Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah acil şifalar versinMerhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
ya dur napıyosunDaha eşimle çocuklarımızı büyütüp birbirimize doyacaktık, başbaşa tatil yapacaktık, bu sene Hacca gidecektik.... v.s, v.s.
Haklısınızya dur napıyosun
kendını öldürdün gömdün bile
yarın olsun Allah kerim
Kötü bişey bile cıksa senın dimdik durman gereken koskoca nedenlerin var. evlatların var.İnsanı bu fani dünyaya bağlayan bundan başka ne olabilirkiii
16 adet kötü huylu kitle, agresif ve çok çabuk yayılıyorÇok geçmiş olsun. Teşhis olarak ne söylediler tam olarak? Agresif de ne yani?
Birçok kitle alınıyor memeden, en kötüsünü düşünmeyin .
Benim de doktorumun deyimiyle hoşuna gitmeyen, kendisine sürpriz olan kitleler çıktı göğsümde. 3 aylık takip önerildi ama muhtemelen müdahale ederiz dedi
Rabbım acil sifanızı versın.Merhaba hanimlar,
Hakkinizi helal edin beklettim sizi.
Maalesef durumum kötüymüs, ein kisa zamanda ameliyat olmam gerekiyor, 16 tane görülmüş sol göğüste, randevularımı ayarlamaya çalışıyorum, size haber veremem veya tek tek yazamazsam affedin. Pazartesi kan tahlilleri yapılacak salı CT Prrşembe tumurzentrumda randevu ayarlamaya çalışıyorum.
Hayır dualarınızı eksik etmeyin, büyük çocuklarım ve eşim perişan oldular, anlattım onlara ve piskologtan arkadaş aracılığı ile çocuklarım için randevu aldım cuma gününe.
maalesef çok agresifmiş bendekiler içimden bişey 3 ay diyor ya Allah bilir elbette
Daha eşimle çocuklarımızı büyütüp birbirimize doyacaktık, başbaşa tatil yapacaktık, bu sene Hacca gidecektik.... v.s, v.s.
İnşaallahAllah’tan ümidi mi kestiniz? Nice şer görünen şeydeki hayrı görmekten mi? Sizin canınızdan parçalarınız var. Bir kere onlar için yüksek tutmalısınız moralinizi. İlk şokun etkisiyle böyle düşüncelere daldınız, haydi toparlanın. Daha hacca gideceksiniz. Davete icabet etmek gerek. ☺