Göğüste kitle

Rabbim acil şifalar versin. Memeden çoğunlukla herkes iyileşiyor artık. Sizde iyileşeceksiniz inşallah. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Çok geçmiş olsun , allah şifa versin , tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Allah sevdiklerinize bağışlasın sizi...

Göğüs kanseri olan bir tanıdığım , hergün ev yapımı doğal sirke içerdi , iyi geldiğini söyledi , size tavsiyem propolis, kefir gibi ek gıdalar tabi ki doktor kontrolü altında kullanılmalı.

İçim cızz etti
Ne denir ne yazılır bilemedim
Allahım şifa versin
Sizi evlatlarınıza bağışlasın

Daha eşimle çocuklarımızı büyütüp birbirimize doyacaktık, başbaşa tatil yapacaktık, bu sene Hacca gidecektik.... v.s, v.s.

Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Allah acil şifalar versin
Rabbim kimseye taşıyamıycağı yükü vermez bacım , içini ferah tut

Daha eşimle çocuklarımızı büyütüp birbirimize doyacaktık, başbaşa tatil yapacaktık, bu sene Hacca gidecektik.... v.s, v.s.
ya dur napıyosun

kendını öldürdün gömdün bile
yarın olsun Allah kerim
Kötü bişey bile cıksa senın dimdik durman gereken koskoca nedenlerin var. evlatların var.İnsanı bu fani dünyaya bağlayan bundan başka ne olabilirkiii

Çok geçmiş olsun. Teşhis olarak ne söylediler tam olarak? Agresif de ne yani?
Birçok kitle alınıyor memeden, en kötüsünü düşünmeyin .
Benim de doktorumun deyimiyle hoşuna gitmeyen, kendisine sürpriz olan kitleler çıktı göğsümde. 3 aylık takip önerildi ama muhtemelen müdahale ederiz dedi

Allah sifa versin sizi cocuklariniza bagislasin. Dualarimda size de dua edicem insallah. Dua edin hep bu hastaligi atlatan cok kisi var.

ya dur napıyosun

kendını öldürdün gömdün bile
yarın olsun Allah kerim
Kötü bişey bile cıksa senın dimdik durman gereken koskoca nedenlerin var. evlatların var.İnsanı bu fani dünyaya bağlayan bundan başka ne olabilirkiii
Haklısınız

Çok geçmiş olsun. Teşhis olarak ne söylediler tam olarak? Agresif de ne yani?
Birçok kitle alınıyor memeden, en kötüsünü düşünmeyin .
Benim de doktorumun deyimiyle hoşuna gitmeyen, kendisine sürpriz olan kitleler çıktı göğsümde. 3 aylık takip önerildi ama muhtemelen müdahale ederiz dedi
16 adet kötü huylu kitle, agresif ve çok çabuk yayılıyor

meme kanseri kolay atlatılan bir kanser, metastaz yapmadıysa baska bi yere cok bi zorlugu olmaz hatta, meme kanserini atlatamayan gormuyoruz son donemlerde...moralinizi yuksek tutun bu gelip gecici birsey kendinizi koyvermeyin
cok yuksek genetik ihtimali var meme kanserinde ailenizi de kontrol ettirin

Merhaba hanimlar,
Hakkinizi helal edin beklettim sizi.
Maalesef durumum kötüymüs, ein kisa zamanda ameliyat olmam gerekiyor, 16 tane görülmüş sol göğüste, randevularımı ayarlamaya çalışıyorum, size haber veremem veya tek tek yazamazsam affedin. Pazartesi kan tahlilleri yapılacak salı CT Prrşembe tumurzentrumda randevu ayarlamaya çalışıyorum.
Hayır dualarınızı eksik etmeyin, büyük çocuklarım ve eşim perişan oldular, anlattım onlara ve piskologtan arkadaş aracılığı ile çocuklarım için randevu aldım cuma gününe.
maalesef çok agresifmiş bendekiler içimden bişey 3 ay diyor ya Allah bilir elbette
Rabbım acil sifanızı versın.

Benim halam da meme kanseri olmustu kotu huylu 2 meme dede kitleler vardı koltuk altında da. ameliyat oldu kemoterapiye girdi. Şuan çok sağlıklı 7 yıl oldu hastalığı atlatalı. Hep güzel enerji verdi bize. Hadi son kemoterapimide alıyım iyileşim bitsin su şey derdi. Ama kendisi yani şunu demedi hiç bi zaman ben gidiciyim gibi hiç oyle düşünmedi. Oyle de oldu. İlk öğrendiğimizde çok korkmuştuk. Doktorun surat ifadesinden bile dedim ölüyo sanırım halam. Bize söylemiyorlar diye düşünmüştüm. Şuan teknoloji de tıpta daha çok gelişti. İçinizi rahat tutun. 3 ay en kötü akciğer kanserinde bile boyle bi yaşam biçilmiyor. :) lütfen rahat olun. Tedavilerinizi olun bi an once. Meme kanseri en kolay atlatılan kanser neyseki. İçiniz ferah olsun. Akıllı ilaçlar var doktorunuza sorun kemoterapi yerine. Onu kullanıyorlar. Ben bilmiyorum ama belki sadece ameliyatla bile çözülür işiniz. Rahat olun lütfen.

Arkadasim oncelikle lutfen moralini bozma.. Stress hormonu bu hastaligin dostu. Iyi dusun lutfen ve iyi olsun..
3 ay diyorsun yapma bunu kendine.. Ölüm sadece hasta olanlar icin degil ölüm hepimiz icin. Ben saglikliyim suan ama heran olebilirim. Hic birimizin bir saniye sonrasi garanti degil.

Cevremde okadar cok kisi var ki bu hastaligi atlatan. Biri komsumuz, biri 39 yasindaki kuzenim, biri universiteden hocam, biri akrabamiz vs vs. Sen de atlatacaksin insallah. Inancini yitirme guçlu ol lutfen💪

Insallah pet sonuclarin guzel gelir. Eger bir tumorler sadece meme ile sinirliysa Ameliyatla tumorleri alirlar ve kokunden cozulur sorun allahin izniyle. Ama stress yapma lutfen icini ferah tut. Dualarimda olacaksin ♥️

Allah’tan ümidi mi kestiniz? Nice şer görünen şeydeki hayrı görmekten mi? Sizin canınızdan parçalarınız var. Bir kere onlar için yüksek tutmalısınız moralinizi. İlk şokun etkisiyle böyle düşüncelere daldınız, haydi toparlanın. Daha hacca gideceksiniz. Davete icabet etmek gerek. ☺️

Güçlü olacaksınız! Çok şükür erken tespit edildi. Öyle zorlu kanserleri yeniyor ki insanlar..

Meme kanseri artık çok rahat atlatılabilen kanserlerden. Size çok dua edeceğim..

Allah’tan ümidi mi kestiniz? Nice şer görünen şeydeki hayrı görmekten mi? Sizin canınızdan parçalarınız var. Bir kere onlar için yüksek tutmalısınız moralinizi. İlk şokun etkisiyle böyle düşüncelere daldınız, haydi toparlanın. Daha hacca gideceksiniz. Davete icabet etmek gerek. ☺
İnşaallah ❤️

X