allah'ım şifa versin

Moralinizi yüksek tutun. Düzelir inş herşey geçer.

Merhaba hanimlar,

lütfen moralinizi yüksek tutun
3 ay falan da ne demek ? getirmeyin aklınıza böyle şeyleri
şuan en çok ihtiyacınız olan şey iyi düşünceler, bolca moral, inanç ve umut..
Allahım şifa versin çocuklarınıza eşinize bağışlasın..

Merhaba hanımlar,
Büyük ihtimalle bişey yoktur tatlım.

Rabbim şifa versin güzel düşünelim güzel olsun.. Moralinizi yüksek tutun lütfen.

X